Maanantaikappale

Meinasin kirjoittaa teille novellin epäonnistuneesta aamusta ja neljäkymmenen epäonnisen sattuman suman aiheuttamasta raivosta, joka roikkui henkisenä taakkana valitettavan pitkälle päivään – mutta päädyin sittenkin lukitsemaan negatiivisen energian rasiaan ja hautaamaan sen vaatekaapin nurkkaan. Niin että tässä olisi teille nätit ja vaivattomat kynnet, joiden takia kukaan ei myöhästynyt töistä eikä saanut romahdusta. Kaunista, eteeristä, herkkää ja tasapainoista.

Kynnet/Nails:
CND Shellac Clearly Pink
OPI I Reached My Gold

* * * * *

Monday.

4 Comments Lisää omasi

 1. Mulla oli tuota samaa lakkaa mun hääkynsissä isona hiluna pienemmän hilun kaverina, tykkäsin, mutta joutui kyllä äkseeraamaan, että sai isot hilut mieleisiinsä paikkoihin :D

  1. Pystyn samaistumaan. Pikkurilli meni heittämällä hyvin ja sit aattelin et no kyyyyyl nää tässä vartissa menee, hyvin ehtii vielä!

   ..not.

 2. Tipi sanoo:

  Miten voikin maanantait joskus olla kurjia?! Tsemppiä, toivottavasti tiistai on toivoa täynnä.
  Olen ihmetellyt aina näitä OPIn kahta lakkaa, When Monkeys Fly (joita itselläni on 2 kpl) ja tätä käyttämääsi Reached My Gold. Ne ovat ihan samanlaisia, ehkä Monkeysissä on enemmän sattumia. Mutta ne ovat vielä samaan aikaan olleet myynnissäkin. Noh, mikä ettei, mutta ovatpahan niin samanlaiset kuin olla ja voi.

  1. No niinpä! Ei niillä turhaan ole kurja maine! :) Joo oli muuten jännä, kurkkasin huvikseni kuvahaullakin mutta eipä niistä ainakaan pullon läpi paljon eroja näkynyt. Kait senkin merkityksen on joku viisaampi miettinyt valmiiksi. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.