Paha merenneito

 

Sarjassamme ”Vihreän ylivalta” näemme tänään luomuksen, jolta halpa nimi saattaa viedä sen vähänkin uskottavuuden, mutta luotan intuitioon. Kun näin täysikokoiset kuvat ruudulla, niistä huokuva Ariel gone bad -fiilis otti oitis valtaansa.


Ilona sai kotijoukoilta kärkästä piikittelyä hieman poseeraavammista kuvista, joten pakkohan ne oli heti nokittaa. Tälläkö sitä nainen sitten häpäisee itsensä? Ilonan mies, hoi? Annahan rouvalle poseerausrauha, tai yllytän koko purkkimafian lipomaan huuliaan ja tuijottamaan raukeasti meikkikuvissa. Hyväksyn myös sen vaihtoehdon että ilmeeni tulkitaan väsymykseksi, mutta tähän meikkiin ei vain sopinut se tavallinen silmät killillään -poseeraus. Sinivihreän meikin ympäröiminä silmät tummuivat ja vihertyivät niin, että ne oli suorastaan pakko asetella vähän raolleen. Olen joskus ennenkin kirjoittanut meikistä, joka ryhdistää selkärangan ja sytyttää silmiin kiillon ja tämä tässä on juuri sellainen.

Kasvot:
MAC Natural Radiance
MAC Matchmaster 1.0
MAC Pro Longwear Concealer NC15
MAC Prep+Prime Transparent Powder Loose
MAC Extra Dimension Bronzer Aphrodite’s Shell
MAC Blush Hibiscus Kiss

Silmät:
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Eden
MAC Extra Dimension Eyeshadow Legendary Lure
MAC Eyeshadow Brulé
MAC Kohl Power Eye Pencil Feline
Maybelline Color Shock Mascara Electric Teal

Kulmat:
MAC Impeccable Brow Pencil Blonde
Chanel Sculpting Eyebrow Pencil #30

Huulet:
Lumene Wild Rose Crème Lip Gloss #4*

Tunnelmia?

*Saatu blogia varten*

18 Comments Lisää omasi

 1. Ilona sanoo:

  Hiukan aiheutti sydämentykytyksiä tämä meikki- kaikki vihreä on aina nättiä, ja tämä on nyt ihan spessunätti! Ariel gone bad on äärimmäisen hyvä idea-miten kivaa olisikaan tehdä pahat prinsessat-meikkejä! Joooooooo!

  Haha, kotijoukot on vähitellen hyväksyneet tappionsa ja myöntäneet että on ne kuvat ihan kivoja. :D Nyt saa poseerata rauhassa! Purkkimafia on sen verran vakavastiotettava instituutio ettei herra uskalla sitä uhmata.

  1. Pahat prinsessat kuulostaa purkkimafian suljetulta sisäpiiriltä. :D Jos tämmöistä ruvetaan tekemään niin mä menen ilman muuta puihin – nää onnistuu vaan tälleen puoliunessa, vahingonilo käsikynkässä. Mutta tulen riemumielin iloitsemaan aikaansaannoksistasi. :)

 2. Liisa sanoo:

  #purkkimafian voimaa ei saa aliarvioida! Mä oon samaa mieltä, kunnon pornoilmeet mukaan ja pahat mieleen! ;D

  1. Will do! You n all the other pretty girlz.. winkwink.

 3. Outis sanoo:

  Huh mikä lataus eikä lainkaan paljastelua! Ariel gone bad on aivan huippusuoritus. <3

  1. Mahtavaa, kiitos! :)

 4. Emma/WL sanoo:

  Tää on täysi kymppi, niin sävyiltään kuin asenteeltaankin! Ugh!

  1. Kiitos! Nastaa! :)

 5. ZaZa sanoo:

  Turkoosinarkkari on polvillaan. Ja lupaa TAAS mennä peilin eteen harjoittelemaan. Ilmeet on jo hallussa, värit vielä kohdilleen, niin avot!

  1. Joo! Tässähän on vallan yksinkertainen malli ja toteutus: Yksi väri, levitys ja reunojen häivytys. Sinistä ripsaria perään jos löytyy ja se on siinä. Kakkupala! :)

 6. JonnaH. sanoo:

  Aivan ihana meikki, noi huulet sopii silmämeikkiin just eikä melkein! <3

  1. Kiitos! Kiva kuulla. :)

 7. Myy sanoo:

  Mun helteen pehmittämä pää ei kehitä mitään sanottavaa, mutta peukku!

  1. Peukku riittää. Kiitos. :)

 8. Päivi sanoo:

  Miten tää meni multa ohi? UPEA. Huulet ja poskipuna sopivat täydellisesti silmämeikkiin. Tämä oli varmasti vielä näyttävämpi livenä!

  Miksi minä olen niin rajoittunut poseeraaja? :’o

  1. Kiitos, Päivi. :) Päänkääntökerroin oli kieltämättä tämän kanssa kyllä suurempi kuin monen muun viimeaikaisen väkerryksen kanssa. :)

   Toi poseerausjuttu on vaan häpeänylityskynnys, väitän ma. Jos jo lähtökohtaisesti arastelee laittaa kuvia omasta naamsta nettiin vaan koska se on kivaa, on vielä hankalampaa ottaa joku poseeraus, jolla ei ole enää mitään tekemistä sellaisen vakavastiotettavan tieteen nimissä -meikkaamisen kanssa. Tähän meikkiin rohkeampi tyyli sopi hyvin, mutta seuraavaa kertaa voi joutua taas hetken odottamaan. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.