skin.365 kokemuksia

Polkaistaanpas uusi viikko käyntiin ihonhoidolla. Kolmisen viikkoa sitten kirjoittelin uudesta kotimaisesta skin.365-ihonhoitoöljystä ja nyt testijaksoa on takana jo terhakka kuukausi. Olen kiintynyt öljyyn koko ajan enemmän ja huomaan keksiväni sille jatkuvasti lisää käyttötapoja. Jos esittelypostaus livahti ohi, kurkkaa se täältä.

Täyteläinen öljy on pehmittänyt ihoani kuukaudessa selkeästi ja huomaan että ajankohta öljykuurille on erittäin passeli. Talven koitokset tuntuvat vielä nahassa, mutta kesän leppeys ei yllä vielä iholle saakka. Yksinkertainen kasvohierontakin on tullut luontevaksi tavaksi iltaisin.

Sen lisäksi, että käytän öljyä puhdistetulle iholle sellaisenaan, hieron sormiin levityksen jälkeen jääneen kosteuden kynsinauhoille. Ulkoilupäivinä olen käsitellyt kasvot öljyllä ja pyöritellyt päälle hennon kerroksen mineraalipuuteria – lopputuloksena on ihanan kuulas ja liki meikkaamaton, mutta tasainen iho. Muutamaan otteeseen olen sipaissut öljyä myös lapsen ulkoilmassa kuivuneille poskipäille.

Olen varauksettoman ihastunut tähän hennosti viinirypäleeltä tuoksuvaan mannaan ja suosittelen sitä lämpimästi kaikille, joiden iho kaipaa ylimääräistä hoivaa ja huolenpitoa. Sopivalla annostelulla ja yhdistelyllä jokainen voi tehdä hoitoöljystä itselleen sopivan täsmätuotteen, josta riittää tehokosteutta iholle pitkäksi aikaa.

Tuoksu- ja pakkausmaailmaltaan tosi neutraali tyyppi myös ei-niin-kosmetiikkaorientoituneen käyttäjän kaappiin!

skin.365 -öljyn voit tilata täältä.

2 Comments Lisää omasi

  1. Nyt kiinnostuin. Täysin tuntematon merkki mulle. Varsinkin kun kyseessä on kotimainen tapaus (joka ei pursua kaikenlaisia lisäaineita), niin täytyypä jossain vaiheessa tutustua :)

    1. Nimenomaan! Riisuttu, yksinkertainen ja tehokas. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.