LivBox huhtikuu 2015

Boksipäivä! Nyt ollaan jännän äärellä. Konseptiin on lähtenyt mukaan muutama uusi yhteistyökumppani ja se näkyy tässä kevääseen valmistavassa silkkiboksissa. Itse tykkään että boksissa on ihan hauska kattaus tuotteita, joita en taatusti olisi itse ostanut, mutta sivusilmällä jo vilkaisin aiheesta viriävää keskustelua ja eriäviäkin mielipiteitä esitettiin. Kurkataanko?

Lumene LAB Hydrasmooth 24h Silottava kosteusvoide oli miellyttävä yllätys, kerrankin kuivaihoiselle suunnattu tuote, jesh! Ensivilkaisu ainesosalistaan lupaili hyvää ja kivaa ja ystäviä, tämä korkataan ensi tilassa!

Doven Talc Soft -antiperspirantti haisi vähän mummolle ja muutenkin olen näiden tavallisten markettivahvuisten hikisuitsijoiden kanssa vähän huonoissa väleissä. No ans kattoo, ehkä yllätyn.

Essien Sugardaddy on ymmärtääkseni yksi merkin kulttisävyistä, joten oli ihan mukava saada siitä minipullo. Minipullot kynsilakoista ovat muutenkin näissä bokseissa järkiratkaisuja, mummiälest.

Ibero tarjosi boksiin meikkisieniä ja ne siirrän jonon perälle odottamaan käyttöä. Käytän sieniä lähinnä yksittäisiin luomiväriviimeistelyihin (ja kertaalleen myös kynsikoristeluissa, oho!), mutta käyttöä se on sekin.

Uusi yhteistyökumppani RFSU herätti jo ennakkoon hilpeitä mielikuvia siitä, mitä boksiin vielä päätyykään. Höylä, sheivausgeeli ja after shave ovat hauska paketti ja takuulla pääsevät käyttöön. Jännä nähdä saako koko komboa käyttämällä tosiaan nätimmän ja sileämmän lopputuloksen kuin laiskan naisen järjestelyllä. Hauska idea!

No mitäs tuumasitte, hittisetti vai hataralla maaperällä?

*Boksi saatu blogin kautta*

21 Comments Lisää omasi

 1. Sannak sanoo:

  Minulla tämä boksi himottaa sen verran, että melkein jo perustelin itselleni yhden kuukauden koetilauksen. Mutta täytyy sanoa, että JOS olisin tilannut boksin ja se olisi ollut tämä, niin olisin ehkä hiukan pettynyt. Tuosta Lumenen voiteesta olisin ollut ihan fiiliksissä, mutta nuo muut.. Sellaista ”ihan kivaa” käyttötavaraa, jota saa itsekin ostettua tarpeen mukaan. Toki kokemus voisi olla ihan toinen, jos oikeasti pääsisi boksin aukaisemaan ja tuotteet tulisi yllätyksenä :) Edelleen olen sitä mieltä, että tuo boksi on kyllä huippujuttu.

  1. Joo onhan tällaisessa ns. käyttötavarassa selkeästi vähemmän luksusta ja prinsessafiilistä kuin ylellisemmissä yllätyksissä, mutta kun mä tuppaan itse ostelemaan itselleni niitä ylellisyyksiä niin tällainen peruskaura on mulle selkeästi sitä tutkimattomampaa maastoa. Ja osa viehätystä on tietysti siinä avaamisessa, takuulla! :)

 2. Heli Heinonen sanoo:

  Haukotuttavan tylsä boxi.
  Pitäisköhän alkaa harkitsemaan tilauksen lopettamista jos ei meno tästä muuksi muutu.

  1. Ai, no höh! Mitä sun unelmaboksissa olisi? :)

   1. Heli Heinonen sanoo:

    Jotain muuta kuin intiimialueen tuotteita ja kuivashampoita :)
    No, oli tässä boxissa sy-voide ja dödö ihan ok tuotteita,
    mutta yleisarvosana on tylsä.

    1. Joo selkeästi nää hygieniatuotteet ovat aiheuttaneet eniten soraääniä.

 3. Liisa sanoo:

  Njääh. Mullehan ei edelleenkään boxia tule. Tästä en olisi ollut innostunut varmaan yhtään. Lumene olis mennyt ohi, samoin Dove, Sugar Daddy on mulle ihan liian tylsä (:D), meikkisieniä en käytä (paitsi just ehkä kynsille, töptöp!)… Mutta kyllä nuo RFSU:t olis varmaan käyttöön menneet. Plööh. Eli onneksi en vieläkään sortunut :)

  1. Musta tää oli varma boksi, jossa oli panostettu perusjuttuihin. Selkeästi osa kansasta kallistuu enemmän sen yllätyksellisyyden ja ravistelun puolelle, kuin näihin tavallisuuksiin. :)

 4. Sari sanoo:

  Mua ihmetyttää Livboxin bisnesmalli. Miten tämä voi olla voittoatuottavaa toimintaa 17 euron kuukausihinnalla? Kaupasta jos ostaa yhden dödön ja ihan minkä tahansa voiteen, sama raha on jo mennyt e ikä yleensä edes riitä. En tuntenut koko konseptia ennen kuin aloin lueskella näitä blogeja muutama viikko sitten ja oon kyllä ihan H. Moilasena tästä . 16,90 eurolla saa paketin joka on käsin pakattu eri tuotteilla ja kotiin toimitettu…. Ei mene jakeluun tämä. Pakko on testata tätä konseptia jossain kohtaa.

  1. Joo-o, samaa olen joskus pohtinut! :D Kaipa niillä tiimin tytöillä joku niksi on, kun tätä on jo aika pitkään pyöritetty. Meidän onnihan se, eittämättä! :)

   1. Sari sanoo:

    No näinhän se tosiaan on. Mutta numeroihmisenä oon ihan ymmyrkäisenä. Pakko kai tähän on langeta. Olisinkiva saada niitä tuoksunäytteitäkin niin saa vaihtelua siihenkin asiaan

    1. Kyllä tää aika suosittu konsepti on, kannattaa ehdottomasti kokeilla! :)

  2. Niina sanoo:

   No tietoahan mulla ei asiasta ole, eikä meille tätä tietysti kerrota, mutta olen aina ajatellut, että Livbox saa nämä tuotteet ilmaiseksi ja siitä se voitto tulee. En tiedä lienenkö väärässä, mutta samaa funtsin että muuten ei voi kannattaa. Promoahan se on yrityksille, kun boksin tuotteet ovat sitten esillä esim. blogeissa.

 5. En olisi ollut tyytyväinen tähän boksiin jos olisin tilannut…niin hyvä etten tilannut ;D

  1. Eli hutiosuma myös sulle. :) Musta boksin parhaita puolia on se, ettei koskaan tiedä!

 6. epsu sanoo:

  Äh, oli kyllä tylsä ja ihan superarkinen boksi. Tilaan Livboxia, koska haluan jotain pientä kivaa ylläriä ja uutta arkeen. Ostan sheivereitä, dödöä ja meikkisieniä monta kertaa vuodessa, joten tämä ei tuonut mitään säväreitä vaan tylsän pettymyksen..

  1. No höh, ei siis kolahtanut sunkaan makuun. Mä olen edelleen sitä mieltä että mun kaapista vajuu nimenomaan nää perusjutut ja niitä hömppäjuttuja ostelen sitten kaapit pullolleen ihan omin nokkineni. :) Mikä on ollut sun lemppariboksi?

 7. Nuppu sanoo:

  Tämä oli pienoinen pettymys… Eka livboxini ja maaliskuun livboxi olisi ollut paljon mieleisempi… :/ no toivottavasti seuraava olisi parempi.

  1. Joo, yllätyksellisyydessähän se salaisuus piilee. Pidetään peukkuja! :)

 8. Janita sanoo:

  Oli kyllä kaikkien aikojen huonoin boksi.. Kosteusvoide olisi ollut ainut ihan ookoo tuote, mutta niitäkin on jo kaapissa ties kuinka monta avaamatonta. Huoh!

  1. No höh. :/

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.