Kynsilakkakäsi

Aina välillä saan itseni verekseltään kiinni omien neuvojeni rikkomisesta. Kuten tässä kynsienkasvattelutapauksessa. Vasen käsi on varsin nätissä jamassa ja esittelykelpoinen, mutta oikean käden tilanne taasen..ei niin häävi. Kynsilakat kuvataan jatkossakin vasurivetoisesti. Nyt hetkeksi takomaan päätä pöytälevyyn ja miettimään missä mättää. Tiedän, että kynsillä ei saisi räplätä mitään, mutta tässä sitä silti ollaan. Vaikka kyse onkin varsin pinnallisesta rikkeestä, tahtoisin vertaistuen nimissä kuulla mitä omia sääntöjänne te muut rikotte? Vahingossa tai tahallaan, kaikki synnintunnustukset otetaan vastaan.

Kuvausrekvisittana Sally Hansenin kynnenvahvistaja*, jonka otan testikäyttöön juuri tällä kellonlyömällä. Väri on makuuni vähän ätläkkä, mutta jos sidosaineista on apua liuskojen kasvattamiseen, siedän sen. Plussa liukkaaksi kuivuvasta pinnasta, joka mahdollistaa lakan käyttämisen sellaisenaan.

*saatu/gifted*

* * * * *

Here’s the reason why I always swatch all things nail on my left hand. The right hand’s nails are too busy falling apart. One should never use nails as tools, but what do you do if they just break while you sleep? Well okay, I use them as tools. Don’t do that. Do you have any beauty rules for yourself that you constantly and arrogantly violate?

6 Comments Lisää omasi

 1. Belegwen sanoo:

  Kynsibloggaajana välillä hävettää myöntää, että en hoida kynsiäni/käsiäni yhtään mitenkään. Ainoastaan viilaan kynteni, enkä leikkaa ja käytän aluslakkaa. En käytä juurikaan öljyjä tai rasvoja, en hoitotuotteita muutenkaan… Pitäisi varmaan skarpata tässä asiassa. :)

  1. No mutta, jos kaikki on luonnontilassa mallillaan niin mikäs siinä! Vähimmän vaivan periaatteella. :)

 2. Tiltu sanoo:

  Enpä tiedä, voiko tätä säännöksi sanoa, koska en ole kertaakaan onnistunut pysymään päätöksessäni, mutta: puristelen finnejä ja mustapäitä. Ja kun aloitan, en voi lopettaa.

  1. Auts, se on kyllä asia joka ansaitsisi oman säännön. Mulla on kynsinauhat edelleen sellainen vaaran paikka, niitä on tosi vaikea jättää rauhaan. :/

 3. Elisa sanoo:

  Poikaystävänikin tietää jo kumpi on blogikäsi :D Joskin nyt tuntuu, että juuri vasemmasta kädestä on kynnet kuluneet paljon enemmän.

  Rikon varmaan paljonkin sääntöjä meikkaamisessa, sillä en ihan ehdottomiin sääntöihin siinä suhteessa usko :) Ehkä meikinpuhdistus ainoastaan kerran ja perusvoiteella on lähinnä rikollisen uraa. Ja ei kyllä tule puhdasta, ei vain aina jaksa loputtomiin veivata kaksoispuhdistuksen kanssa.

  1. Oho, oho! :D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.