Joulukynnet 2014

Tämä aika vuodesta tarjoaa mitä runsaimmat mahdollisuudet pikkutarkan kynsitaiteen äärettömille ulottuvuuksille. Kultaa, punaista, vihreää, joulukuusia, glitteriä, tonttuja, poroja, pipareita, joulutähtiä.. Niihin kaikkiin voitte etsiä teko-ohjeet hakukoneella. Täällä kynsisuunnitelmat on toteutettu lyhyemmän reitin periaatteella.

Valitsin kynsille sen lakan, joka parhaiten mätsää siihen epäeroottiseen mutta ah, niin mukavaan kokopitkään yöpukuun, jossa aion joulunpyhät viettää. Ja kas näin, siinä on yksi jouluvalmistelu vähemmän. Tähän alempaan kuvaan voitte vakaumuksenne mukaisesti kuvitella joko jouluoluen, suklaalevyn tai siipaleen vastapaistettua kinkkua. Laskeutuminen laiskotteluun on täten virallisesti alkanut.

* * * * *

My version of holiday nails: Pick a colour that best matches the pyjamas you are going to spend the holidays in. Nail designing the easy way – check!

13 Comments Lisää omasi

 1. JonnaH. sanoo:

  Täällä mennään melkein yhtä helpoilla. :D Tosin olin päättänyt, että laitan vihreää, nyt kuitenkin jutustasi tajusin, että se mun OnePiece on sininen, joten meneekö väri vaihtoon viime hetkillä? :D

  1. Aiai, nyt on paha, on paha! Joko päätit vai jännitetäänkö huomiseen? :D

   1. JonnaH. sanoo:

    Vihreät tuli, mutta sovitaan, että ne mätsää siniseen. :D

    1. No mätsää mätsää. Ainakin jos niin sovitaan! :D

 2. Salla sanoo:

  :D :D

 3. Emma sanoo:

  Yksinkertaisuus kunniaan!

  Ps. Mistä oot muuten kotoisin, ko sanot siipale? :D

  1. Kylläkyllä! Täält mää ole, Turuust. :) Mut mun kielenkäyttö on kyllä ihan häpeilemätön sekametelisoppa, omin kaikki kivat sanat välittömästi, oli ne sitten mistä murteesta tahansa. :)

 4. PS sanoo:

  Ihanainen väri ja yöpaita. :D

  1. Kiitti! :)

 5. Elisa sanoo:

  Nyt on menty prioriteetit eli mätsäys edellä ja niin kuuluukin. Ruby Pumps mätsää onneksi villalegginseihini jotka on kuvioitu värikkäästi ruma joulupaita -tyylillä.

  1. Ah, kuulostaapa mukavalta. Toivotan lämpöisiä lököilyjä! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.