MAC Matte Royal

Lohtushoppailun antimia – niin syntistä, niin palkitsevaa. Sain tänään tutulta myyjältä vinkin, että kauan himoitsemani uudet mattahuulipunat olivat rantautuneet MAC-pisteelle, eikä siinä sitten sen enempää jäänyt kysyttävää – hyppäsin nelipyöräiseen ja kiidin paikalle.

Tiedostan juuri pari päivää sitten mainostin suureen ääneen viihtyneeni kesällä matan sijaan luistavissa huulipunissa, mutta silloin kun eteen sattuu jotain riittävän uniikkia, siihen  on syytä tarttua heti. Ja tuuliviirimäinen luonteeni onneksi varmistaa sen, että mieltymyskukkoon saattaa hetkenä minä hyvänsä puhaltaa täysin vastakkainen ilmavirta. Kiekuu! Niin että mattaa – ja kaikkea muuta kuin nudea.

Matte Royal on tumma, syvä sininen ja osa uusinta lisäystä MACin ennestään niin vaatimattomaan huulipunavalikoimaan. En tiedä monessako käänteessä siniselle huulipunalle tulee käyttöä, mutta jos sellainen on mahdollista omistaa, niin tottamaar kaivan rahamassin esille. Uumoilen tästä myös eri hyvää pohjasävyä ennestään omistamilleni pinkeille – sinistä pohjaa vasten saan nostettua niistä esiin ihan uusia ulottuvuuksia.

Kuvassa komeilee myös violetti vertailupunani Punk Couture, joka on ollut tähän saakka omistamistani mattapunista kenties erikoisin – ellei mattamustaa lasketa. Mitäpä sillä erikoisuusjärjestyksellä toisaalta tekee. Toinen sivuhahmo on niin ikään uutuushankinta, hennolla sitrushedelmän tuoksulla varustettu Fix+. Rakkauteni kosteussuihkeisiin ja sitrushedelmiin taisi juuri saavuttaa kliimaksinsa.

Mites siellä, oletko sinäkin sattunut sutaisemaan perjantaiksi sinistä huulipunaa?

* * * * *

Two new additions to my otherwise compact and reasonable MAC collection.

11 Comments Lisää omasi

 1. Netta sanoo:

  Minäkin ostin tuon huulipunan tänään. Tiesin siittä pari viikkoa sitten jo, ja naputtelin heti ostoslistalleni! On kyllä ihan järjettömän kaunis sävy!❤️

  1. Jep, uniikki kaunotar <3

 2. Taru sanoo:

  Heräsi kysymys, kuinka kauan huulipunat noin niinkuin suuntaa antavasti pysyvät hengissä ja käyttökelpoisena? Vakavasti harkitsen taas omien pussukoiden siivousta, ja vastaan tuli mulle niinkin villi sävy kuin kirkkaan punainen. Ostettu ehkä… Öh, neljä vuotta sitten :’D Härskiintynyt or not?

  1. Ajankohtainen kysymys! Löydät siihen tuotapikaa vastauksen Pirren blogista täältä purkkiksesta! :)

   Ps. Kirkkaanpunainen sopis sun väreihin superhyvin! :)

 3. Tiahaar sanoo:

  Jes, mä ostin myös tänään omani. Aivan ihana, vaikka OCC:n Technopagan lyö tämänkin laudalta. :) moni sävy jäi vielä kutkuttamaan.

  1. Mä hipelöin myös sitä yhtä vaaleaa lilaa, joka muistutti vähän Up The Amp -sävyä, mut se oli sit jo viety nenän edestä. Ehkä tartun siihen sitten seuraavana B2M-lahjuksena? :)

   1. Tiahaar sanoo:

    Hups, se saatoin olla minä… ;) Eli se Men Love Mystery. Aivan ihanan värinen muuten, just laitoin sitä huulille. Ihan mielettömän hyvä koostumus. Toivottavasti tulee pian lisää.

    1. Ryökäle! :D

 4. Tämä on AINOA jonka kokoelmasta tarvitsen. Siis ihan välttämättä tarvitsemalla tarvitsen. AAAAAAAA.

  1. Mä nappasin mukaani Turun viimeisen kappaleen ja ne oli lanseerattu tänään muutama tunti aiemmin. Ripin rapin asialle! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.