Kylmästä lämpimään

Yhdistin eilen hirveässä kiireessä vahingossa kaksi täysin vastakkaista huulipunaa ja lopputuloksena sytyi niin nätti vahinko, että halusin toistaa sen tänään ajan kanssa. Käytän kylmien ja lämpimien sävyjen yhdistelyä meikkaamisessa muutenkin, mutta nyt kun kaksi sävymaailmaa on yhdistetty samoille huulille, jutun juju tulee vielä selkeämmin esiin. Jatkoin lämpötilaleikkiä myös silmiin ja poskipäille, jossa törmäytin samat violetin ja persikan sävyt kuin huulissa. Koekierroksessa on myös uusi ripsiväri ja nyt on pakko sanoa että vaikka tavallisesti pidän superpaksuista puunoksaripsistä, silmä näyttää mukavasti pyöreämmältä näiden vähän hennompien räpsyttimien kanssa. Onnistuneiden kokeilujen päivä!

Reipasta torstaita, pääsiäisvapaat häämöttävät jo muutaman hassun tunnin päässä!

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Eye Shadow Artistic License (LE)
MAC Haute & Naughty Lash

Kasvot/Face:
MAC Cream Colour Base Shell
MAC Blush Prom Princess (LE)

Huulet/Lips:
MAC Lip Base
MAC Lipstick Up The Amp + Ravishing

* * * * *

Contrasting warm and cool tones is my favourite play. Like it, love it, live it!

12 vastausta artikkeliin “Kylmästä lämpimään

  1. Heeeeeiiii! Mä tiedän yhden tuotteen, Ravishing my old friend!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.