Meikkivoidehuulet – ei kiitos

Sukkuloin eilen päätäpahkaa meikkinurkkauksessa kun tavalliseen tapaan sain aikaan pienen lähtökiireen. Testailin muuan vanhaa meikkivoidetta ja jotenkin se siinä sohimisen tuoksinassa osui myös huulille. Käytettävissä olleen ajan puitteissa kauhistelin näkyä hetken ja kokeilin paraneeko tulos huulikiillolla. No eipä juuri. Kuten kuka tahansa omistautunut bloggaaja, tallensin turman muistikortille ennen kuin nappasin lennosta paperia ja huulikynän ja piirustin vasta sitten tutun turvalliset kynähuulet. Ja kuvasin nekin, sillä tämä ero havainnollistaa jotain hyvin tärkeää. Vaalea iho ja vaaleat huulet eivät ole hyvä yhdistelmä. Kuvassa näkyvät meikkivoidehuulet ovat ehkä rahtusen liioiteltu esimerkki, mutta saanette kiinni ajatuksesta. Ihon sävyyn täsmäytetyt huulet ovat asuste, jota tulisi käyttää harkiten.

Pikagallup: Montakos sellaista helpostigooglattavaa julkkista keksitte, joka kantaisi täysnudet pusuttimet tyylikkäästi?

19 Comments Lisää omasi

 1. Martina sanoo:

  Mulle tuli heti ensimmäisenä mieleen Jennifer Lopez ja Kim Kardashian. Pikagooglaus näytti, että välillä hyvin ja välillä vähän vähemmän onnistuneesti :)

  1. Joo totta. Kimillä on niin päin että minkään väriset huulet pomppaavat heti ja ihonväriset nudet menevät ihan jees. JLolla taasen, no siellä oli sitten vähän kaikenlaisia. :) Molempia yhdistävät pulleat huulet ja tummat piirteet – ei mitään jakoa näillä mun spekseillä. :D

   1. Martina sanoo:

    No joo, kattelin kans niitä kuvia ja mietin, että toki neitojen ihon sävy on pikkasen eri kun meillä suomalaisilla :D

 2. Jenni sanoo:

  Olen myös kalpeanaama, enkä ole vielä keksinyt, että miten tällaisella naamalla voi harrastaa ”nude-huulia”, etenkin kun olen luonnostaan hyvin punahuulinen.

  1. Omalla kohdallani olen päätynyt siihen, että ei oikein mitenkään. Tai voi, mutta sitten hätyytellään heti avantgarden rajoja, eikä mitään Miss Hot as Hell -titteliä. :)

 3. Salka sanoo:

  Penelope on aivan täydellinen nudehuuli Lancomen air de teint-mainoksessa ja kyllä, sorruin itsekin ostamaan saman punan, vaikka Penelope ja meikä ollaankin eri planeetoilta :D

  1. Joo, on muuten nätit ruusuhuulet rouvalla! Mutta eivät nekään ihan ihon sävyiset – ehkäpä juuri siksi niin toimivat. Toistaiseksi Kim kyllä sporttaa niitä ihan värittömiä kaikkein luontevimmin.

   Mä ostin joskus Lorkun punan ja luomiväripaletin kun mainoskasvona oli Eva Longoria. Nainen mun makuuni <3

 4. JonnaH. sanoo:

  Vaalealla iholla ihan ehdoton no, mutta oliivi-ihon omistajille osalle sopiikin. Noh, kaikkea ei voi saada. :p

  1. Jepulis! Ja nudessa hienosäätö on tärkeää. Pikkuisen liian vaalea tai vääränlämpöinen puna menee heti metsään, kun esimerkiksi punaisten kanssa saa ajella aika vapautuneesti, eikä näytä hassulta kuin ihan poikkeustapauksissa. :)

 5. Juille sanoo:

  Angelina Jolie? Mutta joo, nudehuulet on vaikeat. Pakko mennä aina aavistus vaaleanpunaiseen, muuten ei pysty. :)

  1. Mä en pikahaulla löytänyt Angielta ollenkaan ihonvärisiä huulia, niissä näytti aina olevan se pieni aavistus ruusua tai beigeä. Se tyylikäs tapa siis, toisin kuin tämä yllä esitetty. :D

 6. Aamu sanoo:

  Olen niin traumoissa vielä, kun vanhassa koulussani oli joskus muotia meikkivoidehuulet. Yäk yäk yäk…

  1. Yhdyn hikkailuusi. :D

 7. Salla sanoo:

  Siis mun mielestä vaaleat huulet sopii sulle hyvin, oikeasti! Saa sun silmät pomppaamaan uskomattoman hyvin esiin :)

  1. Nnnngh, Salla..mä..nnngh..no..mm..kiitos. :)

 8. bubbs sanoo:

  Brigitte Bardot. En tiedä kenenkään onnistuneen tässä sitten 60-luvun.

  Mulla on hallussani Narsin yhdessä Andy Warhol-setissä tullut, peitepuikon sävyinen, matta Filmstar -huulipuna. Se on ihan kamala. Pari iltaa sitten juuri testailtiin sitä siskon kanssa, ja kokeilu johti siihen, että oli ihan pakko myös tehdä kajalilla mustat siittiökulmakarvat, sutia koko kasvot hohtavalla aurinkopuuterilla, kerrostaa ripsivärillä ripset yhdeksi kimpaleeksi ja ottaa itseistämme puhelimella läjäpäin heikkolaatuisia duckfacekuvia. Suosittelen kokeilemaan!

  1. Kuulostaa…ainutlaatuiselta. :D

 9. Elli sanoo:

  Heh, julkkisten sijaan ekana tulee mieleen ps i love fashion -blogin Linda. Hänellä nudehuulet mun mielestä toimii, vaikka on hyvinkin lähellä ihonväriä. Oisko niissäkin sitten kuitenkin ripaus sävyä johonkin suuntaan? Itselläni, so not oli sävy mikä tahansa, näytän ihan yläastelaiselta.

  1. Joo totta, hyvin näyttää toimivan. Kateus on pahasta, mutta kutsutaan sitä tässä vaikka postiviiseksi itsetyytymättömyydeksi heijastussuhteessa toiseen ihmiseen. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.