Kevätkauden siirtymäkynnet

Piipahdin loppuviikosta Helsingin MAC-pisteellä ja meinasin saada hepulin kynsilakkahyllyn edessä. Valikoimiin oli lisätty hirmuinen satsi uusia glitterlakkoja ja ellei aikataulu olisi pakottanut nopeisiin ratkaisuihin, olisin tyyten lamaantunut sijoilleni. Suuresta telineestä tuijotti kutsuvasti niin monenlaista kimallusta ja tikkua, että olen vieläkin ylpeä saavutuksestani rajoittaa hankinnat kolmeen. Niistä mahdollisimman moni oli saatava koekäyttöön ihanhetinytvälittömästi, joten aloitin sunnuntain leppoisalla lakkailutuokiolla ja sain samoille kynsille mahtumaan uutuuksista kaksi.

Lakkasin pohjalle yötaivasta muistuttavan glitterpinnan (Special Potion) ja kiillotin sen pikakuivattajalla. Pyörittelin akryylimaalilla nurkkiin kaksivärisiä kukkia ja tuputtelin niiden keskelle keltaista hitulaa (Fashion Fizz). Yllättävän charmantti yhdistelmä, vaikka itse lesoankin. Keltaisen lakan seassa on minipientä punertavaa mikroglitteriä joka erottuu kuvissa vain pullon yläreunaa tarkkaan tihrustamalla. Väri on luonnossa kerrassaan maaginen katseenvangitsija, käykää tapaamassa häntä kasvotusten.

Meinaatteko iskeä kiinni kevätglittereihin?

Kynnet/Nails:
MAC Special Potion + Fashion Fizz
Orgasmic Color x2

* * * * *

I almost peed my pants when I saw MAC’s new nail laquers. Plenty! Shimmery! Gotta catch ’em all!

(I managed to start by buying just three, and here you have two of them.)

3 vastausta artikkeliin “Kevätkauden siirtymäkynnet

  1. UUUU glitteriä!! Tarvitsen! Tahdon! Pääsin Soiréen myötä MAC-lakkojen maailmaan enkä millään tohtisi löytää ulos sieltä… :)

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.