Perjantaipaketti

Hoplaa, tämä helteinen viikkohan on jo melkein paketissa! Vuorotyöläiselle viikonloppu ei ole automaattisesti merkki vapaudesta ja autuudesta, mutta tämänaamuinen ovisummeri soitti korviini puhtaan taivaallista sinfoniaa työpassista huolimatta. Paketti!

Lukaisin jostain brittiblogista ylen ylistäviä merkintöjä itselleni tuntemattomasta sivellinmerkistä Zoevasta ja kilautin saman tien muutaman huiskuttimen tilaukseen. Jos niitä kerran noin häpeilemättä verrataan MACin markkinaykkösiin, on aivan välttämätöntä ottaa selvää mistä on kyse.

Koska paketti saapui hyppysiini vain tunteja sitten, en tietenkään voi vielä antaa kovin perinpohjaisia arvioita. Ihan ensihypistelyltä voin kuitenkin tuomita häivyttelyyn tarkoitetun #227:n paljon jäykemmäksi kuin esikuvansa. Levityssivellin #234 sen sijaan vaatii tarkempaa tutustumista, se oli yllättävän lähelllä. Tilasin myös pari lituskaista kulma-/tarkkuussivellintä ja yhden tasapäisen pohjasiveltimen haasteeksi Duroyn Unelmalle. Koko kasa köyhdytti tiliäni viidelläkympillä, joten hyvin edukkaista siveltimistä on kyse. En yleensä osta siveltimiä hypistelemättä, mutta tällä hintaluokalla uskalsin ottaa riskin. Ilahduin suljettavista sivellinpusseista, ne pääsevät taatusti hyötykäyttöön seuraavalla reissulla.

Lasautin kuvat tuoreeltaan näytille noin niin kuin keskustelunavaukseksi. Oletteko kokeilleet Zoevaa? Montako luomivärisivellintä yksi ihminen tarvitsee? Riittäkö helle?

Palaan tarkempaan arvioon käyttökokemuksineen muutaman pesun jälkeen. Nautinnollista viikonloppua!

17 Comments Lisää omasi

 1. Crituk sanoo:

  Mulla on varmaan (köhköh) yli sata sivellintä. Tuntuu ettei sekään riitä, koska olen sen verran laiska käyttämään niitä pesulla. :D
  ”Jahas, kaksi puhdasta jäljellä.. Tilaanpas pari(kymmentä) lisää!”

  1. Mikä siinä pesemisessä onkin niin raskastekoista? :D Siihen ryhtyminen ärsyttää joka kerta, mutta kuitenkin lopputulos palkitsee. Seuraava meikkauskerta on aina silkkaa juhlaa. :) En pitäisi sataa sivellintä vielä pahana (köh).

 2. JohannaW sanoo:

  Yksi ihminen tarvitsee kyllä aika montaa sivellintä, ne kun tuppaavat aina olemaan likaisena… Oma sivellinarsenaali sisältää n. 25 yksilöä ja lisää tekee mieli. Nuo Zoevat voisivat olla seuraava kokeilukohde. Costal Scentsien siveltimet ovat myös hinta-laatusuhteeltaan hyviä. :)

  1. Aaa, ne ovatkin mulle ihan tuntemattomia. Muistelen kuulleeni nimen vaan isojen palettien yhteydessä. Näppärää tällainen molemminpuoleinen yllyttäminen! :D

 3. bubbs sanoo:

  Oon ihan tyhmä, mutta näissä nyt houkuttaa nimenomaan nuo pakkaukset. Kai tuollaisia saisi erikseenkin ostettua, mutta tässähän ne tulevat kaupanpäälle eli ilmaiseksi.. Voi aukoton logiikka. Ei mulla siveltimiäkään tarpeeksi ole tietystikään. Mistä tilasit?

  1. Nää muovilärpäkkeet on niin hellyyttäviä, ne ei edes tuoksu pahasti muovilta. :) Tulee snadisti huono omatunto että ilakoin jostain näin turhasta, mutta koska olen aina ollut pikkupussien ja nyssäköiden perään, sain tässä nyt aimo kasan ihan ilimatteeks. :)

   Tilasin Zoevan omilta saksalaisilta sivuilta ja paketti tuli perille muutamassa päivässä. Peukutan.

 4. Henni sanoo:

  Tilasin kesäkuussa kyseiseltä merkiltä sen ruusukultaisen setin ja on kyllä ihana. Olen tyytyväinen jokaiseen siveltimeen, erityisesti puuterisivellin oli ihanan pehmoinen ja kivan mallinen. Mielestäni kaikki siveltimet kyseisessä setissä ovat erittäin laadukkaita ja ihanan tuntuisia iholla. Ihan kauheasti en ole siveltimiä ehtinyt käyttää koska näillä helteillä ei tule niin paljon meikattua kuin normaalisti.

  Ja mun puolesta saa helteet jatkua vaikka hikoilen kuin apina, talvella saa sitten ihan tarpeeksi palella.

  1. Hahaa, ihana hellehuomio! Mä olen samaa mieltä, sopeudun elimistöni kanssa kuumaan paremmin kuin kylmään. :)

   Kauppaan jäi vielä muutama potentiaalinen testattava, mutta päätin lähteä nyt tapojeni vastaisesti vähän varovaisemmin alkuun. Katsotaan, lähteekö lapasesta. :)

 5. Duvessa sanoo:

  Mäkin haluan! Olen kuolannut jo muutamia kuukausia, mutta en ole vieläkään ostanut. Haluan kuulla sun mielipiteitä. Koskaan ei ole liikaa siveltimiä.

  1. Just ehdin uittaa nää pesussa, joten saan ne huomenna ekaan testikäyttöön. Pesussa huomasi hyvin, että silmäsiveltimissä on synteettistä karvaa seassa. Jännä miten erilaiselta se synteettinen aina tuntuu, vaikka olisikin pehmeää. :) Palaan ehdottomasti asiaan jahka osaan kertoa enemmän. :)

 6. Nina sanoo:

  Odotan mielenkiinnolla raporttia. En kyllä tarvitse yhtään uutta…. ja taidanpa lähteä pesemään just nyt heti noita nykyisiä.

  1. Haha, kyllä! Pesua vaan vaikka laiskottaa, seuraava meikki on taas niin paljon mukavampi tehdä puhtailla siveltimillä! :)

 7. Nannu sanoo:

  Ai, että riittääkö? Huh ja puh, ei enää, pliis? :s

  Ja laiska se tarvitsee monen monet luomivärisiveltimet. ;) Miksi niitten hapsuttimien pesu on niin kaameeta hommaa, vaikka lopputulos lepyyttää aina mielen ja sydämen? Myönnän, olen ostanut uusia vain siitä syystä etten ole jaksanut pestä edellisiä. Pthyi minua! :D

  1. Mun silmämeikkisiveltimistä suurella osalla on ihan erityinen homma. Yksi on vaalean värin häivyttämiseen, yksi kimaltavuuksille, yksi tummalle, yksi tummalle kimaltavuudelle yksi mahdollisimman puhdas kaiken viimeistelyyn ja kaikki mielellään ainakin kahdessa koossa…kyllä niitä siinä saa olla. :D Muutaman vahingon jälkeen olen jo oppinut tarkistamaan puhtaan paperin kautta, mitä sillä sudilla on viimeksi tehty. :) Vahingoista huolimatta ei puhettakaan, että pesisin ne useammin kuin kerran viikossa – hell no.

 8. OutiS sanoo:

  Parikymmentä sivellintä löytyy, ei enempää kun ei ole säilytystilaa. Vanhin 80-luvun lopulta, kabukimainen Lancomen puuterisivellin. On ollut kovassa käytössä ja huolellisesti hoidettu, joten ei häpeä uudempien joukossa.
  Tuo halppisversio Unelmasta kiinnostaa, kerrohan mitä tykkäsit!

  1. Asian ytimessä! Jos sivellin on laadukkaasti tehty ja sitä hoidetaan huolella, se säilyy. Toiset tykkäävät ostaa halvempia ja uudistaa niitä silloin tällöin, mutta kunnon sivellin säilyy kyllä puolikkaan ihmisiän nättinä. :)

   Ensituntumalla se oli yllättävän hyvä. Vähän pienempi kuin Unelma, mutta työstötuntu oli hyvin samankaltainen. Kerron tarkemmin kun olen ehtinyt käyttää sitä hiukan pidempään. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.