Romanttinen pallokartta

Lämminsävyinen jättipaletti on ollut kovassa kulutusputkessa ja koska päädyn lähes poikkeuksetta käyttämään suht samaa väriyhdistelmää hyvin pienellä variaatiolla, ajattelin laatia siitä teille pallokartan. Se laihialainen tutoriaali, muistanette.

Vaalean roosa Gingersnap ei näytä paletissa juuri miltään, mutta voi siskot miten eteerinen hehku sen avulla syntyy. Dark Brew on lyhyessä ajassa kohonnut lemppariuomivärieni Top 10 -listalle, vaikka punertava ruskea vaikuttaakin ensivilkaisulla pelottavalta. Huippuhyvä varjostus- ja lämmityssävy! Brulé on vakkarivaaleani jo vuosien takaa (no okei, sen kolmen vuoden takaa kun MACin tuotteisiin tutustuin, mutta SILTI) ja tumma Dance In The Dark on näppärä tummennus- ja rajaussävy, joka ei tee ilmettä vielä dramaattisen tummaksi, mutta syventää perusmeikkiä kummasti.

Melkein kaikki paletin sävyt ovat päässeet jo koeajolle, mutta muutaman napin pinta näyttää vielä neitseellisen painokuvioidulta. Meikkaamisen pahin vinouma – löydät niin kivan sävy-yhdistelmän ettei tee mieli edes kokeilla mitään muuta.

Sorrutteko samaan?

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Warm Neutrals x15 Eye Shadow Palette
MAC Opulash

Kasvot/Face:
MAC Bronzing Powder Matte Bronze
MAC Mineralize Blush Modest (LE)
MAC Mineralize Skinfinish Lightscapade

Huulet/Lips:
MAC Lip Base
MAC Lip Pencil Dervish
MAC Lipstick Bombshell

* * * * *

My go-to soft and romantic look. I’ve been wearing this for almost a week in a row and I have to say that that alone justifies the price of this gorgeous palette. Okay there’s plenty more to explore, but for now I’m super duper happy with this combination!

6 Comments Lisää omasi

 1. Susanna // Hyväksynnän hylje sanoo:

  Olisi kyllä niin mun näköinen tuo paletti… Eihän ihmisellä voi olla liikaa neutraaleja/nudeluomivärejä, eihän?

  1. No tuskin! :)

 2. Ilona sanoo:

  Tää on IHANA. Oon tuosta lämpimästä paletista ehkä iiihan hiukkasen kade. Ostoslistalla seuraavana tuo aarre :’D

  1. Se on ihan jokaisen huokauksen arvoinen. Valitettavasti. Ja onneksi. <3

 3. Satu sanoo:

  Vautsi sä näytät niin kesäisen hehkeältä :)

  1. Voi kiitos, sen on pakko olla tää meikki! :D Viime aikoina olo on ollut kaikkea muuta kuin hehkeä, mutta onneksi on olemassa näitä pieniä huijauskeinoja. ;)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.