Paluu punatukkaan

Hiushistoriani sisältää useita punaisia lukuja. Niiden välissä on ollut tummaa ja raidoitettua, viiniä ja kastanjaa – nyt viimeisimpänä suklaanruskeaa. Kun Olia-kampanjaan haettiin osallistujia, taisi olla sekä toimistolla että ruudun tällä puolella heti selvää, että porukan punapää olisin minä. Luonteva väri, tutut hoitokommervenkit ja aito rakkaus punaiseen.

Tällainen siitä sitten tuli. Tyvi värjättiin pituuksia tummemmaksi värillä 4.0 (Tummanruskea) ja muu tukka käsiteltiin punaiseksi sävyllä 4.6 (Syvä punaruskea). Öljypohjaisen värjäyksen jälkeen hiukset olivat superkiiltävät, pehmoiset ja mikä jännintä, käsittelemättömän tuntuiset. Tässä ensimmäisessä kuvassa huikea kiilto pääsee todella oikeuksiinsa. Tämä jälkimmäinen taas paljastaa hauskasti punaisen tukan alla kuplivan mielentilan. Hassu juttu ja minkäs sille mahtaa, mutta punatukkaisena leiskun sekä sisältä että ulkoa.

 

Kerroin jo viime artikkelissa että meikkaaja valmisteli meidät kuvauskuntoon ja hengästyttävän hienot kuvat otti valokuvaaja Ilona Savitie. Vaikka keikunkin oman käsivaran edessä harvase päivä, tarvitaan juuri oikeanlaista kemiaa (”woo-hoo..”), jotta rentoudun tuntemattoman linssin tähtäimessä. Ilona läpäisi luottamustestin täysin pistein, vai mitä sanotte? Käykää ihmeessä kurkkaamassa myös päivän aikana kuvattua liikkuvaa kuvaa, siellä on sentään sitä tuttua jäykistelyä! Ei vaan, ihana päivä, ihana tukka. Fiilis välittyy videolta.

16 Comments Lisää omasi

 1. Jonna sanoo:

  Ihana kiilto tosiaan :) olen jo pitkään halunnut koklata näitä Olian värejä, mutta toistaiseksi mulla on ollut sen väriset hiukset, että en ole löytänyt niistä sopivaa. Ehkä sen jälkeen kun ensi viikolla luovun tästä shokkioranssista pois :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kurkkapa kuule tuolta Bellan puolelta My Exploration -Emma ja tyypin huikea kupari. Se on mun silmään aikamoisen leiskuva! :)

 2. Fanni sanoo:

  Kyllä se vaan on niin, että punapäillä on hauskempaa. Okei, värjätyn tukan hoitaminen ei ole niin hauskaa, tai ainakin mulla huumori loppuu tosi usein, mutta silti. Se on sen arvoista. Hyvältä näyttää!

  1. Totta haastelet, sis! :)

 3. Salla sanoo:

  Vau, näytät upealta! <3

  1. Kiitos, Salla! Näissä puitteissa oli helppo onnistua. :)

 4. Tipi sanoo:

  Wou! Upea väri ja sopii kuin nakutettu. :)

  1. Kiitos, Tipi! :)

 5. Emma sanoo:

  Upea ilmestys, sekä tukka että kantajansa!

 6. PlusMimmi sanoo:

  Tuo punanen on kyllä niin sun väri! :) Ja vitsit mikä kiilto!

  1. No jep, molempiin! :)

 7. Ilona sanoo:

  Kovin on sievä. <3

  1. Kiitos <3

 8. Ilona sanoo:

  Aww, voi kun nätisti sanottu noista kuvista – kiitos vaan vielä kerran mainiolle mallille!! :)

  1. Kiitos itsellesi! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.