Vaalean ihon varjostus – MAC Jolly Good

Niille jotka eivät elä ja hengitä MAC-huumaa, voi olla vielä pimennossa, että Helsingissä myydään par’aikaa Kelly ja Sharon Osbournen nimikkokokoelmaa. Kummallakin on oma linja: Kellyn pääosin kylmän sävyiset tuotteet on kääritty vaaleaan laveteliin ja Sharonin sävyiltään lämpimämmät tuotteet räväkkään punaiseen. Houkutuksia olisi piisannut enemmänkin, mutta tällä kertaa kokoelmahankinnoissa mentiin tilipussi edellä ja kotiutin kummaltakin tyyli-ikonilta vain yhden tuotteen. Tänään koekäyttöön pääsi Kellyn poskiväriduo Jolly Good. Joo, voitte pysähtyä hetkeksi maistelemaan äskeistä lausetta, otin sen käyttöön! Käyttöön – en siis säästänyt sitä kaapin pohjalle perikuntaa varten, vaan otin ja raapaisin pintaa siveltimellä! Huikeaa henkistä kasvua, pienet aplodit lienevät paikallaan?

Ja olen hitsin tyytyväinen, että otin. Duon tummempi puoli on juuri passeli varjostusväri lakananvalkoiselle iholleni ja vaaleampi sävy menee pienellä kerrostamisella poskipunasta. Odotin vaaleammalta kaistaleelta hiukan enemmän hehkua, mutta harakka sisälläni vaatii kyllä poskipäille lisäkiiltoa kunnon valopuuterista. Mutta hentona poskipunana vallan mainio. Tämä tuote erottaa vaaleat ja vaaleat ihot toisistaan, eli kenenkään muka-kalpean ei kannata haaveilla Jolly Goodia itselleen varjostustuotteeksi – jälki on oikeasti hyvin vaalean beigeä. Toisinsanoen: täydellistä helppoutta kaikille lumikeille. Alla vertailukuvat samasta meikistä ilman varjostuksia ja varjostuksilla.

Silmät jätin tapani mukaan yksinkertaiselle tolalle: ruskea pehmennetty geelirajaus sai kaverikseen muutaman hippusen kuparista kimalletta ja ripset paksun kerroksen ripsiväriä. Laiska vai mukavuudenhaluinen? Ehkä molempia. Otan ensi viikolle tavoitteeksi piirustaa ainakin yhden vähän näyttävämmän meikin. Onko toiveita suuntaviivoista?

Koekäyttöön pääsi myös Lumenen lähettämä uutuushuulipuna, joka passasi neutraaliin kokonaisuuteen kuin nonparellit aamupuuroon. Koostumus kinnasi hiukan kiinni kuiviin kohtiin, mutta myönnetään nyt tässä, että se huulien kuorinta on taas kesällä tainnut vähän unohtua. Hölvään ne kyllä yöksi aina paksulla voiteella, mutta jos kuollutta ihosolukkoa ei karstaa pois, ei parane vielä heittää pyyhettä areenalle.

Pumpulista sunnuntaita!

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Blanc Type
MAC Fluidline Dipdown
MAC Fluidline Copperthorn
MAC In Extreme Dimension Lash

Kasvot:
MAC Mineralize Skinfinish Jolly Good

Huulet:
MAC Lip Pencil Stripdown
Lumene Wild Rose Lipstick #91 Seasons/Vuodenajat*

*saatu/gifted

* * * * *

First look with MAC’s MSF Jolly Good by Kelly Osbourne. It’s a really good contour colour for all of us on the paler side of the scale. The highlight part wasn’t as glowy as I’d hoped, but luckily there are tons of choices for that extra shimmer. The thin strip works as a decent ’next to skin’ blush though. Love it, I’m really happy I got my sticky lil’ fingers on this beauty.

14 Comments Lisää omasi

 1. Pirjo Vintagefan sanoo:

  Kiitos tästä vinkistä! Olen ikuinen kalpeanaama ja kokeilen tätä tyyliä heti huomenaamulla! Enkä muuuten voi lakata tuijottamasta noita ihania kulmakarvoja….. wow :D

  1. Kokeile toki! Saattaa olla, että ihastut. :)

   Ja kiitos, kulmakarvat ovat luonnontilassa tosi onnettomat, ne on vain piirustettava paikoilleen joka aamu. Kulmatyyli hioutuu koko ajan paremmaksi, edellisen version voit käydä kurkkaamassa täältä:

   http://viilankantolupa.bellablogit.fi/2014/05/17/kulmakarvakuulumisia/

   Tykkään, että jo tämän vuoden toukokuuhun nähden ollaan edistytty viimeistelyssä. :)

 2. K sanoo:

  Kyllä tuo varjostus vaan viimeistelee kokonaisuuden. Tosi raikas, yksinkertainen meikki. Mutta sulla nyt mikä vaan näyttää hyvältä, kun olet niin kaunis :)

  1. Kiitos, olipa kultaisesti sanottu. Mä vaan paljastan täällä blogissa aina sen laittautuneen puolen itsestäni, aamulla peilistä katsova todellisuus ei ole ihan yhtä siisti ja siloteltu. :D

 3. Elsa/ Oi mutsi mutsi sanoo:

  Voisinko mä alkaa käyttään tota samaa sävyä? Kun Mimmi aina kettuilee mun poskipunan käytöstä ja mä tykkään Kellystä niin haluaisin hankkia tämän :D

  1. Joo, ehdottomasti voisit! Tää on just sopivan neutraali sävy sulle! Voit sitten piristää pienellä tuiskaisulla jotain värikkäämpää tilanteen vaatiessa. :) Kipaise kurkkaamaan, onko näitä vielä jäljellä! Tilasin omani jo viikko sitten. :)

 4. Emma sanoo:

  Okei nyt kiinnostuin. Mitä tää kustantaa ? (En tiedä macista mitään, anteeksi.) ja kun tää on kumminkin loppu, niin mitä vastaavaa mä hankin tilalle? :D

  1. Emma, ei. Sun kevyenä heitetty anteeksipyyntö sai mut ihan eksistentiaalisen kriisin partaalle, kun mietin että annanko blogissani niin rajoittunutta MAC-kuvaa, että joku keksii pyydellä anteeksi tietämättömyyttään. Ahistus. Toivotaan molemminpuoleista väärinkäsitystä? Tämä MSF:n kokoelmaversio maksoi 33e, mutta tuotteen normihinta on 30e. :)

   Siltä varalta, että tää on jo loppu (saattaa olla ihan todellinen huoli), suosittelen pyllähtämään MACin penkkiin ja pyytämään myyjältä suositusta. Kerrot, että tämä oli kiikarissa ja pyydät kokeilemaan kasvoille korvaavaa tuotetta. Simple as that. Mä en ole nähnyt susta livenä kuin selän ja vähän tukkaa (ja kuvassa vaan hillittömät hämähäkkiripset), joten en lähde askaroimaan suositusten kanssa etänä. :D Kysy myyjiltä, ne osaavat taatusti katsoa oikean tuotteen. :)

   1. Älä ahistu ystävä hyvä! Se oli vain vitsi, viitaten lähinnä siihen että blogeissa puhutaan MACista sen verran usein, että tarkkaavainen lukija voisi olla hintaluokista jo jossain määrin tietoinen. En ole tarkkaavainen siis :D

    Oon shoppaillut kosmetiikkaa nyt viikon aikana niin rankalla kädellä, että yritän pidättäytyä MAC-tiskin kutsusta lähipäivinä. Ehkä ens palkan tullessa!

    1. Vaikka MACista puhutaanki usein (satunnaisesti myös tässä blogissa), hinnoista ei niinkään. Ne ainakin multa vain unohtuvat mainita, mutta ei niitä mahdottoman paljon muissakaan blogeissa mielestäni näy. Joten huoli pois, Emmanen! :)

 5. nunju sanoo:

  Ihana varjostus ja houkuttaa kyllä ostamaan tuo, vaikka olenkin ihan untuvikko varjostuksissa…

  Pikkutoiveena olisi sellainen hopeahtavan vaaleansininen meikki…? Kuulostaako hassulta? On minulla perustelutkin. Katselin vkl kuvia ja 90-luvulla teiniaikoina mulla oli tasan kaksi luomivärityyliä. Aivan mustat tai haalean hopeahtavat vaaleansiniset luomet, silmän sisäkulmassa valkoista, tietty ;)

  Ja noista nostalgisoituneena tahtoisin nähdä miten kävis tähän päivään tuo väri, jotenkin modernimmin kenties….?

  1. Kiitos, tällä tuotteella varjostaminen on helpompaa untuvikollekin, kun väriä ei tule yhdestä sipaisusta vielä paljonkaan. :)

   Sinihopeainen meikki kuulostaa kaikkea muuta kuin houkuttelevalta, mutta ehkä se on siinä tapauksessa pienen itsetutkiskelun paikka. Pohjimmiltani olen sitä mieltä, että kaikkia värejä tulisi osata käyttää. Katsotaan, mitä saan ehdotuksestasi aikaiseksi. :)

 6. Ilona sanoo:

  Ahjoo, tämä on ihan paras! Ollut ostopäivästä saakka joka ikinen päivä naamalla. Harkitsen varakappaleen hankkimista-vielä sunnuntaina näitä oli…

  1. Juu ja näytti muuten olevan vielä tänäänkin! Kiirehtivän sinun silti soisin, ettet murheen alhoon vaj..ei. Ei. Ole ripeä. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.