Leipälakkaus

En tiedä lasketaanko tätä varsinaisesti koristelutyyliksi, mutta henkilökohtaisten saavutusten saralla lopputulos on vähintäänkin maninnan arvoinen. Leipälakkauksen (eli tutummin sandwich-tyylin) ideana on se, että erilaisia läpikuultavia lakkoja kerrostellaan haluttuun lopputulokseen saakka. Näissä allekirjoittaneen kynsissä lopputulos ei ehkä päätynyt ihan siihen ”haluttuun” saakka, vaan päädyttiin enempi sinne semisti epätoivotun puolelle, mutta julkean kirjoittaa kynsistä silti. Mikä syy epäonnistuminen muka on jäädä itseensä rypemään? Ja näyttäkää mulle epäonnistumisen kriteerit – tässähän on lakkoja päällekkäin!

..pientä itsesuggestiota keskiviikkoaamuun ja itselle muistiin merkintä siitä, että ensi kerralla valitaan kimallelakaksi joku vähän vähemmän peittävä. Ihan hauskasti hempeät näistä kuitenkin tuli, vaikkei lopputulos näytäkään tismalleen samalta kuin kuvitelmissa. Pare onni ensi kerralla.

Paljastakaapa toverille luottolakkanne tähän leipätyyliin? Silver Dew on ihana, mutta selvästi liian peittävä tähän puuhaan.

Kynnet/Nails:
MAC Lightness of Being (LE) + Silver Dew

* * * * *

First attempt on the sandwich style. The glitter could’ve been a bit more see through, but hey, who’s perfect? Better luck next time!

6 Comments Lisää omasi

 1. Tipi sanoo:

  Good for you! :)
  En tiedä mikä mättää, mutta jotenkin nuo sandwich -lakat ällöttää mua. En tiedä mikä siinä on. Niistä tulee jotenkin mieleen kuralätäkössä piileksivä sammakonkutu. Näkyy – ei näy pilkut. Tms.
  Siis eihän sammankonkudussa ole oikeasti mitään vikaa! :D

  1. Niin että luonto tulee nenille, vai? :D Onneksi kaikesta ei tarvitse kaikkien pitää. :)

 2. HeidiB sanoo:

  Essiellä on kivoja läpikuultavia lakkoja, muunmuassa Mademoiselle. Toinen kiva on ollut Kicksin oma läpikuultava sähkönsininen lakka, sävy taisi olla 109.

  1. Uu, joo se sininen, muistan! Siinä näytti tekstuuri hyvältä, mut väri mättää. Sinisillä kynsilakoilla ja mulla on vähän ongelmallinen suhde. :) Kiitos Essie-vinkistä, tsekkaan!

 3. Ida sanoo:

  Ite tein sandwich -lakkauksen, enkä edes tajunnut sitä :D Olin siis kuullut siitä, mutta ilmeisesti tieto oli sillä erää mysteerisesti pyyhkiytynyt aivoistani. Noh, halusit varmaan niitä lakkavinkkejä etkä jonkun randomin elämäntarinaa, joten here goes: Isadoralta löysin sellaisen kivan läpikuultavan lakan sävyssä pink pastel. Sitä saa kyllä sitten kerrostaakin, mutta hyvä tulee :) sen oon parittanut Lumenen 3D -glitterlakan ja Gina Tricotin samanmoisen kanssa.

  1. Aight, hyvä vinkki! Kiitän! :)
   Se on muuten jännä millaista tietoa alitajunta kantaa mukanaan, vaikkei tietoisesti muista muistavansa. Varsinkin tällaisissa pienissä ohikiitävissä inspiraatiojutuissa. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.