Leopardikynnet

Näyttää vahvasti siltä, että pommitan kaikki helpot kynsi-ideat julki tässä tammikuun aikana jotta loppuvuodeksi voin sitten unohtaa koko ryhtiliikkeen. No tässä kuitenkin tämänkertainen tuotos: akryylimaalilla tekaistut leopardikynnet. On vallan helppo toteuttaa, kunhan saatavilla on riittävän pigmenttinen akryylimaali ja sopivan ohutkärkinen sivellin.

Lakkasin kynsille kaksi kerrosta CND:n Vinyluxia ja kerroksen päällyslakkaa. Kuivattelin kuuntelemalla bossa novaa ja juomalla teetä. Töräsin jo tutuksi tulleelle cd-levylle vähän mustaa maalia, kastoin siveltimen veteen ja selasin netin syövereistä malliksi kuosin. Vähän tuonne, pikkuisen tänne ja yksi kosketus vielä tuohon ja mustat reunat ovat valmiit. Tämän printin loisteliain puoli on se, että kuviossa ei ole mitään symmetristä eikä tarkkaa, luovuuden saa todella päästää irti. Väritin keskustat summittaisesti ruskealla ja se on siinä. Koko maalaushommaan kului maksimissaan kolme minuuttia.

Jätin tarkoituksella päällyslakan pois, jotta kiiltävän värilakan ja mattaisen pintakuvion välille syntyy kunnon kontrasti. Tämä tarkoittaa vesiohenteisen maalin kannalta sitä, että sille ei parane paljon käsipesua näyttää. Jälleen siis tällainen yhden illan ilo, mutta olipa vastineeksi aika vaivaton pyöräyttääkin.

Aurinkoista viikkoa!

Kynnet/Nails:
CND Vinylux #177 Grand Gala*
Orgasmic Color x2

*saatu/gifted*

* * * * *

The new nail year 2015 showpiece number two: hand painted leopard print. Very easy to conduct if only you have good acrylic paints and a brush that is thin enough for this detailed work. Without a top coat this will only last one night, but I like the matte print so much I don’t mind.

7 Comments Lisää omasi

 1. Leopardikynnet miellyttävät aina minua <3 nämäkin on ihanat!

  1. Kiva kuulla! :)

 2. OutiS sanoo:

  Voi hyvänen aika. Kerrankin tyylikäs leopardikuosi! Vaikka en kynsi-ihmisiä olekaan niin nyt oli pakko kommentoida.

  Niin ja hauskaa vuotta 2015! :)

  1. No kiitos kiitos, vallan valloittavasti sanottu! :)

   Ihanaa uutta vuotta myös sinulle! :)

 3. Aurora sanoo:

  Vau, todella upeat! :)

  1. Kiitos! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.