Raskaan sarjan käsivoi

Koppasin taannoisilta Hullareilta talteen Terre d’Ocin käsivoidesetin. Olen ehtinyt koeajaa vasta kolmikon ensimmäisen tyypin, mutta se oli niin veikeä tapaus että nostan sen valokeilaan yksinään.

Turkoosi karitevoitatina on meinaan ensimmäinen käsivoi (ilman saksapäätettä), joka ei kulu. Purkki ei tunnu reippaasta rutistelusta huolimatta hupenevan lainkaan ja viimeistään iholla tämä on useamman päivän hupi. Todella jämäkkä koostumus on paksua, jäykkää ja se pysyy hämmentävän pitkään. Ja se pysyy päättäväisestä hieromisesta huolimattakin niin pitkään, että omaa mielenterveyttään alkaa epäillä. Siis, ettenkö nyt kuitenkin lisännyt sitä? Eihän se voi pyöriä iholla näin pitkään?

Voi. Kyllä vaan voi, tämä Terren voi. Karitevoi on tunnettu siitä, että se jättää iholle suojakalvon ja sen tämä voi todella tekee. Olen testimielessä hieroskellut tuotetta parhaimmillaan tunnin ajan eikä pintakalvo tunnu hälvenevän lainkaan. Vaikka voin ihotuntu on paksu ja luistava, se on silti jännällä tavalla niin kalvomainen, ettei tahraa esimerkiksi vaatteita lainkaan. Tietokonetta en lähtisi tämä sormissa näpyttämään, mutta muuten olen hoidellut kotiaskareita kädet voissa.

Katastrofikäsille tämä on mainio apulainen yökäyttöön, kun kädet voitelee ensin jollain notkeammalla tai öljyisemmällä hoitovoiteella ja lukitsee sen sitten paikoilleen tällä. Ohuempi voide luovuttaa iholle kosteutta ja tämä supervoi estää lakanoihin lähmääntymisen. Ammattikosteuttaja kiskoo koko kuorrutteen päälle vielä puuvillahanskat ja nauttii sitten aamulla autuas hymy kasvoillan vaavinpehmeistä kätösistä.

Jos käsiesi iho ei ole laiminlyöty ja rutikuiva, pärjäät varmasti kevyemmälläkin tuotteella, mutta hätää kärsiville käpälille tämä on todellista mirhaa. Niin ja nenäherkille tiedoksi, tämä ei vahvoista ominaisuuksistaan huolimatta tuoksu tavanomaiselta karitevoilta vaan joltain, joka muistuttaa etäisesti kookosta ja…viikunaa? Saattaa tosin olla että johdan haparoivalla tuoksukuvauksellani teitä ihan harhaan, mutta heitelkää ihmeessä ilmoille omia ehdotuksia jos tuote on ennestään tuttu.

Odotan vatsanpohja kutisten, mitä trion kahdesta muusta tuubista paljastuu. Älkää spoilatko jos tiedätte.

Oletko jämäkän rakkauden suurkuluttaja vai vannotko ennemmin nopeiden ja notkeiden nimeen?

* * * * *

A saviour for savaged hands. Rub this heavy weighter on and enjoy it for the next three days.

7 Comments Lisää omasi

 1. Olen tätä aikonut kokeilla, mutta enpä nyt taidakaan :D. Käsivoide saa olla hyvin kosteuttava mutta imeytyminen pitäisi tapahtua suht nopsaan.

  1. Heh, joo nopeasti imeytyvä tämä ei ole, mutta etenkin yökäyttöön hirmu hyvä. :)

 2. Anna sanoo:

  Ooo, tää vois olla erittäin hyvä seuraavaksi yökäsirasvaksi! Tattis vinkistä!

  1. No eipä kestä, hyvä kiertoon! :)

 3. Kristiina sanoo:

  Täällä yks kuivakäsi :) Mistä tätä herkkua saa? Työkseni pesen käsiäni tosi paljon päivän aikana, voit vaan arvata missä kunnossa erityisesti talvella mun kädet on :( Nykyisin käytän Philosyphyn Hope for hands, mutta ei sekään ihmeisiin pysty eikä pysy :)

  1. No tällä hetkellä näyttäis olevan just tuolla Stockalla Auringon Alle -kamppispöydässä just se sama kolmen tuubin setti, jonka ostin Hullareilta. Että ainakin ensihätään sieltä! :)

  2. Liisa sanoo:

   Saat tätä tuotetta mm. Ruohonjuurista ja http://www.naturellement.fi verkkokaupasta.

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.