Näyttelyrehu

No kunhan huijasin, ihan kiva kesähän tää on! Päiväunet on paljon mukavampi nukkua vähän viileässä. Lilaa huuleen ja retkelle! Tanskasta hankkimani Show Orchid on kiilannut lempparihuulipunakseni ohi kaikkien menneiden ihanuuksien ja se on aika paljon väitetty se. Upea sinertävä hehku tekee tästä fuksiasta kokoelmissani täysin uniikin ja ensimmäistä kertaa koskaan mietin huulipunasta pitäisikö sitä ostaa yksi varastoon siltä varalta että nykyinen hukkuu. Mitäs sanotte? Varakappaleen tarpeessa vai tusinatavaraa?

Nii! Ja kuka olisi hei uskonut että hurahdan siniseen ripsiväriin näin pahasti? Ensimmäiset merkinnät Caligrafysta löytyvät kuukauden takaa ja olen siitä saakka sutinut ripsiini sinistä kimalletta ihan joka päivä. Oi aikoja, oi taikoja!

Ps. Taustalla soi: Icona Pop – Emergency

Silmät/Eyes:
MAC 24 Hour Extend Eye Base
MAC Eye Shadow Crushed Clove + Cozy Grey + Blackberry
MAC Modern Twist Lash Caligrafy (LE)

Kasvot/Face:
MAC Bronzing Powder Matte Bronze
MAC Blush Blushbaby
MAC Mineralize Skinfinish Lightscapade

Huulet/Lips:
MAC Pro Longwear Lip Pencil Fashion Boost
MAC Lipstick Show Orchid

* * * * *

Show Orchid has turned out to be my favourite lipstick of all times. The blue undertone is just so amazing, there’s no words for it.

7 Comments Lisää omasi

 1. Myy sanoo:

  Oi oi oi, saako tuota rehua Suomesta?

 2. Ilona sanoo:

  Mäkin haluan rehun, ja sille varakappaleen! Eli KYLLÄ varakappaleelle. Ihastuttava kokonaisuus näinniinku muutenkin!

  1. Kyllä, kyllä, kyllä! Ja kiitos. :)

 3. Sininen ja pinkki ne yhteen soppii <3 Todella hyvännäköinen meikki, kaikessa yksinkertaisuudessaan. Ja kyl kai varakappaleen tarvii, jos on näinkin ihana tapaus kyseessä?

  1. Kiitos! Tämä kesä on menty yllättävän rauhallisissa luomuksissa. Jokainen päivä, jolloin käytän tätä huulipunaa, kallistaa enempi ja enempi sille kannalle, että varakappale tarvitaan. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.