Muunneltu Miley

Tänään minäkin pääsin viimein mukaan MACin Miley -vankkureihin. Olette saattaneet nähdä kauniit sävyt jo muutamassakin kauneusblogissa? Miley Cyrus on MACin uusin Viva Glam -keulahahmo ja tuttuun tapaan tarkoituksena on kerätä rahaa HIV:n ja AIDS:n kanssa elävien perheiden tukemiseen. Tykkään MACin tavasta valita kohua herättäviä VG-lähettiläitä, sillä se on tehokas tapa viedä sanomaa eteenpäin. Miley Cyrus esimerkiksi tavoittanee huomattavasti nuoremman kohdeyleisön kuin edeltäjänsä ja juuri tuolle nuorelle sukupolvelle on erityisen tärkeää levittää tietoisuutta seksuaaliterveydestä.

viva_glam_miley

Koska nätit sävyt ovat olleet sellaisenaan jo niin monessa paikassa näytillä, halusin itse muunnella sävyä hieman. Lakkasin kynnet jo aiemmin kehumallani Girl About Townilla ja lähdin sovittamaan huulipunaa sen pariksi. Väritin huulet fuksiaisella More To Love -rajauskynällä, kerrostin sen päälle kirkkaan Mileyn ja viimeistelin komeuden vielä Mileyn huulikiillolla. Kiiltää ja hehkuu valloittavan kauniisti!

mac_miley_pencil_

Koppasin pikaisen sutustuskuvan myös siitä tavallisemmasta rajausvaihtoehdosta, jonka kanssa olisin parittanut punan mikäli en olisi halunnut muuttaa sen pohjasävyä. Nyt vielä neljäs kuppi kahvia ja juoksulaukkaa päivän puuhiin. Ihan pikkiriikkisen on arkiahdistusta ilmassa, mutta kaipa se tästä hälvenee kun pääsee taas rutiineihin kiinni. Ehkä huomenna jo osaan sammuttaa kahvinkeittimen muutoinkin kuin nykäisemällä johdon pois seinästä.

Reipasta tiistaita!

Silmät/Eyes:
MAC 24 Hour Extend Eye Base 
MAC Paint Pot Vintage Selection
MAC Pearlglide Intense Eye Liner Black Swan
MAC In Extreme Dimension Lash

Kasvot/Face:
MAC Bronzing Powder Golden
MAC Mineralize Blush Modest (LE)
MAC Cream Colour Base Shell

Huulet/Lips:
MAC Prep+Prime Lip Base
MAC Pro Longwear Lip Pencil More To Love
MAC Lipstick Viva Glam Miley
MAC Lipglass Viva Glam Miley

Kynnet/Nails:
MAC Studio Nail Laquer Girl About Town
Seche Vite Top Coat

* * * * *

My version of the beautiful Viva Glam Miley lip, matched with pointy nails for a change.

10 Comments Lisää omasi

 1. Tuo kynsilakka ja huulipuna… oooh! :) Mun täytyy varmaan hankkia ainakin tuo kynsilakka ;)

  1. Olen samaa mieltä, molemmat on ihania! :)

 2. Emma sanoo:

  Oi miten mehevää! :)

  1. Kiitti, kaunokainen! :)

 3. Ilona sanoo:

  Oi kyllä! En ole muuten Miley-fani,mutta tämän kamppiksen osalta kyllä. Ihana yhdistelmä tuo silmämeikki-huulet muuten!

  1. Kiitos! Tummat silmät tekevät kokonaisuudesta vähän rouheamman, tykkaan ma. :)

 4. Upee meikki ja iiiiihana kynsilakka!

  1. Kiitos! :)

 5. Noora sanoo:

  wow!

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.