Suosikeista viis

Inspiroiduin viikonloppuna useamman kanssabloggaajan kokoamista suosikkipostauksista ja ajattelin itsekin koota näytille tämänhetkisiä lemppareitani. Yksi joka sormelle lienee passeli kokoonpano.

Goldwellin uusi Kerasilk Repower -sampoo* on päässyt goodiebagista suoraan vakikäyttöön. Hiukseni ovat ärsyttävässä välitilassa, jossa tyvi on värjäämätön ja rasvoittuu naurettavan nopeasti ja samalla pituudet vaativat ekstrahoivaa ja silottavuutta. Tuuheuttavat sampoot eivät ihan joka kerta tuota haluttua lopputulosta, mutta tällä koen saavani sopivasti tekstuuria, ilman että tukka muuttuu varsinaisesti karheaksi. Vaaleansininen sampoo vaahtoaa täyteläisesti ja tuoksuu viehättävästi kampaamolta.

Ritualsin Happy Buddha -suihkuvaahto saa edelleen jokaisella käyttökerralla hyvälle mielelle. Pihkaannuin tuotteen mainokseen kauan sen jälkeen kun olin tämän oranssin piristäjän jo hyllyyni hankkinut, mutta hymy kohoaa huulille edelleen. Harvinaisen hyvä konsepti! Tuote muuttuu värittömästä geelistä nopeasti unelmanpehmeäksi vaahdoksi, jolla on mukava helliä kehoa ja mieltä pitkän päivän tai huonosti nukutun yön jälkeen. Näppärä myös sheivausapuna. Suihkugeelivarastoni nitisevät laidoistaan, mutta jos satun lentokentällä näkemään hyvän tarjouksen, niin saatanpa hankkia yhden vaahdon varastoon.

Lushin Santa’s Lip Scrub -huulikuorinta* kiilasi lellikkilistalle heti ensikäytöllä. Olen käyttänyt Lushin huulikuorintaa jo vuosia, mutta myönnetään että sen kohdalla olen ehkä vähän lipsunut säilyvyysajoista. Korkeintaan parilla vuodella. Oli siis jo aikakin vaihtaa uuteen ja mikäs on vaihtaessa tikkarilta tuoksuvaan nannaan, jonka seassa on punaisia sydämiä. Tarpeen ja turhakkeen raja on häilyvä. Ihana tuoksu ja täysin hurmaava tuote. Jos kirjaat ylös pikkujoulun lahjavinkkejä, rustaa listalle tämä.

Natusanin sinkkivoiteesta olen sanonut sanani jo aiemmin, mutta nostetaan se nyt ikisuosikkina estradille uudemman kerran. Olen yrittänyt opetella eroon epäpuhtauksien sorkkimisesta ja siihen vieroitukseen tämä on verraton apu. Vauvoille tarkoitettu sinkkivoide kuivattaa näpyt ennen kuin ne ehtivät pintaan, mutta ei ärsytä yliherkkää ihoa samalla tavalla kuin perinteiset alkoholipitoiset näppyvoiteet – tai se hammastahna, jonka jokainen vuosituhannen vaihteessa Suosikkia lukenut alitajunnassaan yhdistää finneihin. Valkoinen tahna näyttää naamassa typerältä, mutta paljon typerämmältä saan näyttämään sen toisen vaihtoehdon, jonka arpien paranteluun kuluu viikkokaupalla aikaa. Piste kotitoimistolle.

MACin Oval 6 -sivellin on harvinainen herkku jopa omassa, kohtuullisen kattavassa, sivellinvalikoimassani. Se on tiivis, pehmeä ja mestarillinen meikkipohjaväline. Mikä tahansa tuote sulautuu tämän avulla ihoon saumattomasti, rullaamatta ja peittävänä kuin mikä. Huonot puolet ovat kehno saatavuus ja kenkku pesu. Tiivis sivellin vaatii triplasti saman verran aikaa ja vaivaa puhdistuakseen, kuin muut siveltimet. Edes ne paljon parjatut BB-siveltimet eivät hangoittele vastaan kuten tämä. Mutta silti käytän sivellintä ilolla niin kauan kuin tohdin pesuväliä venyttää, sillä tällä siveltimellä meikkipohja näyttää kertakaikkiaan täydelliseltä – melkeinpä tuotteesta riippumatta.

Menikö joku tuotteista tunteisiin?

*saatu/gifted*

9 Comments Lisää omasi

 1. Salla sanoo:

  No meni tunteisiin!!! Nimittäin Oval 6. Olin kovasti ostoaikeissa jo vuosi sitten, mutta just tämä hammasharja oli pitkään joka paikasta loppu. Köpiksen matkaa odotellessa :D

  1. Mulle sanottiin jossain että valmistuksessa on ollut jotain häikkää ja siksi näitä ei ole hetkeen saatavilla. Ehkä pian? Ja kysyminenhän kannattaa aina, itsehän olen huomenna menossa Köpikseen. ;)

 2. Suvi sanoo:

  Natusan kannattaa vaihtaa parempaan; Weledan Calendula Sinkkivoiteeseen. Siinä ei ole turhia täyteaineita vaan kunnon satsi oikeasti vaikuttavia aineita. Johnson&Johnsonin brändinä Natusan kannattaa myös jättää pois, J&J kun juuri hiljattain myönsi vauvatuotteidensa sisältävän syöpää aiheuttavia ainesosia.

  Weledan Sinkkivoide on mulla aivan ehdoton suosikki nimenomaan näppyjen hoitamisessa (ja sopiipa ihan kaikkeen muuhunkin mahdolliseen itikanpistoista ihottumiin ja atopialäiskiin). Lämmin suositus! :)

  1. satunnainen vastailija sanoo:

   Weledan voiteessa on vain se vika, että se on (ainakin muistikuvani mukaan) rasvaista ja sisältää myös haitallisia eteerisiä öljyjä. Natusan on ainoa kokeilemani, joka kuivuu finnin päälle eikä jää rasvaiseksi. Toinen samantyyppinen olisi Acon finnintappaja, mutta se on kalllimpi.

   1. Mä olen ehkä vähän kovanahkainen, mutta mua on aika vaikea pelotella kosmetiikan syöpää aiheuttavilla vaikutuksilla. Olen klassinen autonallejääjä – myönnän avoimesti. Mun elintavoissa on niin paljon pielessä, että yhdellä kasvovoiteella ei voi enää tehdä vahinkoa. Lasten kosmetiikka taas, no se on kinkkisempi juttu jo ihan yleisellä tasolla. :) Mutta kiitos silti vinkistä, Suvi, saattaahan tuo tuote olla kuivaihoisille hyödyksi.

    Mistä päästäänkin kätevästi seuraavaan huomioon eteerisistä öljyistä. Jokaisen on itse päätettävä mikä on omalle iholle ja mielenrauhalle hyväksi ja luovittava sen mukaan. :) Mun iholla tämä Natusan toimii mainiosti. :)

   2. Suvi sanoo:

    Eteeriset öljyt tosin lienevät aika kaukana formaldehydistä: http://www.healthnutnews.com/johnson-johnson-admits-our-baby-products-contain-cancer-causing-formaldehyde/

    Jokainen toki tyylillään, mutta tässä eniten kammottaa se, mitä lasten iholle laitetaan. Ja muuten; mä en finnien kohdalla ole huomannut mitään haittaa Weledan rasvaisuudesta kun vaikuttavien aineiden määrä on kuitenkin sen verran mittava. En mä sitä ainakaan koko kasvoille levittele :)

    1. Kiitos linkistä, kurkkaan. :)

 3. Myy sanoo:

  Ovaali kutonen on kyllä ollut ostoslistalla hävyttömän pitkään! :)

  1. Joo! Se on kaiken odottamisen arvoinen, maltilla vaan! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.