Hillitty MAC-reissu

Tsau! Terkkuja Tanskasta! Lennähdin tänne viettämään kesälomani ensimmäistä irtoviikkoa kaverini hellään huomaan. Jätin kameran kotiin ja aprikoin josko julkaisisin matkalta mitään materiaalia, kun kuvat jäävät kakkoslaatuisiksi kännykkäräpsyiksi, mutta jos yhdessä olemme armollisia niin eiköhän se tästä.

Kotimaa kun taakse jäi / mietin hiljaa mielessäin / että mitenköhän siellä se / siippa yksin pärjäilee /  

Anteeksi, ajatus harhailee. Hirveän vaikea keskittyä mihinkään, kun ikkunalaudalla on kuukausipalkan verran kosmetiikkaa.  No mutta, täällä ollaan. Aika kylmä temppu karata viikoksi omille teille ja jättää rehti ja oikeamielinen siippa yksin vastuuseen koko viisipäisestä laumasta ja kodista – mutta kun kerran sain luvan lähteä, niin en voinut vastustaa kutsua. Lomaviikon aikataulu on tiukkaan buukattu ja siksi saattaa täällä blogin puolella olla vähän hiljaisempaa, kuten edellisessä artikkelissani pienessä lomaväsymyksessä hienovaraisesti vihjaisin. Teen toki parhaani, mutta joskus elämä ja aikataulut vievät ja arkeen palataan sitten kun sen aika koittaa. Se, mistä teille nyt nuokun täällä keskiyöllä tulitikut luomilla kirjoittamassa, on visiittini pohjolan ainoaan MAC Pro Storeen.

Pro Store myy MACin perusvalikoiman lisäksi paljon maskeeraajille tarkoitettua tavaraa. Hyllyt notkuvat airbrush-kamaa, kaikenlaisia maaleja, kiehtovan eriskummallisia siveltimiä ja paljon sellaista, mitä en varmasti edes keksi listata. Minä suunnistin Pro Storeen muutaman erikoistuotteen perässä ja kun tähtien asento sattui sopivasti kohdilleen, tuli sitten pari muuttujaa.

Ne erikoistuotteet? Valkoinen meikkivoide ja puuteri. Olen sivunnut aihetta ennenkin, mutta nyt pääsen perehtymään siihen ihan uudella tasolla. Saanko esitellä kalponaaman uusimmat perheenjäsenet: valkoinen Studio Fix -meikkipuuteri sekä valkoinen Full Coverage Foundation. Hektinen loma-aikatauluni on toistaiseksi estänyt vierihoidon näiden kullanmurujen kanssa, mutta lupaan olla ripeä ja kertoa niistä lisää heti, kun saan riittävästi kokemusta ja käyttövinkkejä kasaan.

Valkoisten tyyppien lisäksi ostin kaksi kauan himoitsemaani  isoa luomiväripalettia, yhden huulipunapaletin (tämä ei ole se, josta alun perin FB:ssä hyperventiloin – sitä ei ollut), peitevoidetta, huulikiiltoa, yhden irtoluomivärin, huulipunanpohjustajaa, yhden platinaisen pigmentin, pari puuterivippaa sekä pari sivellintä.

No okei muutaman.

Siis 12.

Ja tähän on ihan järkevä selitys, mutta se on kaikkine puolusteluineen niin pitkä, että jätän sen nyt univelka niskassani selvittämättä. Voisimme keskustella tarpeen ja mieliteon suhteesta pitkään ja polveillen, mutta tyydyn toteamaan että seison ostosreissuni takana nikamat suorana.

Koska uskon siihen, että aina pitää olla jotain mitä odottaa, jätin muutaman orastavan mieliteon vielä hyllyyn. Kukaties saan reissuni aikana vielä sen verran löysättyä liekaa, että pääsen livahtamaan MAC-apajille ilman valvontaa vielä neljännen kerran. Ensimmäisen visiitin jälkeen tulin majapaikkaani huokailemaan ihastuksesta ostoksieni äärellä ja koska kaihomieli ja surusilmä lyöttäytyivät seuraan yksinomaan siitä puristavasta huolesta, että jäikö kuitenkin vielä jotain tarpeellista ostamatta, otin taksin ja menin takaisin. Kahdesti. Nyt kehrään tavaroideni keskellä onnellisena ja mietin kenelle ulkoistan pari seuraavaa laskunmaksua, kun en tohdi avata verkkopankkia. Ssssssiiippa?

Että sellaista. Lomalla ja rahatonna mutta onnellisimmillaan sitten monen monituisen kuunkierron. Mitä teille kuuluu?

* * * * *

Did you know there’s a MAC Pro Store in Copenhagen? I didn’t.

25 Comments Lisää omasi

 1. Niina sanoo:

  Helou! Hän haalii nyt vaan sieltä niin paljon kuin sielu tarvii ja tili sietää. Muuten voi tulevaisuudessa käydä niin että kohta täytyy lähteä sinne uudestaan ihan vaan sen Pro Storen takia, ja sehän vasta kalliiksi käy ;)

  Oikein hyvää loman jatkoa! :D

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Hahaa, kiitos! Juuri näin siinä saattaa käydä! Jatketaan! :D

 2. Sari sanoo:

  Hillitön otsikko tälle postaukselle 😃. Sulla on ihan oma määritelmä hillitylle!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   On on – aina omat standardit kaikkeen! :)

 3. minnis sanoo:

  Esittelyjä valkoisista tuotteista! Niitä kaivattaisi ihan normaaleille vaaleille kuluttajille.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Tulee! Hetki menee ennen kuin saan sormeni upotettua niihin kunnolla, mutta kun aika on, kerron kaiken perinpohjaisesti! :)

 4. Liisa sanoo:

  Valkoinen Full Coverage Foundation. Valkoinen. Full. Coverage. Foundation. Niin kade. Yhyy. <3

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kaavin sulle maistiaiset!

   1. Liisa sanoo:

    I’ll be waiting! <3

 5. Päivi sanoo:

  Ooh. Ooh! OOOHH…. Upeita hankintoja!

  Mahtavaa reissua! <3

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Jooo! Kiitos, lupaan ottaa kaiken ilon irti!

 6. Johanna Mia Maria sanoo:

  Ah ja ooh, mitä materialismionnea! Hillitty? Ehh… Ehkä puhuisin mieluummin harkitusta. Tai ”harkitusta”. :DD

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Sanahelinää vain! ;)

 7. Martina sanoo:

  Kiva kuulla susta! Oi mä en niin malta odottaa tulevaisuuden postauksia, missä nuo meikkituotteet alkaa näkymään..! :)))

  Nautihan reissusta!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos! Nautitaan! :)

 8. Salla sanoo:

  Ooooooooooooooo <3

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Uuuuuuuu..! <3

 9. Laura sanoo:

  Valkoinen Full Coverage Foundation!!!! En ehkä kestä!

  1. Aattele, niitä on olemassa! Mäkin kuulin siitä vasta tovi sitten, olin tähän saakka siinä uskossa että valkoisena on vain Face&Bodya. Mutta nyt, nyt Lyyti kirjoittaa! :)

 10. Myy sanoo:

  <3_<3

  1. Aika tarkalleen näin!

 11. Ymmärrän aivan täysin. <3

  1. Jjjjooooo…! <3

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.