Lushin joulu 2015

Istun junassa yltä päältä glitterissä. Vietin juuri Lushilla kaksituntisen kyläilyhetken, jonka seurauksena pääni on pyörällä kujeilevista tuoksuista ja mustat vaatteeni kimmeltävät ilmassa leijailleesta kimallepölystä. Tästä on hyvä aloittaa loppuvuoden juhlakausi!

Ylläpidän vahvaa kiintymyssuhdetta Lushin palasaippuoihin, mutta olen hiljalleen tehnyt tuttavuutta myös laajan hiustuotevalikoiman kanssa (kuvassa Mannerheimintien tukkanurkka) ja myönnetään se nyt tässä avoimesti – myös nämä juhlakauden alla itseään tykö tekevät glitterasiat saattavat saada osakseen puolihuolimattoman vilkaisun. Kypsässä 29 vuoden iässä ei ole vielä liian myöhäistä leikkiä muumilimsalta tuoksuvilla kimaltavilla kylpysauvoilla tai ilmaan puhallettavalla kimallehippujauheella.

Kokoonnuimme mukavan kompaktilla bloggaajaporukalla Lushin alakerran juhlatiloihin nauttimaan Ruohonjuuren tarjoamista herkuista (hyvä luoja miten herkullisia juureslastuja, huhhui!) ja haistelemaan ja melkein maistelemaankin tulevia joulu-uutuuksia. Kuten jokainen bisneksen päälle ymmärtävä yritys, myös Lush lanseeraa pimeän vuodenajan langetessa aimo annoksen erinäisiä kaamoksenkarkotuskeinoja. Ja niistä suurin osa sihisee, tuoksuu hyvältä ja kimaltaa. Kaamosmasennus on hei niin nähty! Sääli että tuoksut eivät yllä ruudun läpi.

Hihkuimme lapsenmieltä kihisten värikkäiden kylpypommien äärellä, teimme toisillemme hemmottelevat käsihoidot, kisailimme hyvin leikkimielisesti läpi pienen tietovisan jonka aikana kukaan ei potkinut ketään pöydän alla eivätkä kenenkään poskilihakset tanssineet polkkaa niellystä harmistuksesta (kukaan ei maininnut kimaltavista palkinnoista etukäteen!) ja lopuksi ilta huipentui tiimityönä tehdyn tuorekasvonaamion valmistukseen. Huippureissu, jonka jälkeen arjen harmistukset eivät taas hetkeen pääse iholle.

En ole aiemmin tutustunut Lushin joulutuotteisiin ja pääsin vasta nyt ensimmäistä kertaa tuoksuttamaan legendaarista mainetta nauttivia Snow Fairy -tuotteita. No olihan se kiva, en voi kiistää. Jotain muumilimsan ja happaman vadelmakaramellin välimaastosta. Kotiinviemisiksi en kuitenkaan ostanut lumikeijua vaan sitruunaista Baked Alaskaa ja ehdalta piparitaikinalta tuoksuvaa Yog Nog -palasaippuaa. Liikkeessä olisi ollut ihan naurettavan paljon hipellettävää eivätkä kaikki loppuvuoden uutuudet olleet vielä ehtineet edes saapua koto-Suomen kamaralle, joten kehotan sydämellisesti piipahtamaan liikkeessä tutkimusretkellä jonain sellaisena hetkenä, kun aikaa piisaa eikä juna puhise lähtölaiturissa.

Illan aikana napsitut kuvat vilisevät kaikenlaista jännittävää, mutta en valitettavasti muista puoliakaan tuotteiden nimistä ja kaikista kummallisuuksista en edes ehtinyt tallettaa kuvia. Tuorekasvonaamion teko oli eri kiehtova prosessi ja harmittelen etten huomannut kirjoittaa kulhoon sekoitettuja aineita muistiin. Varmaa on, että kiehuvassa vedessä haudutettuja ruusun terälehtiä, öljyjä, kaoliinisavia ja erinäisiä mysteeriainesosia kaadeltiin isoon maljaan siinä uteliaiden nenien edessä, sekoiteltiin tasaiseksi hauisvoimin ja kaavittiin meille kaikille kotiinviemisiksi purkkiin. Hyvin kiehtovaa!

Pitäkää lähiviikkoina silmällä kauneusblogeja ja käykää mahdollisuuksien mukaan fiilistelemässä sesonkituotteita suoraan liikkeessä. Luulen etten ollut ainoa, joka tämän illan aikana pihkaantui kylpypommi- ja palasaippuamaailmaan taas hiukan lisää. Vai mitä, Salla?

Joko te olette korkanneet pikkujoulukauden ja kaamoskarkotteet?

20 vastausta artikkeliin “Lushin joulu 2015

 1. ”Kaamosmasennus on hei niin nähty”, ahhahhaaaa! High five sister, oon niin samaa mieltä :)

  Oli ihan poikkeuksellisen kiva ilta, mä ainakin painun pehkuihin hyvällä mielellä ja kimaltavista tuoksuasioista haaveillen <3

 2. Oli kyllä kivaa, eikä Lushin joulutuotteet tuottaneet pettymystä! :)

  Mutta siis LUOJAN KIITOS Ruohonjuuren osallisuudelle myös – mä nimittäin fiksuna tyttönä hyppäsin väärään bussiin ja samoilin sellaisen parin-kolmen kilsan loppumatkan pimeässä metsässä, jolloin yllätti matala verensokeri. Kyllä oli siis loistavaa että goodiebagistä löytyi eväitä. Urpo kuittaa ja menee nukkumaan. :’D

  1. Oiei, iik! Mä olisin varmaan soittanut metsän keskelle taksin, oon ihan villasukka tollasissa tilanteissa! Mä pääsin vasta nyt kotiin, enkä tajunnut junassa penkoa lahjuskassia ollenkaan. Jätän sen aamuun niin on joku kannustin odottamassa kun kello muutaman tunnin päästä soi. :)

 3. Hah! Eilen suihkussa käydessäni ja katsoessani Snow Fairyn purkinloppua mietin, että jokohan sitä on jo kaupoissa. Näemmä on, kiitos vaan tiedosta. On mahtanut olla mukava tutustumiskohde! :)
  Lush on ihana kauppa, sen haistaakin metrien päästä. Migreenivaivaiselle siellä ei tosin voi olla kovin kauaa. Lisäksi pelkään, että alan vahingossa syömään tuotteita…

  1. Eeeem, en itse asiassa oo ihan varma onko vielä tänään, vai mahdollisesti vasta kuun vaihtuessa torstaina? Me saatiin rankan kinuamisen jälkeen ostaa maistiaisia kotiin jo eilen. :)

 4. Hehe, jotenki Salla on aina ihan erityisen esillä kaikissa Lushin bloggaajailtakuvissa. :’D<3 MÄ OON MENOSSA LUSHILLE TÄNÄÄN ENKÄ TAJUA MITEN SELVIÄN ENSIN TÄSTÄ TYÖPÄIVÄSTÄ!!! En malta oottaa!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Oijoii en malta odottaa keskiviikkoa! Ihania juttuja :)

 6. Mä sorruin kylpypalloihin jo Sallan postauksen kohdalla. Onneksi sain ystävällisen henkilön hakemaan mulle pari palloa ihan koemielessä, niin säästyy rahaa =P

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.