Nilviäissilmät 3.0

Jos vielä kerta epäröinnin päälle? Tällä kertaa kerrostin luomelle niin monenlaista, ettette olisi taatusti arvanneet silmämeikkiä osterilla höystetyksi, ellen olisi maininnut. Siellä se on, keltaisen ja hopean välissä, oranssin alla ja vihreän vierellä. Monimutkaista? Kyllä vaan. Joskus käsi kantaa ajatusta nopeammin.

Minusta on jännä pohtia, mikä tekee meikistä mielenkiintoisen. Täydellisesti totetutettu väriharmonia, pienesti äkkiväärä tulokulma vai se, että mikään ei oikeastaan sovi mihinkään? Pitääkö meikin aina olla kaunis ollakseen viehättävä? Olen saavuttanut oman naaman värjäämisessä sen pisteen, jossa alan selkeästi kallistua kummallisuuksien puolelle. Se on vaarallinen tie, sillä seuraavalle kääntöpaikalle saattaa olla monen värioksennusmailin matka.

Olen pitkään pulputtanut vaihtoehtoisen ja omintakeisen meikkaamisen puolesta, mutta tämän keltaoranssiviherhopean ilmestyksen jälkeen todella hymyilytti. Tykkäsin meikistä sen kummallisuuden vuoksi ihan hirveästi. Fiilis tallentui tuoreeltaan muistikortille ja killittää teitä tuossa hymykuoppa notkollaan. Meikkaaminen – ai että mikä tunteiden vuoristorata. Ihanaa keskiviikkoa, höpönassut!

Kulmat/Brows:
MAC Eyeshadow Brun + Texture

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Eyeshadow Three Ring Yellow + Sex & The Oyster (LE) + Orange
MAC Pressed Pigment Summer Honey (LE)
MAC Eye Kohl Minted
MAC Kohl Power Eye Pencil Mystery (LE)
MAC In Extreme Dimension Lash

Kasvot/Face:
MAC The Perfect Cheek (LE)
MAC Extra Dimension Skinfinish Whisper Of Gilt (LE)

Huulet/Lips:
Lumene Wild Rose Lipstick #91 Seasons/Vuodenajat

* * * * *

Yet another set with the beloved Sex & The Oyster. I just can’t get enough of it. This look classifies as weird, but that makes it even more lovable to me. Look at that smile, that’s genuine joy of makeup.

12 Comments Lisää omasi

 1. Tipi sanoo:

  Voi tuota otsikkoa, tuli aamun ensimmäiset naurut. Nilviäissilmät. :D
  Aika hurjia nuo alaluomen rajaukset!

  1. Osteri on nilviäinen, täähän on ihan selvä peli. :) Joo ei varmaan kaikille maistu tuo rajaustyyli, mutta jotenkin se tuntuu sopivan mun tämänhetkiseen tyyliin aika kivasti. :)

 2. Iines sanoo:

  Joskus joku on niin rumaa, että siitä tulee hienoa. Kattelin meikkiä hämmentyneenä useampaan kertaan ja pakko todeta, että tää ylittää nyt sen rajan missä rumasta tulee upeaa. Erikonen ja outo, mutta hieno :)

  1. Huh, jännäsin jo miten kommentti päättyy! :D Ihan selvää on, että tässä ei kruisailla missään perinteisen väriharmonian radalla, mutta joskus pitää antaa mennä. :)

 3. Tipi sanoo:

  Ihan aiheesta kukkaruukkuun. Jonkun bloggarin kanssa juttelin viime jouluna kosmetiikkajoulukalentereista. Itselläni oli/on The Body Shopin. Joku jäi ilman sitä muistaakseni, en muista olitko se sinä. Anyway, nyt ne on myynnissä. Verkkokaupasta loppu, myymälästä saa vielä. :)

  1. Joo, täällä niistä oli ainakin juttua. Mä vähän emmin sen kanssa vielä. Kivahan se olisi avata luukkuja ja jännätä mitä sieltä tulee, mutta toisaalta, tarvitsenko mä niitä tuotteita oikeasti? Vastakkain ovat siis lapsen halu yllättyä ja aikuisen halu rajoittaa purkki-invaasiota. Katsotaan kumpi saa viimeisen sanan. :)

 4. Laura sanoo:

  On kyllä todella makee meikki! :)

  1. Kiitos! :)

 5. Päivi sanoo:

  Upean erikoinen meikki! Tykkään tosi paljon :) Erityisesti tuo alaluomelle taiteiltu yhdistelmä viehättää kovasti.

  1. Kiitos Päivi! Nyt kun nälkä on saatu aluilleen, vien tämän joku päivä vielä pidemmälle. :) Alaluomella väreinä Minted, Mystery ja Summer Honey.

 6. JonnaH. sanoo:

  Tosi kaunis meikki! <3

  1. Kiitos! Kiva kuulla! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.