MAC Chlorafill

mac_clorafill__

Hihii! Limenvihreät ripset! Nyt on jännää, niiiin jännää! Olettekos nähneet moisia? Nämä ovat ehkä vielä kierommat kuin ne kovaa mainetta aikoinaan niittäneet turkoosit ripset. En oikein tiedä miten sanoittaa näitä kuvia. Tykkäsin limeripsistä järjettömän paljon – kollaasistakin näette, että leveää hymyä on vaikea pidätellä. Huomasin työpäivän aikana tämän meikin jakavan mielipiteitä rajusti puolesta ja vastaan. Jotkut ihastelivat ääneen, toiset nyökyttelivät väkinäisesti hymyillen ja kolmannet eivät osanneet edes kohteliaisuudesta peitellä järkytystään. Mille kannalle sinä asetut? Sopivasti hassua vai liian kieroa? Ripaus kevättä vai puhdas vappunaamari?

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Eye Shadow Patina + Swimming
MAC Pearlglide Intense Eye Liner Chlorafill (LE)
MAC Modern Twist Lash Chlorafill (LE)

Kasvot/Face:
MAC Bronzing Powder Golden
MAC Blush Ombre Kindergarten Red (LE)
MAC Mineralize Skinfinish Perfect Topping (LE)

Huulet/Lips:
MAC Up The Amp

* * * * *

I am officially in love with my new lime green mascara and liner. The mascara is different and it’s weird, but I love it. Truly a modern twist to wearing a mascara!

18 vastausta artikkeliin “MAC Chlorafill

  1. Kyllä, kyllä, kyllä! Keväinen, ihana, pirteä! Mä tykkään :)))

  2. Hihii, hauska :) itse en uskaltaisi käyttää, mutta mahtavaltahan tuo näyttää. Ja niin kevääseen sopivalta :)

  3. No ehdottomasti, enemmän on enemmän! :) Mulle tulee ihan välitön mielleyhtymä pääasiäiseen ja kevääseen ja auringonpaisteeseen. :)

  4. Ou jee! Just häävit! Vaikka olen sydämeltäni synkistelijä ja kannatan meikkaamisessa ajatusta ”tummempi aina parempi” en voi olla ihastelematta tällaisia väripilkkuja. (Just siksi tilasin eilen vihreän huulipunan. Tosin sekin on tummanvihreä, mutta silti. :D)

    Värilliset ripset on aina jees.

  5. Rakastuin Chlorafill-rajauskynään, mutta tykkään silti enemmän siitä turkoosista ripsiväristä kuin tästä limestä.

    1. Musta tää lime on niin makea, joudun oikein pidättelemään itseäni etten käyttäisi sitä ihan joka päivä! :D Kaikkein paras on tähän saakka ollut ihan tummanruskean luomivärin parina. :)

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.