MAC-haukan onnenpäivä

Perinpohjainen viehtymykseni MACin tuotteisiin ei liene kenellekään salaisuus. Yritän säädellä intoiluani ja kirjoittaa toisinaan myös jostain muusta, mutta tämänpäiväinen artikkeli on ihan puhdasta hehkutusta. Enkä aio pahoitella.

Tosifanit tietävät, että MAC lanseeraa uutuuskokoelmia tiiviiseen tahtiin. Kokoelmat kietoutuvat aina tiettyjen teemojen ympärille, ovat myynnissä hetken ja haihtuvat sitten luottokorttien ja setelinippujen ulottumattomiin. Useimmissa kokoelmissa lanseerataan sävyjä ja tuotteita, joita vakiovalikoimista ei löydy ja toisinaan ihanuudet on vielä pyöräytetty näyttäviin erikoishylsyihin. Tänään MAC-fanin ja keräilijän kannattaa olla hereillä. Myyntipisteille lävähtää kerralla hyvin mehevä setti uutuuksia, jotka tullaan ryöstämään hyllyistä hetkessä.

mac_toledo

MAC Toledo on väriä, elämää ja oivalluksia pursuava kokoelma, jonka ovat suunnitelleet taiteilijapariskunta Isabel ja Ruben Toledo. Kokoelmaan kuuluu liukuvärjättyjä poskipunia, värillisiä ripsivärejä (hellooou limenvihreä!), eloisia luomiväripaletteja, huulipunia, huulikiiltoja, taivaallisen ihania Pearlglide-rajauskyniä, kynsilakkoja sekä kauniiseen muovitaskuun pakattu poskipunasivellin. Kaikki tuotteet on pakattu graafisesti kuvioituihin hylsyihin (kuosi on Ruben Toledon käsialaa) ja Isabelin suunnittelemat sävyt ovat täynnä eleganttia naisellisuutta. Omalla ostoslistallani on limenvihreä ripsiväri ja rajaus, mutta saatan heltyä myös jumalaisen kauniille liukuvärjätylle poskipunalle. Ah.

Pencilled In -kokoelma tuo näyttävän lisäyksen jo ennestään pätevään rajauskynävalikoimaan. Sävyt on erikseen suunniteltu täsmäämään myydyimpiin huulipuniin ja täten oman rajauskynänsä saavat esimerkiksi Heroine, Ruby Woo, Candy Yum-Yum, Cyber, Rebel, Please Me ja moni muu. Jos uniikkien huulipunasävyjen rajaaminen on tähän saakka tuottanut päänvaivaa, koppaa luottopuna kainaloosi ja suuntaa lähimmälle MACille. Varsinaisen kokoelman ulkopuolella valikoimiin on vastikään lisätty myös harmahtavanruskea kulttisävy Stone, joka valloitti allekirjoittaneen sydämen ensisipaisulla. Klassikkosävyihin täsmätyt rajauskynät ovat myös yksi keino päästä lähemmäs haaveidesi huulipunaa rahtusen edullisemmin, mikäli MACin hintataso on muuten saavuttamattomissa. Rajauskynät maksavat 15,50e.

Helsingin myyntipisteellä on kahden edellisen lisäksi lanseerattu tänään myös toinen uutuuskokoelma.

Geometrisyyden ja futurismin ystäviä hemmottelee henkeäsalpaavan kaunis Ultimate -kokoelma. Pakkausdesign on uniikki jopa MACin mittapuulla, joten suosittelen ehdottomasti hipelöimään kokoelmaa paikan päällä.

Nyt jos sallitte, tartun innosta hikistynein sormin pankkikorttiini ja pyyhällän apajille.

[En ole aiemmin harrastanut tämänkaltaisia uutisväläyksiä. Jos koette ne hyödyllisiksi, rääkäiskää kommenttiboksissa, jotta tiedän pitää julkistuspäiviä silmällä jatkossakin.]

* * * * *

Today is a good day to be in love with MAC. Four new collections were launched this morning and you know what? You need to hurry!

15 Comments Lisää omasi

 1. Linda sanoo:

  Hyödyllisiä, kyllä! Mutta myös vaarallisia. ;)

  1. Kyllä, nyt eletään vaarallisia aikoja! :D

 2. Miksi mä pääsen töistä vasta vähän ennen neljää?!

  1. Iiik, no mitä hä, miten kävi, ehditkö? :)

 3. Noora sanoo:

  Olen katkera, koska näitä ei ole ilmestynyt verkkokauppaan, byäää :(

  Mutta kiitos silti tästä postauksesta, vaikkeivat nämä ainakaan toistaiseksi ole allekirjoittaneen pankkikortin ulottuvissa (ehkä pankkikortti ei ole siitä pahoillaan :D ), niin ihanahan näitä on silti ihastella ja haaveilla :-)

  1. Ilona sanoo:

   Se on tulossa verkkokauppaan, kestä vielä hetki! :D <3

   1. Ilona sanoo:

    Se, eli Toledo-kokoelma, siis…

  2. Näyttivät olevan siellä jännästi Season Sale -lätkän alla, mutta siellä on, klikkaile pois vaan! ;)

 4. Ilona sanoo:

  Toledo <3 Ja Ultimate <3 Ja se Cinderella ja Pencilled In ja KAIKKI <3. Olen sangen tyytyväinen ostoksiini, mutta huomaan haluavani lisääääää.

  1. Kyllä. Nälkä on kyltymätön. Huomasithan että niissä värillisissä ripsiväreissä on shimmeriä? :D

 5. Piia Pai sanoo:

  Toi huulipuna!!! Uuuh!

  1. Haha, kyllä! Kieltämättä ihan sun värimaailmaa. :)

 6. Martina sanoo:

  Kyllä, rääkäisen niin että naapuritkin kuulee!

  1. SELVÄ! :D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.