V10 Plus -kasvohoito

Kun sain kutsun käydä tutustumassa kauneusblogeissa ylistystä niittäneisiin V10 Plus –tuotteisiin, en ihan tarkalleen tiennyt mitä odottaa. Tiesin tuotesarjasta entuudestaan arvokkaat täsmäseerumit ja valkoiseksi muruksi muuttuvan vesikuorinnan, mutta ideologiaan brändin takana en ollut paneutunut etukäteen. Sain kutsun V10 Plus –tuotteilla tehtävään kasvohoitoon turkulaisen Tuulian luokse, joka on perustanut tänne lounaisrannikolle koko Euroopan ensimmäisen V10 Plus –hoitolan. Tuuli teki estenomiopintojensa lopputyön sarjan maahantuojalle ja perusti sitten hoitolan, jossa lähti toteuttamaan oppiaan käytännössä. Tämä hoitola on siis ainoa sarjaan erikoistunut paikka koko Euroopassa, huh!

Vietin japanilaiseen tyyliin sisustetussa hoitohuoneessa erittäin rentouttavan puolitoistatuntisen. Hoitokosketus oli mielettömän intensiivinen, mutta äärimmäisen hellä ja vaiheiltaan viimeistelty. On olemassa ihmisiä, joiden kosketus vain tuntuu luonnostaan hyvältä. Pehmoisella pedillä maatessani soimasin jälleen itseäni siitä, etten saa muodostettua kasvohoidoista toimivaa rutiinia. Kun kutsu käy, riennän hellivien käsien alle juoksujalkaa, mutta jotenkin se ajan omaehtoinen varaaminen vaan jää aina tekemättä. Tämän kokemuksen jälkeen asia tuskin pääsee enää unohtumaan.

Kasvot puhdistettiin, kuorittiin, käsiteltiin timanttihiontalaitteella, puhdistettiin mekaanisesti sekä viimeisteltiin kosteusnaamiohieronnalla, hoitotuotteilla ja päähieronnalla. Todella kokonaisvaltainen hoito, jossa oli sopivassa suhteessa toimenpiteitä ja hemmottelua. En ollut aiemmin käynyt timanttihionnassa, joten jännitin hieman ohuen ihoni reaktiota (varsinkin kun heti perään edessä oli ihoa piinaava reissu kylmään ja tuuliseen lomakohteeseen), mutta nyt kaksi viikkoa hoidon jälkeen voin vain ihastella ihoni kuntoa. Säännöllisellä hoitosuunnitelmalla päästäisiin varmasti vielä näkyvämpiin tuloksiin, mutta koska tämän blogipuuhan ja runsaan meikkaamisen vuoksi tihrustan ihoani päivittäin hyvin tarkkaan, huomaan selkeän eron entiseen. Punoitus on talttunut ja iho on selkeästi kirkkaamman näköinen. ’Kirkas iho’ on termi jonka käyttöä olen tähän saakka vältellyt, koska päänsisäisessä hakemistossani ei ole ollut konkreettista tarttumapintaa sille, millainen oikeasti on ’kirkas’ tai ’samea’ iho. Nyt näen eron peilistä.

Vesipohjainen V10 Plus -sarja on sekä kuluttajan että myyjän kannalta ihastuttavan kompakti. Varsinaisia hoitotuotteita on vain muutama hassu ja tehoa ja haluttua lopputulosta säädellään kymmenellä tehoseerumilla. Omalle iholleni käytettiin puhdistusgeelin, kuorinnan ja kosteusnaamion lisäksi kolmen kosteuttavan seerumin yhdistelmää: aminohappoa, keramidia ja hyaluronihappoa. Yksinkertaisimmillaan kasvoilla voi siis käyttää yhdestä seerumista kolmen tipan päivittäisannosta tai kuten hoitolaolosuhteissa on helppo tehdä, sekoittaa iholle räätälöity seos vaikka useammasta seerumista. Kysyin Tuulialta neuvoja kotihoitoon ja päädyin hänen suosituksestaan ostamaan pienen pullon keramidiseerumia. 10ml pullo maksoi 37e, mutta koska annostelu tehdään tipoittain eikä pipeteittäin, uskon pullon riittävän pitkälle kevääseen. Yöksi levitän edelleen iholle puhdistavaa tehoseerumia, mutta keramidiseerumi pääsee aamukäyttöön meikin alle.

Jännä juttu, muuten. Niin paljon kuin kaapeissani on entuudestaan hoitotuotteita (ja pari hoitoseerumiakin, eh), jokin  Tuulian hoitokonseptissa teki niin suuren vaikutuksen, että ostamisen tarve oli ylittämätön. Tuli vain sellainen olo, että yksi tällainen on saatava. Toki tuen mielelläni vasta uralleen heittäytynyttä nuorta ja osaavaa naisyrittäjää, mutta yritän kai sanoa että hoitolan ilmapiirissä oli jotain hyvin maagista. Jos kaipaat rentouttavaa ja näkyvästi tehoavaa kasvohoitoa, suosittelen lämpimästi antautumaan näihin osaaviin käsiin.

*Kasvohoito oli minulle maksuton.*

* * * * *

I had the opportunity to pamper myself with a V10 Plus facial in the loving hands of Tuulia Leväniemi. This beauty salon is the only one specialized in V10 Plus products in the whole Europe! The treatment was pure bliss but still very effective. I can see visible results in the condition (for example redness and dullness) of my skin, and it’s been two weeks since the facial. Tuulia used a mix of three serums on my skin. The mix contained serums with amino acid, ceramide and hyaluronic acid. Based on Tuulia’s recommendations, I bought myself the ceramide serum to be used in the morning, before makeup. If you are seeking a warm hearted and skilled beautician, I can sincerely recommend contacting this beautiful young woman.

*The facial was free of charge for me.*

17 Comments Lisää omasi

 1. Jo pelkät värikkäät pakkaukset tekee sen, että haluaisin kokeilla näitä :)

  1. Kyllä, pakkaussuunnittelu kunniaan! :)

 2. Kissis sanoo:

  Mä sain just yhden tuollaisen seerumin ja ihan ookoolta se vaikuttaa yhden käyttökerran perusteella. :)

  1. Mä en malta odottaa että pääsen kunnolla koeajamaan tuota keramidiseerumia. :)

 3. Linda sanoo:

  Nuo pullot ovat kyllä niin kivoja ja houkuttelevia, ja yksi kokeilemani seerumi varsin toimiva. Mulla oli vaan sellainen vähän ärsyttävä kokemus sarjan kanssa, että ostin seerumin uudistetun version tajuamatta sitä uudistusta kun netissä oli edelleen vanhat tiedot, olisin siis halunnut sen vanhan version. En oikein ole päässyt vieläkään ärsytyksestä yli. :D

  1. Ah, muistan tuon. Sehän liittyi siihen PODin rauhoittamiseen? Kenkku juttu, ymmärrän ärsytyksen. :/

  2. Nina Forssell sanoo:

   Hei Linda, Otatko yhteyttä nina@v10plus.fi

 4. Jonna H. sanoo:

  Mä olen käyttänyt sarjan A-vitamiini seerumia ihana tuote. Pullot ovat ihan herkkuja.

  1. Todella! :)

 5. Mä en ole vielä näitä kokeillut, vaikka todellakin kiinnostaa :)

  1. Mä arpoisin varmaan vieläkin yksinäni seerumimeren keskellä, ellen olisi saanut valintaan asiantuntijan apua. :)

 6. Nuo seerumipullot on kyllä niin herkullinen värisuora! ;) Haluaisin kaikki! :D Tähän mennessä olen kokeillut V10Plus-sarjasta Pycnogenol ja A-vitamiini Seerumia, joista A-vitamiini Seerumi oli mun ehdoton suosikki! C-vitamiini Seerumi vielä odottelee testaustaan. Tykkään myös sarjan Puhdistusgeelistä, kun se on niin ihanan virkistävä ja viilentävä iholla. Kaapista löytyy myös Okinawa kosteusnaamio ja tietty se kaikkien suitsuttama Vesipohjainen kuorinta :) Kaikista tuotteista olen jakanut kokemuksia blogin puolellakin.

  1. Joo se kosteusnaamio vaikutti myös tosi kivalta, aion hankkia sellaisen heti kun saan edelliset kosteusnaamiot käytettyä! :)

 7. Myy sanoo:

  Noi pullot on niin suloisia! Seerumiharakka peukuttaa :)

  1. Jee jee! :)

 8. Memme sanoo:

  Minulla on ollut nyt reilu 6kk sarjan C-vitamiiniseerumi käytössä ja tykkään tosi paljon. Näppyläinen, herkästi ärtyvä ja pintakuiva ihoni on tosiaan kirkkaampi ja mustapäät ja näppylät ovat selvästi vähentyneet. Voisin suositella kokeilemaan akneen taipuvaiselle iholle. Kun pidin parin viikon tauon, kun en heti raaskinut ostaa uutta pulloa, iho alkoi taas kenkkuilemaan, joten olen aika vakuuttunut tuotteen tehosta! Kasvohoito sarjan tuotteilla kuulostaa hyvältä!

  1. Kuulostaa tosi hyvältä! Ihanaa että olet löytänyt näin toimivan luottotuotteen! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.