Klassikkovoide sai kilpailijan: Murumuru hoitosalva

°Sisältää mainoslinkkejä
*Tuote saatu PR-näytteenä.

Olen lukuisia kertoja julistanut palavaa, ehdotonta rakkautta Egyptian Magic -monitoimivoiteelle. Se toimii kuivan ihon yövoiteena, pelastaa ihon hepulipäivät, rauhoittaa röhelöt ja ihottumat ja sitä on aina oltava kaapissa yksi varakappale. Kerran sitä varakappaletta ei sitten ollutkaan joku toistaitoinen ostanut valmiiksi ja luottoputiikissakin ammottivat varastohyllyt tyhjyyttään. Toiveikkaana tartuin Luonnonkaunis-messuilta saamaani näytekappaleeseen, jonka arvelin suurinpiirtein vastaavan samaa käyttötarkoitusta ja KAS, tässähän meillä on ihan vakavasti otettava kilpailija!

murumuru_hoitosalva_kokemuksia.jpg

Murumuru hoitosalva on kuuden ainesosan monitoimivoide, joka on pakattu 100% biohajoavaan FSC-sertifioidusta puuhakkeesta valmistettuun suomalaiseen Sulapac-pakkaukseen, jolle annamme tässä välissä spontaanit aplodit loistokkaasta työstä kestämättömän jätekuorman hillitsemiseksi. Murumurun tuotteet valmistaa helsinkiläinen Naviter, joka vastaa myös hiljattain esittelemistäni Unna Nordic -tuotteista. Murumuru kertoo, että tuotteilla on luonnonkosmetiikkastatuksen turvana Fi-Natura-sertifikaatti.

murumuru_kokemuksia_

Murumuru hoitosalvan koostumus on salvaksi miellyttävän pehmeä ja sulaa iholla muutamalla hellällä kosketuksella öljymäiseksi. Iholla liukkaasti liukuva voide on helppo levittää isommallekin alueelle ja esimerkiksi kasvojen iho jää hoitosalvan jäljiltä pehmeäksi ja ravituksi, mutta ei raskaasti öljytyn tuntuiseksi. Sopii siis kuivan ihon yövoiteeksi, jee!

Hoitovoide sisältää kompaktin kattauksen luonnollisia ainesosia, joiden tehtävä on pehmittää, ravita ja suojata ihoa: murumuru-voi, viinirypäleen siemenöljy, kandelillavaha ja luonnonkosmetiikassa käytetty kasviöljyistä puristettu ”voidepohja” olus oil saavat seurakseen säilyvyyttä parantavan ja antioksidanttisen tokoferolin eli E-vitamiinin. Inci-listan viimeisenä komeilee tuoksumerkintä parfum (natural), jonka sisältöä ei avata tarkemmin, mutta Murumurun omassa inci-listauksessa luvataan, että kyseessä ovat luonnolliset tuoksuraaka-aineet.

murumuru_kokemuksia_blogi

Murumuru hoitosalvassa on jännittävän lakritsainen, ehkä etäisesti anista hipova tuoksu, joka aluksi hätkähdytti ja erikoisuudessaan vähän naurattikin, mutta johon olen viikkojen kuluessa tottunut. Tuoksu ei ole häiritsevän voimakas, eikä jää iholle leijailemaan.

Valmistaja suosittelee Murumuru hoitosalvan käyttöä ensisijaisesti kuiville ihoalueille kuten huulille ja pakkasvoiteeksi, mutta kuivaihoisena vinkkaan kokeilemaan monitoimivoidetta pienellä annostuksella myös rauhoittavana ja tehokosteuttavana yövoiteena. Muista lisätä alle vesimäistä kosteutta kuten kasvosuihketta tai kosteusseerumia, sillä vaikka hoitovoiteella on kyky sitoa kosteutta iholle ja estää kosteuden haihtumista, varsinaista vesimäistä kosteutta ei tämänkaltainen voide iholle tuo.

murumuru_hoitosalva_kaytto

Erityistä huomioitavaa tuotteessa on sen lyhyt säilyvyys avattuna, sillä Murumuru hoitosalva tulisi pakkausmerkintöjen mukaan käyttää kolmen kuukauden kuluessa avaamisesta. Itse kannatan kosmetiikkatuotteille aistinvaraista arviointia, jossa käyttökelpoisuutta arvioidaan tuotteen tuoksun, värin ja koostumuksen muutoksilla, mutta kolmen kuukauden merkintä on joka tapauksessa selkeä linjaus siitä, että tuotetta ei ole tarkoitettu säilytettäväksi avattuna vuositolkulla.

Oletteko te ehtineet tutustua Murumurun tuotteisiin? Millaisia fiiliksiä tuotteet herättävät?

Murumuru-tuotteita myy mm. °Biodelly.

One Comment Lisää omasi

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.