MAC Violetta

Turkoosi ja Violetta ne yhteen soppii, huomennakin pannaan meikkauskoppiin..!

Olen täysin unohtanut ilakoida uudesta ihanasta violetista, joten teen sen nyt hätäpäissäni kolme minuuttia ennen töihinlähtöä. Sellaista se toisinaan on, arki ja bloggaaminen. Suunnitelmallisuus lienisi ihmiselle hyve, mutta minkäs teet kun ei ole kauhalla annettu. Hätäpaniikkijaarittelu seis, kuvat eetteriin ja juhannusaattoa päin.

Viisaasti vapailla, toverit!

Silmät/Eyes:
MAC 24 Hour Extend Eye Base
MAC Eye Shadow Brulé
MAC Fluidline Siahi + Brassy
MAC Modern Twist Lash Caligrafy (LE)

Kasvot/Face:
MAC Bronzing Powder Golden
MAC Blush Azalea Blossom (LE)

Huulet/Lips:
MAC Lipstick Violetta

4 Comments Lisää omasi

  1. Oijoi, onpas nätit värit!

    1. Kiitos, ne sattuivat somasti. :)

  2. Mira sanoo:

    ooh ai toi violetta on NOIN violetti! ja siis mun violetti = kylmä violetti :D oon tommosta sävyä etsinyt kissojen ja koirien kanssa mutta kaikki tuntuu olevan liian lällyjä eli lämminsävyisiä, ja jonkun swatchin kun näin niin käsitin violettan olevan myös lämmin violetti… toihan täytyy siis hankkia jos on kerran kylmän sävyinen!

    1. No kylmä on ja jännästi vähän sellainen hehkuva. Kiillon lisäksi siitä väripigmentistä huokuu läpi sellainen tietynlainen mm..metallisuus? Tai no metallisuus on ehkä vähän vahvasti sanottu, mutta miten sen nyt paremmin sitten kuvailisi. Käy kurkkaamassa, ehkä tämä on se mitä olet etsinyt? :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.