Ruosteinen luomiväri

Taidan tehdä puolitiedostavaa pesäeroa tämän viimeisiään vetelevän hiusvärin kanssa. Tekee mieli sävyttää kaikenlaisia osia naamasta tukan kanssa sävy sävyyn, kun mielessä häilyy jo paluu luonnolliseen väritykseen. Huulet nähtiin jo aiemmin, tänään vuorossa punakuparinen luomiväri. Meikki itsessään on jälleen hirmu yksinkertainen, mutta jokin harmonisessa sävymaailmassa viehättää. Huulipuna on taas askel lähemmäs ysärinsietoa, vaikka viettääkin kauniisti punaiseen. Ruoste, jokin siinä viehättää.

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Deep Fixation
MAC Fluidline Blacktrack
MAC In Extreme Dimension Lash

Kasvot/Face:
MAC Blush Bred For Beauty
MAC Mineralize Skinfinish Soft&Gentle

Huulet/Lips:
MAC Odyssey

* * * * *

Rusty colours, in sync with the current hair colour which I’m about to change. Earthy 90’s, how’s that for a makeup theme?

6 Comments Lisää omasi

 1. Laura sanoo:

  Nätti meikki :)

  1. Kiitos! :)

 2. Päivi sanoo:

  Heti rupesi soimaan päässä CMX:n Ruoste.

  Kaunis meikki, tykkään!

  1. Kiitos! Ruoste on mulle kipeä paikka teini-ikää, eikä sen voima ole vuosien vieriessä yhtään talttunut. Jännä, miten jotkut asiat voivat jäädä resonoimaan niin pitkäksi aikaa.

 3. Elli sanoo:

  Haa, mulla on ton värinen luomiväri jonossa kohti roskista, mutta sehän näyttääkin kivalta! Tosin oikeasti se on poskipuna, mutta ihan niin ysäriin en pysty. Ongelmaksi tulee, että mistä ihmeestä sitä tilaa meikkilaatikkoon raivataan, kun ainoa hylkykorissakin teki comebackin.. Oh well.

  1. No höh, ihan helppoa! Hankit isomman meikkilaatikon! Tai ne seitsemän erillistä pussukkaanyssäkkää, jotka meidän makuuhuoneessa seilaavat siivouspäivänä nurkasta toiseen.. :D

   Ruoste on ihan täydellinen syysväri, totta ihmeessä palautat sen käyttölaatikkoon! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.