Miksi niin vakava?

Kahdella kolikolla sai alehyllystä kirjan, joka kuvasi tehokkaaksi väitettyä 5:2 -dieettiä. Fiksun oloinen teos lukuunottamatta yhtä pientä lapsusta, joka inhimillisyyden ja viihdearvon nimissä sallittakoon. (”Paahtoleivästäkin kannattaa luopua. Sen voi korvata vaikkapa höyrytetyllä parsalla.”) Imeydyin sisään ajattelumalliin, nyökyttelin tomerasti ja kahtoin jo kalenterista valmiiksi ensimmäisen paastopäivän. Viskeraalinen rasva, heippahei! Niputin luetut sivut kuluneella klemmarilla ja koppasin kirjan työpäivän päätteeksi kainaloon. Sieltä se hyväkäs jossain työpaikan, kuvausstudion, leffateatterin ja kodin välissä sitten otti ja hävisi. Mun terveys ja tulevaisuus, savuna ilmaan. Soittelin perään, kollasin pukukaapin aluset – ei missään. Alehyllyssä pinon tilalla kolo. Laahustin kauppaan tankkaamaan jääkaappihyödykkeitä ja näin sen. Sipsipussi, jossa luki Sourcream & Ranch.

Pidä parsas.

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Pressed Pigment Nostalgic (LE)
MAC Studio Eye Gloss Pearl Varnish
MAC Gloss

Kasvot/Face:
MAC Extra Dimension Bronzer Aphrodite’s Shell (LE)
MAC Blush Fun Ending (LE)
MAC Mineralize Skinfinish Perfect Topping (LE)

Huulet/Lips:
Make Up Store Led Lipgloss Atomic

* * * * *

There was a very unfortunate incident involving a missing book about the Fast diet and a new flavour of potato chips. Hence the face. Screw you Mr.Murphy.

15 Comments Lisää omasi

 1. Päivi sanoo:

  :’D

  Hitsit, että näyttää mahtavalta tuo huulikiilto! Silmät pomppaavat jännästi esiin ja näyttävät saman sävyisiltä kuin kiilto.

  1. Kas, mä en edes huomannut! :D

 2. Elsa/ Oi mutsi mutsi sanoo:

  tää voi olla vähän tyhmä kysymys…mutta kun mun silmään tää meikki on aika villi, niin meeksää Turussa huulet sinisenä (tai se simpsonin keltainen!) pitkin katuja vai onko tää joku sellainen meikkibloggaajien juttu, et testaillaan erikoisia meikkejä visusti kotona ja sit pestään pois? :D

  1. Haha, ihana Elsa! :) Kyllä mä ”meen” ihan tämännäköisenä ihmisten ilmoilla, toisinaan kannan nää päähänpistot ihan töihin saakka. :) Testailen tietty jotain kotioloissakin, mutta enimmäkseen vaan silloin, kun pohjameikki puuttuu tai muuta. Mulle ei oo mikään ongelma liikkua ulkona erikoisessa meikissä, kunhan se on huolellisesti toteutettu. Pahempi rasti on olla ilman meikkiä tai huonossa/suttaisessa meikissä.

 3. JonnaH. sanoo:

  Ihana meikki ja toi huulikiilto on vaan niin. <3 Kyllä sipsit aina dieetin voittaa. :p

  1. Kiitos. :)
   Eilen voitti, tänään on jo päivä uus. Mutta harmittaa silti vietävästi, olisin halunnut lukea sen opuksen loppuun! :D

 4. Mohn sanoo:

  Aika täydellisen match-match sun silmät ton huulikiillon kanssa!

  Voi kurjuus sen uuden elämän katoamista! Mutta eihän peli vielä menetetty ole, sähän voit aloittaa ihan uuden uuden elämän, onhan noita 5:2 ohjeita netistäkin löydettävissä…tai käyt lainaan kirjastosta sen kirjan. Tai jotain. Ei yksi sipsipussi noissa ikävuosissa vielä maailmaa kaada! ;-)

  Niin ja muutenkin. Huominen on huomenna. :-D

  1. Tää on jännä, mä en ite kiinnittänyt mitään huomiota silmien väriin ennen kuin luin kommentit läpi. Mutta onhan ne, pakko myöntää. :)

   Huominen on tänään! (Tai muuten mulla on tää sama aie vielä kymmenen vuoden päästä. Ei muuten, mutta kun sain eteeni kylmät luvut siitä, mistä mun keho koostuu ja se oli..tuota…aika shokki! :D)

 5. Elisa sanoo:

  Ihana tuo Atomic!! Tarvitsen sen elämääni.

  Dieetit on hömpötystä, sanon ma. Kunhan juo reilusti vettä ja syö paljon kasviksia, niin eiköhän siellä joukossa mene satunnainen sipsipussi tai suklaalevykin ilman sen kummempia visk… viskaali… No niitä. Patrik Borgilla on todella hyviä ohjeita liittyen hyvään ruokavalioon, liikuntaan ja elämiseen, tsekkaapa ne! :)

  1. Joo, se on huikea. :)

   Mä olisin akuutissa elämäntapojen skarppauspaineessa, mutta tarvitsen alkurykäisyn. Tyhmä ihmistyyppi, mutta eipä mahda mitään. On oltava jotain konkreettista käsissä viimeistään viikossa. Syön muutenkin joinain päivinä tosi vähän, niin ajattelin kokeilla mitä tää pätkäpaasto sanoo. Musta siinä kirjassa oli ihan fiksuja pointteja taustalla. :)

 6. Paluuviite: Mihin tarvitaan hampaita, kun kaiken voi soseuttaa? | My Exploration
 7. Pömppä sanoo:

  Mä haluaisin nähdä sen ihmisen, joka vakavalla naamalla (tai ehkäpä sittenkin vahingoiloisesti hykerrellen?) kirjoitti, että paahtoleivän voisi korvata hyörytetyllä parsalla :D

  1. Kyllä se oli ihan vakavissaan kirjoitettu. :) Kuten sanoin, muuten ihan järkipuhetta kirjassa mutta tää kohta meni vähän kiville. :)

 8. Krisu sanoo:

  Ne uudet sourcream & ranch -sipsit on ihan mielettömän hyviä! Voittaa kirkkaasti sekä paahtoleivän että parsakaalin :D

  1. Voi kyllä! :D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.