Kulmakarvavideo

Ystävät rakkaat, hetki on koittanut. Viilankantolupa siirtyy tänään videoaikaan. Katsokaa, kommentoikaa ja esittäkää toiveita.

Terkuin nimimerkki, Vähän jännittää -86

* * * * *

My very first video. Be gentle on her.

51 vastausta artikkeliin “Kulmakarvavideo

 1. Sähän olit älyttömän luonteva! Jos vaan keksit lisää jotain kätsyjä videomuodossa toteutettavia juttuja, niin antaa palaa. Terkuin, Kulmakarvakateellinen -92

 2. Jee, tykkään! Lisää videoita, joohan! Olet kyllä uskomattoman luonteva kameran edessä. Ei ollenkaan maneereja tai turhaa jaarittelua = parasta.

 3. Oooh, miten jees! Lissää lissää lissää! Pitäisköhän sitä itekin uskaltaa videojuttuja. *köh* :D

 4. Minä tykkäsin myös,puhuit selkeästi ja turhaa jaarittelua siskonkumminkaimankulmakarvoista ei ollut mukana. :)
  Lisää näitä,kiitos. :)

 5. Ärsyttävää, miten helpolta sinä saat sen näyttämään! Mutta vau :D

 6. Mahtavaa! En kestä kuinka parasta on kattoo tota sun ammattimaista työskentelyä! LISÄÄ NÄITÄ!! :)

 7. Vau, sinähän olet syntynyt kameran eteen! Luonteva, selkeäsanainen ja miellyttävä ääni, ja pelkkää asiaa. Lisää näitä! Se hammasharjan näköinen sivellin seuraavana esittelyyn, tai ainakin jossain vaiheessa. :)

  1. Ainakin jossain vaiheessa! Tuo äänihuomio on kyllä täydessä ristiriidassa sen kanssa millaiseksi itse koen puheeni. Luontainen rytmini on nopea ja tankkaava (haluaisin sanoa änkkäävä, mutta ehkei ihan sitä sentään), mutta näemmä sain kameran eteen koottua ajatukseni ja karsittua soheltamisen minimiin. Aivan mahtavaa kuulla! Kiitos! :)

 8. Saisko sut jonnekkin telkkariohjelmaan tekemään meikkejä?!?!? Noissa kaikissa muodonmuutos-ohjelmissa on aina niin tekopirteitä ja jotenkin epäammattimaisia tyyppejä!! (Joo jenkit..) mutta sä olisit ihan prefect!!
  Iski kans kulmakarvakateus…….

  1. Mitä, eiii..! Sullahan on hyvä kulmat! :) Ja telkkariin, e-ei. Omassa nurkkauksessani kestän vielä tämän höpöttelyn (vaikka koirat meinasivat kiivetä hätäännyksestä seinille kun tein ensimmäistä ottoa!), mutta jos sitä olisi kuvaustilanteessa kuuntelemassa joku muu, romahtaisin paineen alle. Mutta kiitos, se oli mukavasti lausuttu. :)

 9. Ihana!! Luonteva esitys, miellyttävä katsoa, opin jotain, video napakan lyhyt, olet sympaattinen = tykkään! (Ja mä en siis yleensä edes tykkää videoista!) :)

  1. Kiitos, Salla! Arvostan etenkin lopun kaneettia, koska olen itsekin luokattoman huono katsomaan videoita. Toivotaan että kyse ei ollut vain aloittelijan tuurista! :D

 10. Wow, tää oli niin pro, etten voi millään uskoa, että tää oli ekasi!! Näitä lisää :) En ymmärrä, miten olit noin luonteva! Mun on myönnettävä, että yritin muutama viikko sitten tehdä videota, mutta se kaatui siihen, että jännitin niin paljon, että joka otolla unohdin kahden lauseen jälkeen mitä mun piti sanoa ja änkytin tyhjää kun mielessä kulki yhtäkkiä vain pitkä tyhjä viiva. Lopulta totesin, että antaa olla, ei tule mitään. Olin yhtä luonteva kuin kala kuivalla maalla :D

  1. Mä mietin tätä kun aamulla luin sun kriisipostausta, että oisko videoissa uudenlaista haastetta. En saanut sanojani muotoiltua kaikkien harkittujen kommenttien jatkoksi, mutta tämä mulla käväisi siis mielessä. Haastat itsesi tekemään jotain kokonaan uutta ja katsot mitä tapahtuu! Se Summerin jakso oli ainakin tosi luonteva ja omalle kameralle höpötellessähän voit ottaa sen uusiksi vaikka miten monta kertaa. Paat poikki heti kun ahdistaa ja aloitat alusta – siitä mäkin lähdin liikkeelle. :)

   Ja toisaalta ne änkyttelyt voi huhujen mukaan myös leikata pois sieltä, näin se mulle ainakin eilen opetettiin. Käytännössä se on vielä testaamatta, mutta kerrankos sitä yhden editoinnin opettelee. Tartutko haasteeseen? :)

 11. Tykkään, lisää näitä! :) Miten sä et ole aikaisemmin tehnyt videoita, koska oot kyllä luonnonlahjakkuus?! Rauhallinen ja miellyttävä tunnelma, ja vieläpä harvinaisen kuvauksellinen vloggaaja. :)

  1. Voi kiitos Juille, voi sentään! :’) Vastaus kysymykseen: Siksi, että inhoan olla kuvattavana. :D (Mutta kun se kerran näin hyvin meni läpi, niin pidetään se vaan meidän välisenä tietona, jooko?)

 12. Mahtava video. Samaa mieltä muiden kanssa, ei turhaa jaarittelua ja esiintyminen oli tosi luontevaa.
  Ja wau miten upeat kulmakarvat ja ammattitaito. Itse jos joutuisin täyttämään kulmiani vähääkään rankemmalla kädellä, olisi tulos aika tasaväritetty pötkylä.
  Lisäksi, jännää, miten kaikilla on oma selkeä kulmakarvatyylinsä. Itse esim preferoin hieman luonnollisempaa lookia ja olisin jättänyt ehostamisen tokan kynän jälkeen, mutta sinun tyyliisi lopputuloksen hyvin selkästi rajatut kulmakarvat sopivat todella hyvin :)

  1. Kiitos! Mun kulmakarvamaku on muuttunut blogin alkuajoista melkoisesti, mutta vielä on matkaa ihannepisteeseen. Tämä tyyli tuntuu tällä hetkellä hyvältä, joten sillä mennään. :)

 13. Hirmu hyvä video! Tykkään just tällasista lyhyistä. Suoraan asiaan. Kiva ku hymyilit myös vähäsen :) Näytti siltä että viihdyit kameran eessä.

 14. Siis sehän oli niin hyvän huikea video!! Lisää vaan ihanuus <3

 15. On se helppoa, kun osaa :)
  Nimim. itse saisin aikaan vain sotkua!

  1. Höpö höpö, harjoittelemalla täälläkin on tuohon pisteeseen edetty. Ne ensimmäiset versiot tuolta blogin alkuajoilta ovat melko..tuota..erilaisia. Että voit lohdutukseksi käydä selaamassa vaikka niitä ja napata sitten kynän kauniiseen käteen ja kokeilla mitä tulee. :)

 16. JES JES JES luonteva video! Ja ihan radioon sopiva ääni :) Kyllä minä niin onnesta hykertelisin, jos sinulta tulis meikkitutoriaaleja (for dummies) videomuodossa :)

 17. Oot ihana <3 Ja todella luonteva! Tykkään just tälläisistä alle 5min lyhyistä ja ytimekkäistä pätkistä, kun niitä on aikaa katsoa.

  Jatkovinkiksi laita postaukseen myös mukaan kamerakuva tai pari lopputuloksesta. Varsinkin, jos teet silmämeikkejä tms. :)

 18. Mä olisin vaan halunnut nähdä, mihin hitsiin se tukikäsi nojaa, kun tehdään toista kulmakarvaa t. amatööri ;)

 19. Olitpas ihana tuolla videolla: tosi luonteva ja symppiksen oloinen! Ja hyviä vinkkejä sain tuosta. Pitää ainakin kokeilla tuota käden tukemista poskeen, ettei se kynän jälki olisi niin voimakasta. Itsehän en ole ikinä tajunnut tuota… Ja olen kade tuosta työn jäljestä!

  1. Kiitos, tosi kiva kuulla! Työn jälki on päivittäisen harjoittelun seurausta ja puoliksi hyvin tuotteiden ansiota. Lyöpä mulle käteen puuterimainen kulmakarvaväri ja sivellin, niin eipä ollakaan enää yhtä auvoisissa tunnelmissa! :)

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.