Mandariinimaanantai

Eilen sai hamsteri näpeilleen: Olen hillonnut jemmakaapissani hävettävän hyvää käsikuorintaa. Ostin viime syksynä sylillisen Deep Steep -tuotteita ja olen käytellyt kaikkea muuta hissukseen, mutta jotenkin käsikuorinnan korkkaaminen ei ole ottanut tapahtuakseen. En tiedä onko vika kategorian mediaseksikkyydettömyydessä vai missä, mutta virhe se on joka tapauksessa ollut. Nyt kun viimein sain aikaiseksi korkata tuubin, en malttaisi olla siitä erossa lainkaan.

Kimmoke tapaukseen tupattiin kahdesta suunnasta. Samanmoisen tuubin sai lahjaksi siskoni, joka huokaillen ylisti tuotetta niin kuin siitä olisi ratkaisemaan kaikki maailman vihamielisyydet ja yhtäältä havahduin monesta suunnasta puskevaan iHerb-kuumeeseen. Omat Deep Steep -herkkuni olen ostanut sarjan suomalaiselta maahantuojalta, joka yhden naisen voimin laivaa iloksemme jos vaikka mitä luonnonkosmetiikkaa.

Hyväntuoksuisen tuotteen kantava voima on suolakiteiden ja kosteuttavien ainesosien yhdistäminen. Sheavoi tuo mukanaan paitsi jäykkyyttä, myös valloittavan suojakalvon. Tuotetta joutuu puristelemaan aika kovalla kädellä tuubista ulos, mutta kun tiivis massa on kämmenellä, loppu on historiaa. Hienot suolakiteet kuorivat sopivan kutkuttavasti ja perinpohjaiselle käsihieronnalle on helppo antautua. Pidän eritysesti suolakiteiden hienojakoisuudesta ja runsaudesta – monet sokeriin pohjautuvat kuorinnat ovat raapivampia. Kun möyhennettyjä käsiä näyttää vesihanalle, kiteet katoavat ja tilalle jää unelmanpehmeä iho. Vasta nyt minä ja karitevoi todella ymmärrämme toisiamme. Ihoni ei ole vuosiin tuntunut näin persikkaiselta!

Mandariinin ja melonin makeahko tuoksu leijailee käsissä ihastuttavan hetken myös kuorinnan jälkeen ja pehmeys tuntuu käsissä vielä seuraavana aamuna. Tämä tuote pääsi heittämällä vuoden Varmat lahjavinkit -listalle. Miten olen voinut hautoa sitä kaapissani vuoden?

Ps. Nyt on hyvä hetki antaa kollektiivinen synninpäästö tulevan talvikauden kuvausolosuhteille, byäääääh!

* * * * *

I found a divine hand scrub that I have been storing in my stash for almost a year. Phew! Sea salt makes the scrub mild yet effective and shea butter makes my hands feel softer than ever. Honestly, my hands have not felt this good in years! Even the scent seems perfect, so go and give this miracle a try.

8 Comments Lisää omasi

 1. CURIOUSNOORA sanoo:

  Mä en käsitä miten itse tein elämäni ensimmäisen käsikuorinnan vasta tänä syksynä! :D Käsistä tuli uskomattoman pehmeät ja hyvinvoivan näköiset käsittelyn jälkeen. <3

  1. Joo, se tekee kyllä ihmeitä! Ja tämän tuotteen myötä jälleen muistin, että myös tuotteissa on eroja. Entisenä kynsimuotoilijana olen pyöritellyt käsieni läpi yhtä ja toista sakkaa, mutta kyllä tämä oli ihan omaa luokkaansa. Erittäin lämmin suositus. :)

 2. Elisa sanoo:

  Mun kämppiksellä on hassu tapa kuivattaa käytetyt suodatinpussit tiskipöydällä kahvimukissa ennen niiden siirtoa biojätteeseen (näin kosteus ei riko biopussia). Kerran sain idean kauhaista pikkaisen käytettyjä puruja käsiini pesun yhteydessä ja voi pojat! Tulipa pehmeät kädet, kun kahvinpuruilla hieroi ja sitten huuhteli :) Tämä nyt on tällainen köyhälistön vinkki käsikuorintaan, mutta sopii hyvin kiireiselle Elisalle jolla ”ei ole aikaa” keskittyä sen kummemmin kynsijuttuihin.

  1. Kahvipurukuorinnasta aina välillä muistutetaan, mutta en ole koskaan saanut aikaiseksi kokeilla. Ehkä jonain päivänä. :)

 3. Erittäin kiinnostavaa! Pitänee joskus testata ihastuisinko tähän enemmän kuin mun ykkössuosikkiin eli L’Occitanen käsikuorintaan :)

  1. Kokeile ihmeessä! Mä en keksi mitään muuta kuorintaa, jossa olisi samanlainen tuntu. Mun skaalalla tää on ihan uniikki kokonaisuus! :)

 4. bubbs sanoo:

  Mä korkkasin juuri käyttöön tämän mandariinimelonin käsivoidemuodossa, ja sekin on tosi ihana. Sekä tuoksu että sisällysluettelo ovat niin herkulliset, että tekisi mieli vähän maistaa. Varsinaisesta tehtävästään käsien kosteuttajanakin suoriutuu mainiosti, jopa varsin ihovoidekriittinen siippani on vähän mieltynyt tähän.

  Tämä Deep Steep on tuntunut nyt parilla kokeilulla kyllä aika mainiolta sarjalta, täytyy varmaan jatkaa tutustumista. Pakkauksetkin ovat vaikka kuinka söpöjä.

  1. Mulla on tämän sarjan vartalovoide ja siinä tuoksu on ollut vähän tökkivänpuoleinen, ehkä kestän makeutta vaan riittävän pienissä annoksissa. :)

   Meillä siippa rasvaa kätensä kyllä ihan millä vaan. Se on sellainen liikkis rasvamylly, kaikki vanhat purkinjämät tuoksusta ja käyttötarkoituksesta huolimatta menee aina hymysuin. :D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.