Ylellinen varjostus vaalealle iholle – Giorgio Armani A-Contour

°Sisältää mainoslinkkejä

Hyviä ja huonoja uutisia!

Hyvät eka. Olen löytänyt loistavan, helppokäyttöisen varjostustuotteen vaalealle iholle. Levittyy helposti, häivyttyy saumattomasti ja väri on täydellinen viileä taupe.

Huonot: Hänellä on kovasti hintaa ja tapa leikkiä vaikeasti saatavaa.

Jos haluat ottaa riskin ja ihastua tyyppiin, joka vie vallattomasti rahaa ja tykkää leikkiä kuurupiiloa, ota hyvä asento ja valmistaudu viikon ylistyslauluun.

giorgio_armani_a_contour_kokemuksia

Sain Giorgio Armani Neo Nude A-contour -varjostusvärin ystävältä, joka taannoin karsi meikkivarastojaan. En ole aiemmin käyttänyt mitään Armani-meikkejä, koska hintataso ja saatavuus, mutta tähän pirulaiseen ihastuin kyllä kunnolla. Ylellinen imago kiehtoo kyllä, mutta koska täällä Turussa on vähänlaisesti mahdollisuuksia hiplailla Armanin meikkejä, niihin tutustuminen olisi ilman tätä lahjusta jäänyt kokonaan väliin.

Vaalean ihon varjostamisesta on ollut juttua aiemmin mm. tässä Colourpop-varjostuskynää koskevassa jutussa sekä itseruskettavalla vaahdolla tehtyjen kokeilujen tiimoilta täällä, mutta vaaleaihoisena ja hennosti meikkaavana tutkimusmatkailijana tähyän aina toisella silmällä horisonttiin. Kenties se täydellinen löytö odottaakin jo seuraavassa aarrearkussa, kartoittamattoman rantaviivan varrella? Siellä sitten istuisin, lämpimällä rantahiekalla varpaita yhä syvemmälle hiekkaan ujuttaen, kasvojani täydellisen utuisesti varjostellen.

armani_contour_vaalea_iho

Armani Beauty A-contour -varjostusväri osuu kaikkiin laiskan meikkaajan mielihyvähermoihin: se on nopea käyttää, levittyy ja häivyttyy helposti, sävy on ääreest’ luonnollinen ja tyylikäs pakkauskin naksahtaa sulkeutuessaan tyydyttävästi joka kerta. Jos saatavuus olisi parempi ja oman haalimistarpeeni hoitovaste parempi, voisin helposti haksahtaa hamstraamaan seuraavaksi Armanin huulipunia. Myös meikkipohjista olen kuullut moniäänisiä aarioita, mutta niiden testailu vaatisi ehdottomasti asiantuntija-apua ja lähinkontakteja.

giorgio_armani_meikit_kokemuksia

A-contour -varjostusväristä on saatavilla kaksi sävyä ja omani on näistä vaaleampi #20. Se on kaunis, viileän ruskea sävy, joka ei käänny vaaleallakaan iholla punaiseksi. Tämä on varjostusvärien suurimpia haasteita silloin, kun pohjalla on erittäin vaalea iho. Pelkällä harmaalla varjostaminen taas toimii aniharvoilla, mutta toimivaa esimerkkiä näyttää esim. MACin Tampereen pisteellä työskentelevä sinitukkainen Liisa, joka käyttää varjostukseen MAC-luomiväriä sävyssä Cozy Grey. Ruskean ja harmaan tasapaino on kuitenkin kivasti löydetty tässä tuotteessa, enkä ole reilullakaan annostelulla saanut kasvoja punertamaan.

armani_beauty_contour_20

Henkilökohtaisessa meikkirutiinissani varjostus on usein niitä työvaiheita, jotka jäävät kiireessä väliin ja siksi tämä esittelemäni varjostustapa on mallia Aita, matala. Pikapikameikissä valitsen mieluummin poskipunan ja korostusvärin ja jätän varjostusleikit niihin kertoihin, kun kukaan ei tööttäile vaativasti pihalla.

Kaksi helppoa vaihetta vaalean ihon varjostamiseen:

armani_beauty_contour

Töpötän iholle muutaman pisteen nestemäistä varjostusväriä Armani A-contour -värin omalla pörröapplikaattorilla, ennen puuterointia. Asettelen 3-4 pistettä poskiluun alle sekä ohimoille ihan siihen hiusrajan kylkeen ja häivytän pehmeällä duo-fibre- eli ns. skunkkisiveltimellä.

Skunkkisiveltimistä aiempia esittelyjä mm. täällä ja täällä.

armani_meikit_kokemuksia

vaalean_ihon_varjostus

Poskiluun alta häivytys ylöspäin suuntautuvin liikkein, niin että enin määrä väristä jää suoraan poskiluun alle ja sävy kevenee ja vaalenee kohti poskipäätä noustessa. Otsan hiusrajalla häivyttelen värin reippaasti hiusten sekaan, jotta valkoinen hiuspohja ei helota kirkkaana varjostetun ihon vieressä. Paras arkivarjostus on mielestäni sellainen, jonka sijaintia ei ihan tarkasti pysty sormella edes osoittamaan, mutta silti se ryhdistää kasvojen kokonaisilmettä.

Vasemmalla ilman varjostusta, oikealla varjostus poskiluun alla ja ohimolla.

Onko teillä Armani-suosikkeja?

Armani-meikkejä myy mm. °Lyko

 

2 Comments Lisää omasi

  1. Mizz Annie sanoo:

    Ja Ainoan Emotionista Tapiolasta saa myös! :D Tälleen randomly vain siitä yhdestä ainoasta Emotionista.

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

      Uu, okei! Kiitos tiedosta!

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.