Häikäisevä indielakka + video

Joo mä tiedän, tekin varmaan hämmennyitte tuosta otsikosta. Toivottavasti kukaan ei pudonnut jakkaralta. Homma on nyt niin, että videokammosta on päästävä eroon ja maasta se pienikin pungertaa. Älkää naurako itseänne tärviölle, mutta se lauantainen ankkanaama johtui yhdestä seitsemään kertaan epäonnistuneesta meikkivideoinnista, jonka jälkeen tuli hiukka paha mieli. Yritin kurkottaa liian korkeaan havupuuhun ja tässä alla näette mustelmien jälkeen hyväksytyn tappion seurauksena uuden lähestymistavan: kynsilakkavideon.

Se syntyi tarpeeseen, sillä indiemerkki Laquistryn Amazeballs You So Fine -lakka on niin häikäisevän kimaltava, että kamera ei meinannut millään saada sitä tarkkaan ruutuun. Tai siis, kamera tai sen omistaja – kuka näitä laskee. Kuvasin siis teille huonossa valossa koirien taustoittamana lyhyen videon, jossa lakan maagisuus pääsee paremmin oikeuksiinsa. Ehkä. Ainakin se on nyt ensimmäinen video, jonka uskallan laskea julki. Rima nouskoot sitten aikanaan. Ja kaikken tämän nolon lässyttämisen jälkeen voitte kaivaa terävän kielen taskustanne ja kertoa, onko jatkossa parempi tyytyä vain niihin tavallisiin kuviin.

Lakkaa on kynsillä yksi ainoa kerros ja olen tämän naurettavan helpon lakkauskerran jälkeen valmis julistamaan tämän kauneimmaksi koskaan käyttämäkseni kynsilakaksi. Se on tilattu täältä ja kaupankäynnin osalta kaikki sujui silviisiin kitkattomasti, että voin kertoa Etsy-neitsyyden menettämisestä ylpeänä. Lakka luovi tiensä luokseni reilussa viikossa, enkä aio enää koskaan päästää sitä näpeistäni. Saatan jopa tilata sille kaverin, ihan vaan siltä varalta, että maanjäristys nielee tämän pullon. Lakkarakkautta!

* * * * *

I hate the idea of filming videos and hence have to get over this as soon as possible. Painful it was, but here goes: Laquistry’s Amazeballs You So Fine. One easy layer makes this the prettiest nail polish I’ve ever worn and from an ex nail technician that’s a strong statement. Might even order myself a back up, and that my friend, would be the first time ever.

17 Comments Lisää omasi

 1. Kaisuli / SiameseLipstick sanoo:

  Whouh, ihana!! Hauska tuo koirien töpsöttelyääni taustalla :)

  1. Kuolettavan nätti lakka! Ja joo, tässä talossa on vaikea saada kaikkia nelijalkaisia yhtäaikaa paikoilleen, olen jo lakannut yrittämästä. :)

 2. Belegwen sanoo:

  Heh, nuo tassuäänet on kyllä ihanat! Ja kynsilakkakin näyttää oikein mainiolta, tosin hopeinen olisi paremmin mulle sopiva. :)

  1. Tää oli kyllä loistosijoitus, en voisi olla tyytyväisempi. Ensi viikolla alkaa loma ja sen kunniaksi aion kyllästää kynnet tällä taivaallisella nesteellä heti sunnuntai-iltana! :)

 3. Elisa sanoo:

  *sipsipsipsip* ihanat tassuäänet <3

  Ja waaaaauuuu mikä lakka!

  1. Tässä videossa on selkeästi menestyksen ainekset! :D

 4. JohannaW sanoo:

  Amazeballs sopii tämän lakan nimeksi täydellisesti. It’s AMAZING!

 5. Marika sanoo:

  Ihan mieletön lakka! Pakko oli googlata lisää kuvia ja käyttökokemuksia. Loppujen lopuksi pistin menemään tilauksen – ja tilasin saman tien kaksi pulloa, ettei ihan heti lopu kesken… :D

  1. JOO! Mitä kokoa otit? :)

   1. Marika sanoo:

    Tarkoitatko ”hilekokoa”?
    Tarjolla oli (enää?) vain tätä So Fine -koostumusta (+ viiden lakan yllätyssettejä).

    1. Ahaa, okei. Mä sain vielä valita tämän ja sen medium-koon väliltä, mutta nappasin sitten summamutikassa tämän. Enkä kadu! :D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.