Unelmanpehmeä meikkipohja

Torstain kunniaksi siveltimiin liittyvä pikavinkki. Jämäkällä luonnonkarvaisella puuteri- tai poskipunasiveltimellä (tai kabukilla) saa pyöriteltyä nestemäisestä meikkivoiteesta taivaallisen sileän meikkipohjan. Yleensä luonnonkarvaisia siveltimiä suositellaan käytettäväksi vain puuteristen tuotteiden kanssa, mutta minä rikkuri kehotan teitä kokeilemaan edes kerran. Tee alkupyörittelyt reilusti painaen ja viimeistele pinta kevyellä hipsuttelulla. Painele meikkivoiteesta nihkeällä siveltimellä paikoilleen puuteri ja ihaile lopputulosta.

Osa synteettisistä pörrösiveltimistäkin tekee sileää jälkeä, mutta kyllä laadukas luonnonkarva tuntuu silti erilaiselta. Huono puoli tässä tekniikassa on se, että saatat ihastua. Jos siirrät ehtaa luonnonkarvaa pitkäksi aikaa tähän käyttöön, sivellin kuluu. Huokoinen karva nappaa meikkivoiteen tiukasti sisuksiinsa ja pesemiseen saa käyttää enemmän vaivaa, mikä saattaa huonossa tapauksessa johtaa karvan katkeiluun.

Mutta jälki on sileää, ai että. Haaste on heitetty, tartutko?

* * * * *

I’m currently loving applying my foundation with a natural hair brush. I know it’s wrong, but it just feel so good. Try once, revere eternally.

8 Comments Lisää omasi

 1. Laura sanoo:

  Kostealla meikkisienelläkin saa jo ihmeitä aikaan! ;)

  1. Saa, kyllä vaan! Musta vaan on kiva haastaa vanhat tottumukset ja kokeilla aina välillä jotain ihan kokonaan uutta. :)

 2. HeidiB sanoo:

  Olin vuonna 2009 ihan koukussa meikkivoiteen levittämiseen juurikin tuolla samalla siveltimellä ;) Sillä tosiaan saa ihan mahtavan ihanaa jälkeä aikaiseksi!

  1. Vuonna 2009 mä taisin käyttää juuri ja juuri ripsiväriä. :)

 3. Salla sanoo:

  Todellakin kokeilen! :D

  1. Jeah! Kerro kuinka kävi! :)

 4. Myy sanoo:

  Hmm mulla ei varmaan edes ole mitään tähän sopivaa luonnonkarvaista sivellintä.. Jotenkin oho hups kaikki kasvosiveltimet on synteettisiä. :)

  1. Mulla ei taida olla kuin ihan muutama synteettinen kasvosivellin ja kaikissa sivellinmukeissakin ne ovat ihan selkeässä vähemmistössä. Karvasnobi! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.