Näin: Helpot nudehuulet

Nyt ollaan jännän äärellä, tämä on nimittäin ensimmäinen tutoriaalini kuvilla, iik! Olkaa armollisia, joohan? Kaikki ei kuvausvaiheessa mennyt ihan niinkuin oppikirjassa, mutta tämä on alku kukaties millaiselle nousukiidolle, joten tästä lähtee.

Nudehuulet. Ehkä yksi suositumpia toiveita, joita päivittäin meikkimeren äärellä pohdimme. Yhdelle kivan värinen nude voi häivyttää toisen huulet kokonaan ja kolmannella näyttää siltä kuin huulissa ei olisi mitään. Hyvän vaalean huulipunan löytäminen on kinkkinen rasti, muttei mahdoton. Hiukan luppoaikaa, kärsivällisyyttä ja kokeilua niin varmasti onnistaa. Jos jokin näistä kolmesta resurssista vilkkuu punaista, voi sen täydellisen nudelookin luokse nopata myös oikotietä.

Tarvitset hiukan huulten omaa sävyä tummemman huultenrajauskynän, vaalean pitkäkestoisen huulikiillon sekä noh, peilin.

1) Rajaa huulet kynällä.
2) Tummenna huulten ulkonurkkia vieden väriä aavistus kohti huulten sisäosaa, noin kolmas- tai neljäsosa riittää. Häivytä reunat.
3) Töpötä alahuulen keskiosaan vaaleaa huulikiiltoa ja maiskauta.
4) Vie kiilto reunoille sormin ja siisti lopuksi rajauksen ohittaneet ylitykset.
5) Valamis!

Tummat kehykset ja vaalea keskiosa luovat huulille kolmiulotteisuutta, jolloin huulet eivät häviä näkyvistä vaan näyttävät viimeistellyiltä ja herkullisen vaaleilta. Mitä enemmän kiiltosi heijastaa valoa, sitä pulleammilta huulet vaikuttavat.

Kynällä tehty tummennus kestää tuntikaupalla ja kiiltoa on helppo lisätä päivän mittaan silloin kun tarvetta ilmenee. Ainoa vaaranpaikka näissä huulissa on liian tumma kynä, jolla saadaan aikaan puistattava ysäriefekti. Tai puistattava ja puistattava, kellä nyt on mitäkin mielikuvia ysärilookista. Allekirjoittaneella ne eivät ole kovin positiivisia. Mutta kukin tyylillään – tässä näitte vaihtoehdoista yhden.

Mmh..? Miten sujui? Gutaa vai kuraa?

Taustalla soi: Chairlift

2 Comments Lisää omasi

  1. Nannu sanoo:

    Gutaa! Nyt mäkin osaan taikoa nudehuulet maulla.

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

      Jes, hyvä meidän tiimi! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.