Naked Flushed

Luitteko jo eilisen oodin Lushille? Siihen seuraa nyt vähän kummallinen jatko-osa, sillä onhan hieman erikoista, että noin moniäänisesti aisteja näppäilleen illan jälkeen jäin vielä notkumaan Helsingin tahmaisia kosmetiikkaliaaneja risteilevään houkutusviidakkoon. Lähdin muina naisina ihan vain katsastamaan tarjontaa, mutta purkkirintamalla keskimääräistä harrastuneempi seuraneiti sai pahoja asioita aikaan.

Ensin leväytin lompsani selälleen MACin pisteellä (oli muuten eka kerta moneen viikkoon!) ja sitten ihan vain läpikulkumatkalla rautatieasemalle satuimme ohittamaan miehittämättömän Urban Decay -pisteen. Aijai. Joo tiedän tiedän, siitä on nyt piisannut juttua jokaisessa blogissa ja blogintapaisessa, mutta olen sivuuttanut kuohunnan yhdellä olannytkäyksellä. En ole oikein osannut kaivata UD:ltä mitään, sen kaikkien hehkuttaman silmämeikinpohjustajankin möin parin kokeilun jälkeen eteenpäin. ”Niitä luomiväripaletteja sieltä kai enimmäkseen haeskellaan, mutta tuskin sieltä mitään varmaan oikein, no mitähän kaikkea siellä sitten..”, tuumasi viaton bloggaaja ja lähestyi huolettomin askelin uudenkarheaa myyntihyllyä.

Ja hups. No jotainhan sieltä sitten kumminkin tarttui ja olisi kai siinä hullumminkin voinut käydä. Kompaktissa kämmenlätkässä on sopivan vaalea aurinkopuuteri, iiiiiiihanasti hohtava hehkuraita ja hillityn vaaleanpunainen poskiväri. Ja ihan ohimennen tässä nyt katson kuitenkin sopivaksi mainita, että vastaavaa kolmen värin palettia en vielä entuudestaan omistanut. Että niinni.

Ja yhden luomivärin ostin. Mutta yhden vain. Kimaltavan, illan hengessä. Siitä lisää joskus myöhemmin. Mutta ensin, oisko tästä paletista jutun juureksi, oletteko kokeilleet? Lähmineet tai haaveilleet? Pitää meinaan näin vaaleanahkaisena vähän yskähtää, että ihanjees!

Silmät/Eyes:
Comfort Zone Eye Supreme Mascara

Kasvot/Face:
Urban Decay Naked Flushed Native

Huulet/Lips:
MAC Pro Longwear Lip Pencil Double-Time
MAC Patentpolish Innocent

* * * * *

My second touch to Urban Decay and I have to say, it was quite a charming catch. For a pale girl like me it’s not always easy to find ready-made cheek palettes.

11 Comments Lisää omasi

 1. Martina sanoo:

  Olen tätä palettia miettinyt monesti ja pari kertaa käynyt pisteellä katselemassakin. Olisi kyllä kätevä meikkipussiin reissuille :)

  1. Reissuille ja ihan vaan arkeenkin, jos joutuu tekemisiin mun meikkiensäilytysmenetelmien kanssa. :D

 2. Heidi B sanoo:

  Joo-o. Oli kyllä hyvä ostos ;)

  1. Agreed! :)

 3. Kaunis ja ilmeisesti aika kompakti pakkaus. Jotain tälläistä olen etsinytkin, jotta kiireessä tai matkalle olisi kaikki yhdessä paletissa :)

  1. No tässähän se, kompakti ja käytännöllinen! :)

 4. Riikka sanoo:

  Anteeksi, tämä ei nyt liity aiheeseen, mutta ujosti spämmään tähän.. Kyhäsin tänään tällaisen kirjoitelman facebook-ystävieni iloksi jotenkin blogisi innoittamana. Siitä tuli mielestäni ihan hauska, vaikka lempeästi pilkkaakin kosmetiikkablogimaailmaa ja vilisee kirjoitusvirheita yms. Tuli vaan tarve jakaa, ei ole pakko julkaistakaan ;)
  Tässäpä siis:
  Kaiken tämän hallitus- ja pakolaispolemiikin kevennykseksi ajattelin tässä aloittaa kirjoittamaan kevyemmästä aiheesta. Siispä, alkusysäys kokkareilla juoksevan kosmetiikkabloggarin uralle lähtee tästä.. (Ne, jotka ei voi ymmärtää, miksi joku kirjoittaa purkeista ja vielä vähemmän, miksi joku lukisi aiheesta: Elekää lukeko, sillä siitä pääsee ;D)

  Jokainen itseään kunnioittava kosmebloggari (juu, mulla on sanasto hallussa) aloittaa näin:

  Sain testiin (itsehän purkeista ei jumalauta makseta, loppuisi rahat tykkänään, kun purkkeja on maailma väärällään. Pr-toimistot ottaa yhteyttä ja kysyy, että ”saisko lähettää?”. Että pikku vinkkinä… sähköpostiosoite oli..). No mutta asiaan: Sain siis testiin Less is more- merkin shampoota, hoitoainetta, hiusvettä (siis hiusvettä… kai sitä saa hanastakin.. no on siinä jotain uuttehia) ja hoitosuihketta. Kiitos vaan sponsori, Marianne. (juu, ei mulle mitkään pr-toimistot mitään toimita, kun ei ole sitä blogiakaan, sukulaiset on putsattava).
  Arviot:
  shampoo: näyttää vähän räältä, tuoksuu yrteiltä, vaahtoaa ja pesee hiukset. Siis ihan selvästi shampoota.

  hoitoaine: ei näytä räältä, tuoksuu eri yrteiltä kuin shampoo (elekää kysykö miltä yrteiltä, en mä mikään kasviwikipedia ole), näyttää siltä, että seassa olisi savea, mutta ei tunnu siltä. Pitää läästiä hamppulatvoihin ihan kunnon annos, kun ei tunnu sellaiselta liukkaalta kuin useimmat hoitoaineet. Huuhtoutuu pois, kun tarpeeksi viruttaa. Lopputulos ihan jees, ei selkä limassa kuten useimpien hoitoaineiden kanssa. Harja ei juutu kiinni fledaan, hyvä homma.

  hiusvesi: no siis vettä, on siinä alkoholia (ei tarpeeksi, että drinkkinä menis, ja rosmariiniuute voisi tehdä makuelämyksestä riistämetsälle patistavan) ja taas jotain uuttehia. Tuoksuu tymäkästi rosmariinille (no koska luin, että sisältää rosmariiniuutetta). Valuu helposti naamalle, kun truuttaa päänahkaan. Lopputulos: päänahassa viilentävä tunne ja ympärillä yrttinen lemahdus, jolla sulautuisi hyvin jonnekin hippikommuuniin. Mielipide vielä vähän kesken, mutta auttanee päänahan kutinaan. Testailu jatkuu.

  Hoitosuihke: kirkasta nestettä suihkepullossa, ennoo testannu vielä. Kai se hoitaa.

 5. Nananna sanoo:

  Onpa näpsäkän oloinen paletti! Täytynee siis pysytellä kaukana Sokoksesta myös 3+1 päivien jälkeen :D

  1. Haha, no logiikka se on tämäkin! :)

 6. Elli sanoo:

  Tää näyttää sulla upealta. Menin kauppaan hypläämään, ja totesin että ite muistuttaisin lähinnä diskopalloa, kun kämmenselkäkin ropisi jo hilettä ympäriinsä. Sävytkin oli swatchaillessa aika karmeat, vaikka tarkistin moneen kertaan, että kyseessä on native. Kysymys onkin siis että miten saat sen näyttämään näin hyvältä?

  Nyt kun katsoin kuvat uudelleen tekee taas mieli juosta ostamaan :D Ehkä se näyttää erilaiselta tällä kertaa..

  1. Eikä! :D Ehkä avainsana on skunkkisivellin? Sillä värit levittyvät superpehmeästi ja kevyesti. Jos karusti sormella swatchailee kämmenselkään niin onhan ne värit aika erinäköisiä. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.