Heinähelppo

Silloin kun tein ja kuvasin tämän yksinkertaisen arkimeikin, ajattelin nimetä sen Helpoksi hellemeikiksi. Pistin pääni tyynyyn, nukuin yön ja tadaa – helle on kadonnut. Jäljellä on keskivertoa vähäsateisempi lokakuu ja tyhjyyttään kumiseva sielu. Näinkö annoin taas kalenterin sanella ehtoja elämänilolleni?

Onhan se reilua, toisaalta. Syksyllä on oma alakulonsa, talvella joulustressi ja hiihtolomakiukku, kevällä masennus. Että ulkopuoliseksihan se jäisi, nilkuttava kesäparka, ilman omaa alavirettään. Onneksi on siitepöly ja punkkikausi, niitä eivät sentään helteiden puuttuminen hetkauta.

Kippistä vaan ja keveää kesää!

Silmät/Eyes:
MAC 24 Hour Extend Eye Base
MAC Eye Shadow x9 Amber Times Nine
MAC Modern Twist Lash Caligrafy (LE)

Kasvot/Face:
MAC Pro Longwear Bronzing Powder Nude On Board (LE)
MAC Mineralize Skinfinish Lightscapade

Huulet/Lips:
MAC Feed The Senses (LE)

* * * * *

One of the characteristics of the Finnish summer: It lasts for almost three days.

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.