Väritön Shellac-kestolakkaus

Ihmismieli on jännä. Tämänhetkinen ajankäyttöni on jatkuvaa ja taukoamatonta nuorallatanssia, mutta vaikka tunnit olisivat miten kortilla, nipistän silti jostain pienen hetken kynsille. (Toisinaan yöunista, mutta älkää kertoko äidille.) Olen jo pidempään ollut koukussa CND Shellac -kestolakkaukseen, joka on salongeista saatava ammattilaishoito. Koska olen muinoin pätevöitynyt sen käyttöön, otan kaiken riemun irti siitä, että saan huollettua kynteni kotioloissa nopeasti ja hellästi. Olen saattanut jo aiemminkin mainita, mutta Shellacin erikoisuus on siis se, että käsittelyn aikana tai sen jälkeen omaa kynttä ei tarvitse viilata lainkaan. Ideaali vaihtoehto kynsien kasvattajille tai tällaisille hifistelijöille kuin minä – käsittelystä voi koska tahansa luopua poistoaineen ja foliokääreiden avulla, mutta kynsi on säilynyt täysin koskemattomana.

Shellac-käsittely pysyy kynsillä 2-3 viikkoa ja kun uusin omani noin kahden viikon välein, koko hommaan poistoineen kaikkineen vierähtää kolmisen varttia. Huoleton, nätti ja kestävä manikyyri on parasta kynsielämää mitä tiedän, mutta silti aina välillä iskee meikkikuvistakin tuttu puhdistautumiskausi. Sellainen hetki, kun tekee mieli minimalismia.

Tällä kertaa minimalismi eskaloitui liki värittömään Shellac-käsittelyyn sävyssä Clearly Pink. Clearly Pink on hyvin läpikuultava punertavan sävy, josta ei näin kahdella kerroksellakaan jää juuri mainittavaa jälkeä kynnelle. Kynnet näyttävät siltä kuin niissä olisi pelkkä kirkas lakka, mutta ne ovat kuitenkin tukevan suojapinnoitteen alla ja pääsevät kasvamaan rauhassa. En tainnut Köpis-postauksen yhteydessä mainita että viikon rankkuus ylsi kynsille saakka ja siksi luvassa on taas hetkisen aikaa sitä viheliäistä kasvattelua. Onneksi töpökynnetkin voivat olla söötit ja huolitellut.

Joko olen saanut kestolakkainnostuksen heräämään?

Kynnet/Nails:
CND Shellac Clearly Pink

* * * * *

I am totally hooked on having my nails coated with CND Shellac and this time I wanted to go bare, like naked-bare. Clearly Pink is a delightfully nude color with almost no color at all and it still makes my nails look polished and elegant. I would actually like to call them innocent-looking. Yeah, let’s go with that. Innocent nails with Clearly Pink!

8 Comments Lisää omasi

 1. Haluan lakata kynnet 1-2 päivän välein joten en ole kiinnostunut kestolakkauksista kestomielessä; kivan väristä kestolakkaa voin kuitenkin käyttää muutenkin :) Ranskis on aina söpö, niin nämäkin :)

  1. Näitäkin voisi teoriassa lakata, mutta jonkun glitterhirvityksen poistaminen varmaan verottaisi pinnan kiiltoa jonkin verran. :)

 2. Salla sanoo:

  Innostusta löytyy, mutta mulla ei ole sen paremmin Shellac kuin OPIn kestolakkauskaan pysynyt hyvänä paria päivää pidempään. Ihan tylsää, nimittäin tykkään ideasta tosi paljon ja ottaisin silloin tällöin tosi mielelläni kestolakkauksen :P

  1. Mä just näin kuvan, jossa Shellacit olivat olleet kynsillä kuusi viikkoa. Mitä niille sun kynsillä käy, kun eivät pysy? Mä haluaisin kokeilla! :)

   1. Salla sanoo:

    Siis ne alkaa lohkeilla ihan samalla tavalla kuin normaalikin kynsilakka! OPIlle menin reklamoimaan ja sain uuden lakkauksen, joka ei pysynyt yhtään sen paremmin. Jos sinä ja uunisi liikutte täälläpäin niin tervetuloa kokeilemaan :D

    1. Mä ja mun uuni kokeillaan erittäin mielellään, jos saadaan aikataulut sopivasti natsaamaan! :)

 3. Emma sanoo:

  Kestolakkaukset ei sinänsä oo mua hirveästi houkutelleet kun lakkaan tietysti tosi usein muutenkin, mut näin jälkikäteen ajateltuna tähän ruuhkakevääseen ois kyllä paremmin kuin hyvin kestolakkaus sopinut. Ehkä sitten mulla ei olis joka toinen kynsi jotenki paskana :D

  1. Joo kynsilakkaharrastajalle nämä eivät ehkä ole se kannattavin vaihtoehto – paitsi just esim tossa teidän sirkuksessa.. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.