Kun siveltimiä ei ole

Olen lykännyt sivellinpesua. Pitkään. Koko viime viikon hiissasin tilannetta huonompaan suuntaan ja käytin jo jokaisen pikkiriikkisen synteettisen peitevärisiveltimenkin. Eilen jäljellä oli enää sormet.

Kun ihan vastikään tehty kajalmeikki onnistui niin kivasti, päätin jatkokehittää samaa tekniikkaa. Yhdellä sormilevitteisellä luomivärillä ja neljällä eri kynällä syntyi kelpo arkimeikki pehmeissä sävyissä. Yllättävän näppärää ja nättiä.

Ja koska vieraalla (siveltimettömällä) maalla tallaaminen onnistui vastoin odotuksia niin hyvin, oli pakko kikkailla pikkuisen lisää. Korvasin poskipunan luomivärillä ja levitin huultenrajauskynän huulipunan päälle. Soh, nyt on sopivasti outoa!

Reipasta keskiviikkoa!

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Eye Shadow Expensive Pink
MAC Powerpoint Eye Pencil Handforged (LE)
MAC Fluidline Eye Pencil Atomic Ore
MAC Pearlglide Intense Eye Liner Black Line + Chlorafill (LE)

Kasvot/Face:
MAC Bronzing Powder Golden
MAC Eye Shadow Expensive Pink
MAC Mineralize Skinfinish Perfect Topping

Huulet/Lips:
MAC Lipstick You’ve Got It (LE)
MAC Lip Pencil Rosy Rim

* * * * *

I haven’t washed my brushes for a while so I had to come up with a technique that didn’t involve ones. One colour wash with fingers and the rest of the makeup with pencils. Eyeshadow on the cheeks and lip liner on top of a lipstick. Turned out quite good.

6 Comments Lisää omasi

 1. Noora sanoo:

  Ihanan raikas meikki! :)

  1. Kiitos! :)

 2. Piia Pai sanoo:

  Moi! Mikä toi Pot Painterly on!? Se on joka toisessa tekemässäsi meikissä ja nyt mäkin haluun sen! Onko se toi persikan värinen vai mikä? Nyt oon utelias :). Ja onko se semmonen samanlainen ”potta”, joka mulla oli liilana? Jos muistat kun kerroin äitini riskisynttärilahjasta?

  Kyselyiässä Piia

  1. Paint Pot on luomivärinpohjustaja, jota laitan aina silmämeikkiin alimmaiseksi – se pitää luomivärin paikoillaan. Painterly on tuotteen sävy. Se ei oikeastaan näy kuvissa lainkaan, koska sen päälle tulee yleensä aina jotain. :) Nyt mun on pakko tunnustaa että lila potta ei herätä mitään mielikuvia, olen pahoillani! :D

   1. Piia Pai sanoo:

    Ääk, mä olin urvelo. Ei se ollutkaan luomiväri :D. Se lila potta oli semmonen kolme senttiä korkea purtilo jauhemaista luomiväriä. Tosi pigmenttistä. Äitini luova synttäriostos, jolle mun on vaikea keksiä käyttöä. Aattelin, jos semmosta olis neutraali persikka sävykin.

    1. Ahaaa, se on pigmentti! Toimii älyhyvin sormilla luomille hieroen tai kostutettuna rajauksessa. :) Neutraalin persikkaa ei taida olla, mutta muutamia sellaisia vähän iisimpiä vaihtoehtoja taitaa löytyä. Käy nuuskimassa! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.