Testinaama 4

Heihop! Sateisen vapaapäivän kunniaksi linnoittauduin meikkipöydän ääreen leikittelemään vähälle testailulle (tai kokonaan huomiotta) jääneiden meikkituotteiden kanssa. Jätän tällä kertaa varsinaisen arvioinnin pois ja kirjaan muistiin vain yleiset fiilikset.

Meikkipohja: Dior Diorskin Star Foundation 012

Diorin edustaja truuttasi tohkeissaan uutta perheenjäsentään testeripurkkiin ja vannotti kokeilemaan. No mikäs siinä, testataan toki. Ensifiilis oli ihan kiva, ei niin maata järisyttävä kuin muutamassa muussa vastikään testatussa meikkipohjatuotteessa (köh), mutta ei myöskään mitään erityistä aihetta nurinaan. Kiva on, muttei vielä ainakaan ekalla käyttökerralla salvannut henkeä. Väri on ilahduttavan kalvakka!

Varjostukset: Dr.Hauschka Bronzing Powder*

Hämmentävästi ruusulta tuoksuva aurinkopuuteri toimi moitteetta. Töpäytin tylppää sivellintä puuterin pinnassa kerran, pyörittelin iholle ja totesin valmiiksi. Oho. Meni jopa minun mittapuullani varsin helposti. Sävykin upposi nätisti valkoiselle iholle, hyvähyvä!

Kulmat: Clarins Perfect Eyes & Brows Palette*

Tämän kulmapaletin kanssa olen leikkinyt jo aiemmin, mutta tällä kertaa en kajonnut otsakarvoihin millään fuskutuotteella, vaan jynssäsin kiltisti koko setin kasaan tämän paletin avulla. Olen auttamattomasti vahamaisen kynän ystävä, ei siitä vaan mihinkään pääse. Paletin väreissä ei ole mitään vikaa ja kaikki tilpehööri siihen ympärille on loppuun asti ajateltu, mutta pidän itse skarpimmasta jäljestä. Kun kulmista puuttuu puolet karvoista, niitä ei kertakaikkiaan piirretä paikoilleen puuterimaisella värillä.

Silmät: Clarins Eye Quartet Mineral Palette #13 Skin Tones*
MAC Mixing Medium Eyeliner
YSL Palette City Drive

Värittelin luomet Clarinsin neutraaleilla sävyillä, jotka tuntuivat iiiihan pikkiriikkisen karisevilta. Siis vain vähän, mutta että maininnan vuoksi. Tajusin vasta nyt, että näitä voi käyttää myös kosteana, joten kokeilen seuraavaksi ehdottomasti nahkealla siveltimellä. Rajauksen tein YSL:n paletin ihanalla vihreällä. Rapsutin puhtaalla ripsiharjalla luomiväriä erilliseen kuppiin, kastoin siveltimen MACin rajausnesteessä ja töpöttelin seoksen ripsityveen pienellä kulmasiveltimellä. Väristä tuli ihanan intensiivinen ja helposti kerrostuva. Tällä tekniikalla viihdytän teitä jatkossakin!

Huulet: Mschic Fuksia* 

Tämä kimaltava huultenrajauskynä tuli varmaan jo vuosi sitten LivBoxin mukana, mutta se on jostain syystä hautautunut hävettävän pitkäksi aikaa testilaatikkoon. No eipä hautaudu enää, sen verran makea väri on kyseessä! Kimaltava fuksia, kuka näitä värejä suunnittelee? Tyyyyykkään!

Sellainen testisetti tälläkertaa, mitäs tuumaatte lopputuloksesta?

*saatu/gifted*

* * * * *

A set of new / untouched products to cheer up a rainy day.

4 Comments Lisää omasi

  1. Paula sanoo:

    Ah, mahtava!! Nuo vihreä ja pinkki sopivat aivan loistavasti yhteen! Itselläni kammoksuisin tällaista meikkiä ja juoksisin jo karkuun, mutta huh, tämähän näyttää hyvältä!

    1. Kiva kuulla! Villitkin väriyhdistelmät voivat toimia tosi kivasti, kun määrät pitää kohtuullisina. Tuo vihreä rajaushan hädin tuskin erottuu! ;)

  2. marjo k sanoo:

    Hei minua kiinnostaa tuo Macin neste jolla saa luomiväristä eyelinerin. Voisitko tehdä siitä erillisen jutun? Miten se eroaa siitä että kastaa siveltimen vedessä?

    1. Vedelläkin saat tehtyä luomiväristä massan, mutta vesi ei tavallaan tee sille luomivärille mitään. Sen voi levittää kosteana, mutta pysyvyyteen ei pelkällä vedellä oikein voi vaikuttaa. Tämän kiinnitysnesteen kanssa luomiväriseoksesta tulee pitkäkestoinen. Tahtoisin sanoa vedenkestävä, mutta sitä se ei kai ihan ole. Myös luomivärin pigmentti tulee kiinnitysnesteen kanssa mielestäni intensiivisemmin esiin. Tämän tuotteen nurja puoli on se, että sitä ei saa kuin MACin Pro Store -liikkeistä, joista lähin sijaitsee Köpiksessä. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.