Yhden tuotteen meikkipohja

Tämä vuodenaika. Sängyn magneetti on rutkasti vahvempi kuin ulko-oven ja kahden erilaisen tarpeen ristipaineessa saattaa löytää itsensä keskeltä kiirettä. Jos potee nakunaamakompleksia kuten minä, tekee silti mieli parannella sitä sängyn pohjalta väkisin kiskottua ruttunaamaa hiukan edustavammaksi. Älkääkä ymmärtäkö väärin, tämä koskee siis vain niitä aamuja, kuin poistun ulko-ovesta.

Koska niskassa on kiirus, ajankäyttö on syytä optimoida. Jokaisella on tähän omat keinonsa ja otan mielelläni vastaan kaikki vertaistuen hengessä jaetut meikkirutiinin nopeutustoimet, mutta jaan maistiaisiksi ensin omani. Nopea meikkipohja Viilankantoluvan tapaan, olkaapa hyvät:

Videoiden kuvaaminen on edelleen harjoitteluasteella. En ehkä näytä paniikin vallassa olevalta, mutta joutavien höpiseminen ohi suun kertoo seitinohuesta epävarmuudesta. Jättäkää huomiotta ne päättömät ja hännättömät löpinät ja kiinnittäkää peitevoiteenne puuterilla.

Pro Longwear Concealerin hinta on 20e ja sitä saa Helsingin keskustan ja Turun Stockmannilta.

Kulmat/Brows:
MAC Lingering

Kasvot/Face:
MAC Prep+Prime Radiant Yellow
MAC Pro Longwear Concealer NC15

Välineet/Tools:
MAC Brush #130
MAC Softpoint Sponge Applicator

* * * * *

One step base with MAC Pro Longwear Concealer. When you’re in a rush, this is the way to speed things up.

28 Comments Lisää omasi

 1. Nannu sanoo:

  Jesh, hyvä Petra! Ihanaa, kun olet rohkaistunut näitten videoitten tekoon!

  1. Kiitos tsempistä! Muistan että olit aikoinaan ensimmäisten joukossa näitä videoita toivomassa. :)

   Kuten sanoin, vielä harjoitellaan mutta ehkä jo vuoden päästä osaan jotain muutakin kuin posottaa asiani yhtä soittoa. :)

 2. Mohn sanoo:

  Wau, sehän meni hyvin! Ihan pro-meiningillä, IMHO! Ja meikkipohja näyttää hyvältä, ihmeellistä miten pienellä määrällä voikin pärjätä ja näyttää hyvältä. Jes, lisää näitä! *kannustaa vimmatusti* :-)

  1. Eikä, niinkö? Voi kiitos! Mun kritiikkilinssit on toista mieltä, mutta teillehän mä näitä teen enkä itselleni. :)

 3. Liisa sanoo:

  Oooh! Aaah! Tosi kiva tutoriaali. Oot niin luonteva näillä videoilla, tuntuu niinkun puhuisit vain ja ainoastaan mulle henkkoht :D Loistavaa, lisää!

  1. Kiitos! <3

 4. Kiitos ja kumarrus videosta, hyvin sä vedät :)
  Jään innolla odottamaan seuraavia videopäiväkirjan lukuja.

  1. Kiitos Kata, ihanaa! :)

 5. Oho, todella vakuuttava tuote. Ostohimot heräsi ja hyvä on video!

  1. Kiitos, Emma! :) Ei tästä syyttä niin moni ole innoissaan! Kehut on kehuja siihen saakka, kunnes joku näyttää mitä niiden takana käytännössä on. :)

 6. Myy sanoo:

  Ei siinä mitään joutavaa ollut! Hyvä video <3

  1. Ahah, no olihan siinä. Mutta hyvä että asiasisältö välittyi kaikesta huolimatta. :)

 7. ella sanoo:

  Voi, kun olet ihana :) En yleensä ole videoiden ystävä, mutta tämähän oli loistavaa. Et ole kylmä ja yliasiallinen saati eksy luennoimaan tai jankuttamaan mistään. Otsikko vastasi sisältöä ja video oli juuri sopivan kepeä, informatiivinen ja toiminnallinen :)

  1. Ohho! Olipas se napakasti analysoitu. Kiitos! :)

 8. Aikku sanoo:

  Ehdottomasti löytyy kannatusta videoillesi! :) Voisitkohan tehdä videon varjostusten tekemisestä voidemaisella varjostustuotteella? Olen aivan hukassa, kun ostin Macilta Sculpting creamin ja en osaa sitä käyttää.. Myyjän neuvot menivät itseltäni hieman ohi :D

  1. Varjostusvideoista on netissä sen verran ylitarjontaa, etten tiedä onko mulla tälle nimenomaiselle kategorialle mitään annettavaa. :)

   Sculpting Cream on superpigmenttinen ja sen avainsana on ’vähemmän’. Töpäytät sivellintä värissä ihan vaan pikkiriikkisen kosketuksen verran, käyt sen jälkeen vielä kämmenselällä pyyhkäisemässä ylimääräisen värin pois ja vasta sitten lähdet siirtelemään tuotetta poskiluun alla. Olen varma, että jos marssit myyjän juttusille ja pyydät käyttöopastusta, saat sitä ihan kädestä pitäen. :)

   1. Aikku sanoo:

    Aivan, ymmärrän hyvin näkökantasi! :) osaisitko suositella jotain sivellintä varjostusten tekemiseen? Täytyykin ottaa aikaa harjoitteluun :)

    1. Siihen voidemaiseen tuotteeseen suositan tuollaista kaksoiskarvaista skunkkisivellintä siksi, että luonnonkarvaiseen siveltimeen voidemainen varjostusväri jää niin tiukkaan kiinni, että pesemisestä tulee päänsärky. Mallin ja koon kanssa kannattaa testailla erilaisia, itse taidan useimmin tarttua juurkin tuohn jämäkkään ja tylppäpäiseen tyyppiin. :)

 9. Juille sanoo:

  Jee, video omi taas mahtava! :) Näitä lisää. :)

  PLC on kyllä parasta ikinä. Jos lähden reissuun, niin usein otan juurikin meikkipohjatuotteista vain sen mukaan – menee minimaalisesn tilaan, ja sillä tosiaan tekee ihan kaiken. :)

  1. Kiitos! Joo PLW (en osaa käyttää viimeisenä C:tä, lyhennän sen aina näin) on kyllä mahtikamaa. Pikkuisen saatan sipaista meikkipuuteria vielä tasaamaan huokosia, mutta aika vähällä taputtelulla pääsee jos alla on tämä. :)

 10. Salla sanoo:

  Petra ai lav juu, näitä on ilo katsoa! :)

  Mä kuulin juuri pari päivää ennen tätä sun videota samaisen vinkin, eli meikkipohja tällä peittarilla. Mä NIIN kokeilen. Ja myös NIIN kokeilen piilottaa pandat meikkimunalla ;) Kostutatko sientä ensin?

  Piti muuten kysyä kulmakarvavideostasi, että onko sulla kulmissa kestoväri, vai ovatko ne luonnostaan noin tummat? Mulla on pigmentointi lähes häipynyt kulmista, joten pitäisi taas alkaa keksiä ne esiin joka päivä. Mietin, helpottaisiko kestovärjäys asiaa, kun mulla ne karvat ovat ihan näkymättömän värisiä. Niin ja sitten kysyn vielä sen, että suosittelisitko mulle Flingin lisäksi jotain tummempaa kynää elävyyden aikaansaamiseksi? :)

  1. En kostuta sientä, oon niin kuivakka tyyppi. :D

   Mun kulmissa on luonnostaan se aika tumma sävy niissä muutamassa karvassa, joka siellä keikkuu. Inhoan kulmien värjäämistä, koska mulla on aina väri ottanut niin tiukasti kiinni ihoon – mutta olen nähnyt varsin onnistuneitakin tuotoksia kyllä. Jos karva on luonnostaan kauniin vaaleaa ja sopii sun vaaleisiin piirteisiin, niin miksi suotta lähteä tummentamaan sitä? :)

   Jos lisäisin tummennusta Flingin kanssa, kokeilisin kevyellä kädellä Lingering tai Brunette -sävyjä. Tosi pieni lisä tekee kummia värin elävyydelle! :)

 11. TanjaP sanoo:

  Mä tykkään näistä sinun videoista,infoa tulee sopivan tiivistetysti.Turhia jorinoita asian vierestä ei ole ja sinun esiintyminen on luontevaa.
  :)

  1. Kiitos, mukava kuulla! :)

 12. miuku sanoo:

  Heiii, siis voiko todella peiteaineella tehdä hyvän kokokasvojen meikkipohjan :O? Mikset käytä tässä meikkivoidetta? Alkoi kyllä kiinnostamaan tuo tuote. Sopisikohan rasvoittuvalle iholle tai juonteisille ja tummille silmänalusille?

  1. Kyllä vaan voi, siksipä juuri tämä video. Tämä on ikäänkuin tiivistettyä meikkivoidetta, tulee nopeammin valmista kuin ihan tavallisen meikkivoiteen kanssa. :) Sopii hyvin sekä rasvoittuvalle iholle että juonteisille silmänalusille, kunhan muistaa jälkimmäisessä tapauksessa käyttää riittävän vähän kerrallaan.

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.