Mummoalkkarit kynsillä

Mielikuvat, mistä ne polveilevat? Hypin yhdellä jalalla korva kallellaan ja yritin karistaa mielikuvaa mummonruskeasta nailonista, mutta se oli jumissa kuin uintireissulta tarttunut vesipisara. Mummosukkikset. Mummoalkkarit. Ruskeat nilkkasukat. Puuteriset alusvaatteet. Hik!

Mielikuvasta huolimatta lakka on kynsillä vallan nätti ja nimensä mukaan yllättävän lähellä ihon sävyä, vaikka olen tässä vuosien varrella oppinut, ettei oma ihoni yleensä istu niihin perinteisiin sävymääritelmiin. Skin on MACin uutta Studio-sarjaa, joka ilmestyy kokonaisuudessaan ymmärtääkseni myöhemmin syksyllä. Nyt telineessä ovat näytillä vasta maistiaiset ja mikäpä sen houkuttelevampi väri kuin Alma-mummon luottoruskea. Nostalgisella tavalla hellyyttävä, hiukan nilkasta rutussa, läpikuultavan ihon hentoisena suojana. Pakkohan siitä on pitää?

Vai keksittekö muka parempia määritelmiä värille?

10 Comments Lisää omasi

 1. Niina sanoo:

  Hyvää nimeä en tuolle lakalle keksi, mutta onhan se tyylikäs. Pidän neutraaleista lakoista ja ranskalaisesta manikyyristä, joten voisin todella hyvin kuvitella ostavani juuri tuon lakan. :)

  1. No neutraali tämä on, paljon varovaisemmaksi ei väri enää mene. Mutta tilanteensa niillekin, omakin silmä kaipasi nyt väri-ilottelun jälkeen just tätä ei-mitään. :)

 2. Emma/WL sanoo:

  Kauniit alkkarit!

  1. Hei kiitti! Tuttavallisuuden uusi aste <3

 3. OutiS sanoo:

  Kun on aikanaan kotipalvelussa siivonnut mummojen mökkejä ja pyyhkinyt pölyjä resuisilla puuterin värisillä mummoalkkareilla (aivan oikeasti) niin tämän värinen kynsilakka ei hurraa-huutoja nostata.

  1. Hahaa, apua! Tämä ei siis ole sua varten. :)

 4. Tipi sanoo:

  Hitsi, että nuo mummoalkkarit kuvauksena osui nappiin. :D
  Aamun ensimmäiset naurut, kiitos!
  En pysty keksimään parempaa määritelmää tälle värille, hih.

  1. Score! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.