#randomshadowchallenge

Eli täkäläisittäin #luomiväriruletti. Sain hienon luovuutta ruokkivan idean eilen instavinkeissä mainitsemaltani meikkitaiteilijalta, joka oli pistänyt pystyyn luomivärihaasteen. Ideana on arpoa itselleen meikissä käytettävät luomivärit sokkona. Idean äiti on kirjoittanut omat luomivärinsä lapuille ja nostaa lappuarvalla itselleen kolmen värin yhdistelmiä. Idea oli mielestäni suorastaan nerokas, joskin oikaisin arvontavaihetta sen verran että survoin kaikki yksittäiset luomivärini (jotka eivät roiku seinällä tai pesi paletissa) pussiin ja nostin sieltä järjestyksessä työvaihe kerrallaan ensin yhden värin liikkuvalle luomelle, toisen häivytykseen ja kolmannen alaluomelle. Ihan ensimmäinen yritys toi näppeihini suht helppokäyttöisen kokoelman, jonka kanssa lopputulos näytti tältä.

Haasteen ideana on heittäytyä luomaan toimivia kokonaisuuksia väreistä, jotka eivät välttämättä ole sellaiset, jotka itse keksisi yhdistää. Metallinen sininen ja kirkas violetti toimivat kuitenkin hirmu söötisti yhdessä, kun ne tämän kautta työväreiksi valikoituivat. Voinko sanoa sen vielä uudellen: Haasteen idea on nerokas! Kukapa meistä ei joskus junnaisi paikoillaan oman tyylin ja varmojen väriyhdistelmien suossa – pieni irtiotto tekee tosi hyvää piintyneille tavoille. Tai näin siis omasta näkökulmastani, vaihtelu virkistää.

Kaipaatko sinä vaihtelua meikkaamiseen vai yritätkö pysyä mahdollisimman tutuissa ja turvallisissa yhdistelmissä? Niin ja se tärkein, lähdethän mukaan tähän luomivärileikkiin? Jos instaat kuvia, merkkaa ne tunnisteella #randomshadowchallenge tai #luomivärihaaste, jotta muutkin pääsevät osalliseksi onnenkantamoisista. Ja jos tämä tuntuu liian villiltä, siinä viimeviikkoisessa #luottomeikki -kategoriassakin on vielä tilaa!

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Tilt + Hepcat + Knight Divine
MAC Studio Fix Lash

Kasvot/Face:
MAC Bronzing Powder Bronze
MAC Pro Longwear Blush Rosy Outlook
MAC Mineralize Skinfinish Perfect Topping (LE)

Huulet/Lips:
MAC Lip Pencil Heroine (LE)
MAC Viva Glam Nicki 2 (LE) + Bombshell

* * * * *

There’s this great challenge going on in Instagram and I just had to take part. The idea is to choose three random eye shadows from your stash and create something new with them. Go stalk the great things that have already been tagged and tag yours too!

17 Comments Lisää omasi

 1. Martina sanoo:

  Mä selailin tuon Instatilin kuvia sun suosituksesta, on kyllä loistava haaste/idea! Välillä luovuus kukoistaa enemmän kun päivässä olisi tunteja, välillä taas jumittaa niin maan perkuleesti..

  1. No juuri näin, samat mäet täällä. Toisinaan niitä jumituksiakin tarvitaan, että jaksaa taas paahtaa täydellä höyryllä. :)

 2. Heidi B sanoo:

  Hmm.. Multa puuttuu Hepcat, mutta nuo kaksi muuta löytyy. Voisikin kokeilla jotain tämmöistä! (Siis heti kun silmät lakkaa vuotamasta..)

  1. Joo kokeile ihmeessä, oli yllättävän hauska yhdistelmä! :)

 3. Liisa sanoo:

  Ooo, tosi kiva haaste! Tätä vois kokeilla >:)

  1. Anna palaa!

 4. Jonna H. sanoo:

  Aivan tajuttoman ihanan raikas meikki! Tosi hauska idea. :)

  1. Kiitos! Idea on mahtava ja tulen kehumaan sen taivaisiin joka kerta kun tätä toteutan. :)

 5. Helena sanoo:

  Hauska haaste! Mä olen sen verran nössö värien kanssa, että tekis ehkä ihan hyvää heittäytyä arpaonnen varaan ja kokeilla jotain uutta!

  1. Joo, siihen tämä on varmasti käypä lääke! :)

 6. Mizz Annie sanoo:

  Heti kun mun pylly nousee tästä penkiltä niin käyn tunkemassa sinkkuluomivärini yhteen pussiin, ja ruletti pyörii toivottavasti heti huomenaamuna. :) Lauren Luke teki joskus videoita, joissa hän valitsi luomivärien lisäksi rajauskynät, poskipunat, bronzerit ja huulituotteetkin kättä laatikossa pyörittäen. Ihanaa meikkipakkausten kilinää. Ihan ku Vegasissa. x)

  1. Hahaa, ihana mielikuva! Kuulin heti päässäni sen muovisen rouskeen! :D Se on selkeästi jo uskalluksen seuraava aste, ehkä sitten kun kaikki luomivärit on kertaalleen käyty läpi! :) Odotan innolla luomustasi <3

 7. Noora sanoo:

  Hauska idea! Ja hassu sattuma, että itselleni sattui tänään naamalle lähes täsmälleen samanlainen meikki kuin tämä sinun. Sinistä ja violettia luomilla, häivähdys pinkkiä poskilla ja suloisen pinkit huulet. Toimii :)

  1. Hauska! :) Mä käytän tällaista pehmopinkkiä huulilla tosi vähän, mutta jotenkin tähän kokonaisuuteen se tuntui sopivan. :)

 8. Niina sanoo:

  Waude! Loistava idea. Mä oon just se nössö joka meikkaa aina varovaisesti, tutuilla tuotteilla ja tavoilla. Arastelen värejä mutta silti huokailen ihastuksesta kun katselen värikkäillä meikeillä toteutettuja meikkauksia. Ehkä mäkin kokeilen tätä! :)

  1. No kokeilet, ainakin kerran! Ja sitäpaitsi jos oma värivalikoima on koottu tosi harmoniseksi, niin eihän tässä kummoista yliampumisen riskiä edes ole! Ja kirkkaitakin värejä voi käyttää niin monella tapaa: rajauksena, väripilkkuna, häivytysvärinä, alaluomella.. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.