Kerroshuulet

Tämän päivän huulipunaksi valikoitui tavallista epätavallisempi vaihtoehto. Tehtyäni silmät hailakalla pinkillä sain mieleeni kuvan väristä, jonka halusin huulille aisapariksi. Sopivaa sävyä ei löytynyt valmiista huulipunista, joten pienen mallailun jälkeen päädyin sekoittamaan sellaisen kynästä ja punasta.

Kynä on vahvan lilavioletti (ha!) ja puna on läpikuultavan lämmin purkkapinkki. Havittelemaani sävyyn nähden kynä olisi yksinään liian dramaattinen ja puna liian nössö, mutta yhdessä ne muodostavat juuri tahtomani värin. Yllättävä yhdistelmä, joka toimi täydellisesti. Aika pienellä määrällä kyniä ja punia kokkailisi jo vaikka ja mitä, jos vaan vaivautuisi testailemaan erilaisia vaihtoehtoja rohkeammin. Vai puhunko nyt pelkästään omasta rajoittuneisuudestani? Ostatko mielummin uuden huulipunan vai yhdisteletkö entisiä?

9 Comments Lisää omasi

 1. Ikvm sanoo:

  Oikeastaanhan sitä tarvisi vain muutaman huulipunan ja huulikynän.. Sekoittelemalla saisi värejä vaikka kuinka paljon, mutta hauskempaahan ja yksinkertaisempaahan se on käyttää sävysävyyn huulipunaa ja kynää tai jompaa kumpaa yksinään.. Korjailu voi olla aika peestä. Usein kyllä tulee sudittua montakin eri väriä/sävyä, jotta saa juuri sen värin mitä kaipaa, koska taloudellinen tilanne ei aina anna myöten ostaa sopivaa väriä suoraan..

  1. Joo tätä pitäisi kyllä harrastaa enemmän. Ei ole huono vaihtoehto lain! :)

 2. Martina sanoo:

  Järkevämpäähän se olisi sekoitella jo laatikoistaan löytyviä sävyjä, mutta kyyyyyyllähän se kivempi on shoppailla niitä uusia huulipunia, koska ”just TOI sävy multa puuttuu” ^_^

  1. Totuutensa tässäkin lausahduksessa..tiettyyn pisteeseen saakka! :) Mun varastot alkavat olla jo siinä rajoilla. :)

 3. Piia Pai sanoo:

  Moi! Makee suu! Olin tänään Turun Stockalla katselemassa MACin huulipunia. Tutkimani sävyt olivat Amplified Vegas Volt ja Mineralize rich StyleWriter surge. Sit mua rupes ärsyttämään, kun myyjä palveli toista asiakasta eikä millään tavoin huomioinut sitä, että olin kiinnostunut tuotteista. Olisi voinut vaikka sanoa, että jos tarvitset apua, niin palvelen sua pian tmv. tai EDES hymyillä ja tervehtiä. Tietenkään kesken toisen henkilön palvelemisen ei olisi tarvinnut TEHDÄ mitään, tuo repliikki olisi riittänyt. Lähdin sitten kypsyyntyneenä pois, niin sanotusti jaloillani äänestäen :D. Että vähän tää nyt tökkii tää mun täydellisen huulipunan metsästys :).

  Kysymykseesi, uskon täydellisen sävyn löytyvän sekoittamatta. Hih.

  1. Piia Pai sanoo:

   EI StyleWriter, vaan Style. Kiitos iPadin ennakoiva…

  2. Voi ei, harmi! Ehkä myyjä ei huomannut sinua? Uutta matoa koukkuun vaan. Se huulipunahylly on liian herkullinen unohdettavaksi, varsinkin kun näpeissä oli jo Vegas Volt ja Style Surge! :)

 4. Piia Pai sanoo:

  ;), kyllä huomasi varsin hyvin. Uutta yritystä vielä loman aikana (ai niin, se itse asettamani ostokielto….).

  1. Ai, höh. No eipä siinä sitten sen enempää ole puolusteltavaa. Tervehtiminen, hymy tai nyökkäys olisi kyllä syytä irrota aika pian.

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.