Pehmopersikka

Hyvät naiset ja siippa, saanko esittää: MAC Moody Blooms, osa ’Taasko’. Saatte puolestani ihan rauhassa kyllästyä persikkaan ja vihreään, tämä haltioitunut meikkaaja vouhkaa viisurit vaahdossa väreistä, jotka ovat pyhässä yksinkertaisuudessaan niin herkullisia, etten vain saa tarpeekseni! Siirrän siis täksi illaksi syrjään viikkosuunnitelmat ja orjallisesti noudattamani blogibrändäyksen (ehe) ja julkaisen kaikkien mahdollisten kirjoittamattomienkin sääntöjen vastaisesti jo kolmannen meikin peräjälkeen samoilla tuotteilla. Niin ihania ne ovat, etten aio edes pahoitella.

Sipustin ensin ripsityveen pehmennetyn uturajauksen tummanvihreällä geelirajauksella (MAC Black Ivy) ja päällystin sitten sekä rajauksen että muun luomen ruusukultaisella Artistic Licensella. Ihan ripsien tyveen askaroin kostutetulla rajaussiveltimellä ja syvän turkoosilla Green Roomilla tumman rajauksen. Alaluomella samaan tapaan pehmennetty Black Ivy ja sen päällä Artistic License. Reipas annos ripsiväriä ja ah, nättiä on!

Poskilla on jotain persikkaista ja huulilla muuan kiilto, mutta ette te niistä sävyistä kuitenkaan ole kiinnostuneita. Kulmat sattuivat varsin hyvälle tolalle, mutta älkää kysykö mitä tein tänään eri tavalla. En yhtään tiedä. Ottakaa kiltisti ylös nimet Artistic License ja Green Room ja sivuuttakaa hyvillä mielin kaikki muu.

Yhdyttekö jo suitsutukseen vai kirjelmöittekö joukkovoimin uhkasakkoa jumittavasta levystä?

5 Comments Lisää omasi

  1. OutiS sanoo:

    Eipä ole jumittavasta levystä tietoa. Tämä yksinkertainen tallukka on tyytyväinen kun saa vinkkiä lyhyellä aikavälillä mahdollisimman paljon, ja nythän sitä on näiden tuotteiden käytöstä pukannut. Täytyy kaivaa omia meikkejä esille ja kokeilla kolmea ihan erityyppistä meikkiä niillä, jospa sekin ihme onnistuis!

    1. No tokkiinsa! Kokeileminenhan ei maksa kuin yhden hetken ja saattaa poikia vaikka mitä! :)

  2. Emma/WL sanoo:

    En yhtään ihmettele ihastustasi. Sävyt on kuin sua varten valmistettu :)

    1. Oi, miten suuri kohteliaisuus! Hihiii, tämän voimalla jaksan loppuillan valtoimenaan vellovaa uhmaikäisen psykedeliaa. Sweet sweet Emma <3

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.