Namimami

Kutsukaa materialistiksi, mutta kyllä uuvuttavan työpäivän jälkeen on mannaa lompsia postiin ja noutaa sieltä tuoksuva paketti. Ihanasta aromaattisesta pr-yllätyksestä vastasi Lush, joka avaa lauantaina 18.4 uuden myymälän osoitteeseen Mannerheimintie 5. Samaan syssyyn tulevat myyntiin myös nämä äitienpäiväihanuudet, jotka ihan väkisin taipuivat mieleni sopukoissa namimamiksi. Toinen vaihtoehto, jota pyörittelin oli herkkumutsi, mutta eeeehken kumminkaan halua purkaa tämän hakusanan osuvuutta seuraavassa hakusanapostauksessa. Niinniettä saanko esitellä, namimami?

Saippuapala, suihkugeeli, kylpypallo, vartalohoitoaine ja kylpykimpale. Yritin kinuta siipalta mielipidettä tuotteiden tuoksuista, mutta tällä kertaa sain tuoksuherkältä uroolta niin äreän vastaanoton, että katsoin parhaaksi pakittaa paikalta. Sen verran ehdimme kuitenkin päästä erimielisyyteen, että nokittelimme tuon sinertävän kylpytyypin perimmäisestä henkilöllisyydestä. Pieni kysely lienee paikallaan: Miltä se teidän mielestänne näyttää? Uskaltaako sen upottaa veteen vai kömpiikö se itsekseen ammeesta pois ja käy päälle?

Ykköslempparikseni tästä paketista nousi ehdottomasti Yummy Mummy (..maiskumuumio?) Body Conditioner, jonka tuoksussa oli jotain mausteisen viettelevää, mutta en yhtään osaa sanoa mitä. Sivelin sitä jo innostuksissani kuivilteen iholle, ennen kuin luin ohjeet ja opin, että tämä on tarkoitettu käytettäväksi suihkussa. No oho. Toisaalta, jos on tällaisen aavistuksen tahmean suojakalvofiiliksen ystävä, niin nuukaakos sen, hihi?

Ihana paketti, ihana yllätys ja ihana Lush. Menkää ja kansoittakaa uusi liike ja hullantukaa siellä leijuvasta tuoksujen sinfoniasta niinkuin minä tein tänään tämä paketti sylissä. Paitsi että sitä ennen, kertokaa ny mikä tuo sininen tyyppi on? Kerron siipan täysin absurdin veikkauksen, jos joku sattuu osumaan samaan!

* * * * *

A sweet scented pr surprise from Lush! Oh my! Who is this blue little fella!?

30 Comments Lisää omasi

 1. Criri sanoo:

  Selkästihän se on sinisen avoauton sisällä oleva mutruhuulinen sumopainija. Ei epäilystäkään!

  1. Okei. Siippa ei siis päässytkään absurdiuskilvoittelussa kovin pitkälle.

 2. Niina sanoo:

  Maiskumuumio, putosin! :D En tiedä mikä toi sininen häiskä on mutta he’s up to no good. :P

  1. Jep, samaa mieltä! :D

 3. rrr sanoo:

  Hello Kitty +70 v?

 4. Tipi sanoo:

  Tuo sininen möykky näyttää kyllä sen verran epäilyttävälle objektille, etten tahtoisi tehdä sen kanssa tuttavuutta kylvyssä. Tuli juuri katsoa Kolmannen asteen yhteys -elokuva, saattanee johtua siitä. Hrr.
  Body Conditioner. Hämäävää, kyllä minäkin sen laittaisin suihkun jälkeen iholle. Mikäs ihonhoitotuote sellainen on, joka huuhdellaan pois?
  Lushin tuotteet ovat kyllä ihania, myymälänkin haistaa melkein kilometrin päähän. :)

  1. Niin no toisaalta, huuhdellaanhan hiustenhoitoainekin pois? :) Mutta komeasti toimi molemminpäin, väliäkös tuon. Joo, Lushin tuoksu on kyllä jotain niin pysäyttävää! :D <3

 5. Riikka sanoo:

  Hih, en ole ainut joka on sivellyt iholle autuuna tuotetta hivenen tarkoitusperän vastaisesti. Nimim. läästin sitten sääriin kosteusvoiteena erästä Body shopin ”shower cream”-tuotetta. Kräämi se sekin..

  1. Hahaa, ihanaa etten ole yksin! Kukin käyttäköön kuten parhaaksi katsoo! :D

 6. Riikka sanoo:

  krhm, siis autuaana. Opettelisi lukemaan muutakin kuin jälkimmäisen sanan (viittaus tuohon cream-asiaan), mutta myös kirjoittamaan.

 7. Sininen otus näyttää vähän lyttääntyneeltä possun naamalta :D

  1. Oj neeeeej, niin siippakin sanoi! Ei sit mitenkään päin! :D

 8. Fanni sanoo:

  Sehän on housuntaskussa muhjaantunut vaahtokarkki. Muutama irtokarva ja nöyhtä vaan puuttuu.

  Mutta enemmän itseäni hirvittää tuo punainen kikkare, näyttää hyhmääntyneeltä vereltä. Tai sitten mun pitää tarkistaa koneen näytön väribalanssit… :D

  1. Haha, joo se on punainen, mutta sen tarkemmin en osaa kyllä ottaa tuohon kuvaukseen kantaa. :)

 9. tainav sanoo:

  Toi mother superior tai mikä se on,näyttää ihan siltä huutonaamiolta!!! Mutta joo,LUSH UK ssa ei enää noita äitienpäivätuotteita olakaan,kun siellä oli äitienpäivä jo ajat sitten .Odotan mielenkiinnolla mitä noi maksaa Suomen Lushissa,mutta varmasti liikaa.Jäi harmittaan,kun en tuota Yummy Mummy body conditioneria tilannut.Oon vähän kade :)

  1. Mun on pakko myöntää, että en silviisii niin aktiivisesti enää seuraa ihan kaikkea kosmetiikkamaailmassa tapahtuvaa, joten tuo Brittien äitienpäivähösäkin on mennyt multa ihan ohi. Hiukan enemmän niissä tuotteissa taitaa täällä olla hintaa, mutta jokaisella ostoksella tukee suomalaista yrittäjyyttä! :)

 10. Kissis sanoo:

  Tota suihkugeeliä tuoksuttelin just äsken ja NAM. <3

  1. Tuoksuttelu <3

 11. Santtu sanoo:

  Hih, näyttää ihan siltä Huuto-maalauksen ”huutajalta”! ;) Blogisi on kyllä mainio piristysruiske päivään kuin päivään! :)

  1. Aijaa, no niinpä muuten ehkä näyttääkin! Ja kiitos Santtu, tosi kiva kuulla! :)

 12. Myy sanoo:

  Tohon siniseen möykkyyn on upotettu turpiin saanut kissa. En uskaltaisi sen kanssa kylpyyn. :D

  1. Ilona sanoo:

   :’DDDDDD

 13. M sanoo:

  No Huutohan se siinä. :) http://fi.m.wikipedia.org/wiki/Huuto

  1. Ahhaha, todella! Siksi se siis näytti niin pelottavalta! :’D

 14. RipRap sanoo:

  Nauroin ääneen maiskumuumiolle :) ihana tapa aloittaa päivä.

  1. Hihii! :)

 15. Päivi sanoo:

  Nämä ovat iiiiiihania <3

  Ps. Mun sininen ukkeli näyttää ihan erilaiselta! Ei lainkaan noin pelottavalta. :o

  1. Joo, kuulin myöhemmin että ne on kaikki uniikkeja! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.