Pigmenttileikki


Tänään tartuin hetken mielijohteesta pienen tauon jälkeen irtopigmentteihin. Nimeäni huhuilivat pakahduttavan kaunis Old Gold ja sen maanläheinen toveri Deep Brown. Tartutin pigmentit luomelle liimankaltaisella superpohjustajalla ja kun kultainen kerros oli napannut kiinni pohjustajaan, sain kaikessa rauhassa häivytellä sen päällä ruskeaa ja putsata ripsivärisuttuja, eikä kultapohjassa näy näistä toimenpiteistä jälkeäkään. Jos olet kaivannut väritöntä silmämeikinpohjustajaa, joka pitää kuin pikaliima, se on tässä.

Väritin ruskealla pigmentillä myös kulmat ja vaikka ne näyttävät luonnossa täydellisen tasaisilta, huomaan että aukkokohdat olisivat kaivanneet vielä pientä tummennusta. No jotain parannettavaa on aina hyvä jättää seuraavaan kertaan.

Iholla on hirvittävä määrä tavaraa, kun peittelin epätoivoissani edellisyönä kasvoille iskenyttä punaista rokkoa. (Ehkei se ole rokko, ehkä se on maailmankaikkeuden kosto siitä, että tykkään kokeilla kosmetiikkaa tai ehkä siitä että annan koirien nuolla naamaani juuri tästä kohtaa – mene ja arvaa.)  Se rauhoittui onneksi yön aikana jollain hyllyvällä ihmevoiteella, jota tuttu kosmetiikkamyyjä tyrkkäsi käteeni kun näki tilanteeni, mutta perusmeikkiin verrattuna kasvoilla on silti to-del-la paljon tavaraa. Vaan kun kaiken kastelee rohkealla kerroksella viimeistelysuihketta, kokonaisuus näyttää ihan asialliselta. Jos siis harrastat täyspeittävää pohjaa johon kuuluu vain peitevoidetta ja meikkipuuteria, investoi hyvä ihminen myös Fix + -suihkeeseen.

Huulilla rakkausväri Blankety, jonka taikavoimaan voin aina luottaa. Touhukasta keskiviikkoa!

Iho/Skin:
MAC Careblend Essential Oils
MAC Prep+Prime Skin Base
MAC Pro Longwear Concealer NC15
MAC Studio Fix Powder NC15
MAC Fix +

Silmät/Eyes:
MAC 24 Hour Extend Eye Base
MAC Pigment Old Gold + Deep Brown (LE)
MAC Opulash

Kulmat/Brows:
MAC Pigment Deep Brown (LE)

Kasvot/Face:
MAC Blush Peachykeen

Huulet/Lips:
MAC Lipstick Blankety

* * * * *

A quickie with my beloved pigments. Just love love love them! Also I have a ton of stuff on my skin because of a sudden rash, but as long as I coat it all with Fix +, it looks good. If you like to wear your foundation on full coverage mode, invest in a finishing spray!

9 Comments Lisää omasi

 1. Noora sanoo:

  Raikasta! Ja tuo Blankety on kyllä ihana :-)

  1. Kiitos! Niin on, ihan parasta helppoutta! :)

 2. Päivi sanoo:

  Nätiltä näyttää! Blankety.. miten minulta on mennyt se ohi?

  1. Kiitos! Jaa-a, vaikea sanoa. Sehän on aika vaalea, ehkä se on sun kirjoissa lipsahtanut liian nudeksi? Mutta ihana se on, yksi mun ehdottomista luottopunista! :)

 3. Piia Pai sanoo:

  Hieno! Olisi vielä ollut silmä kiinni -kuva niin olisi viel paremmin näkynyt. Mihin naisen polkkatukka on hävinnyt?

  Kyselee Piia

  1. Kiitos! Joo samaa ihmettelin itsekin, polkasta on tullut pehko! :D Olen paininut hiusten tulevaisuuden kanssa tässä jo muutaman viikon, kun vakikampaaja on pitkällä lomalla enkä oikein tiedä kenen puheille astelisin. Enkä myöskään tiedä jatkanko tuon omanvärisen maantienharmaan ja oikeasti harmaantuvan värin kasvattelua vai pyyhkäisisinkö kuitenkin tähän jonkun värin? Vaikea paikka, mutisee hän latvat suussa.

 4. Ilona sanoo:

  Kertakaikkisen ihastuttavaa! Blankety on rakkautta. Ja Fix+vinkki tuli nyt tarpeeseen- oon onnellisesti kiinnitellyt sillä silmämeikkiä eikä ole käynyt mielessäkään suihkia sitä joka paikkaan. I am not a smart woman.

  1. Kokeile, rakastut! :D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.