Livbox lokakuu 2015

Boksipäivä! Mitä sisältää pimenevään vuodenaikaan johdatteleva kosmetiikkakuljetus tällä kertaa?

Lokakuussa syksy saa ja elimistö vetäytyy kesän jäljiltä selviytymistilaan. Pienet lisäjipot ovat yleisen sujuvuuden nimissä tarpeellisia ja voinemme yksissä tuumin myöntää, että vartalon ihon kuivuminen on ensimmäisiä universaaleja vuodenajan vaihtumisen merkkejä? Vaselinen suihkutettava vartalospray on niittänyt kehuja blogeissa ja odotan innolla että pääsen testaamaan sen käytännöllisyyden. Saanko koko kylpyhuoneen kyllästettyä vai onko todella mahdollista tähdätä suihku ainoastaan omiin raajoihin? Jännittää!

L’Occitanen suihkuöljy tuli kuin tilauksesta. Juuri eilen lentokentällä hypistelin tätä ja pihiyksissäni jätin vielä ostamatta. En siis pistä lainkaan pahakseni että pääsen vielä ennen ostopäätöstä testaamaan tuotetta iholla. Suihkuöljy on omassa historiassani kieltämättä hiukan värittynyt odotusajan tuotteeksi, sillä kutiavan mahan kanssa mikään muu pesutapa ei tullut kysymykseenkään. Koska pinttyneet tavat on tehty putsattavaksi, aion korkata tämän ihoa hellivän manteliöljyn oitis. Vielä kun samaa saisi sitrushedelmiltä tuoksuvana, oh!

Lumenen Nude Glow meikkivoide tuli lottovoitonomaisesti kaikkein vaaleimmassa sävyssä 0, joten pienet sille! Jei! Olen saanut tämän testattavaksi jo aiemmin kesällä ja koska historiani täyspeittävän meikkipohjan kanssa ei ihan vielä anna periksi näin läpikuultavalle tuotteelle, laitan tämän etsimään uutta kotia. Mutta peukutan ehdottomasti isoin elein että boksissa on näin ajankohtainen uutuus ja riemuitsen julkisesti sitä, että kerrankin väri täsmäsi valkonaamallekin. Kauneusprofiili, sinäkö se olet?

Boksiin osallistui myös kahdella minikokoisella tuotteella Schwarzkopf. Olen raivokkaan tuhlaamisen jälkeen saanut juuri kulutettua loppuun Moisture Kick -sarjan kosteussuihkeen joka vainosi omatuntoani kylppärin hyllyssä vuosikaupalla, joten ristiriitaisin tuntein pitelen käsissäni tätä saman sarjan Beauty Balm -tuubia. Tukkaan vaiko eikö tukkaan, kas siinäpä pulma. Pikkutuubin Color Freeze -sarjan lämpösuojavoidetta sen sijaan toivotan lämpimästi tervetulleeksi. Koska olen viime aikoina aktivoitunut hiusväkerrysrintamalla, uskon saavani tämän käytettyä ilman hampaiden kiristelyä. Tuoksussa on häivähdys käsirasvaa, mutta ehkä se haihtuu hiuksista?

Joka boksiin mahtuu aina yksi huti ja tällä kertaa se oli Pepsodentin hammastahna. Olen jo vuosia sitten luopunut SLS:n käytössä hammastahnassa, sillä sain siitä piinallisen usein suun täyteen kipeitä aftoja. Tämän SLS-oivalluksen jälkeen suu on ollut mukavasti aftaton, joten siirrän suosiolla tämän vaalentavan tahnan siipan puolelle peilikaappia. Talous pysyy mukavasti tasapainossa kun toinen on vähän vähemmän herkkä.

Yleisarvosanalla olen valmis julistamaan boksin ihan hauskaksi. Ei mitään maailmaajärisyttävää, mutta kohtuullisuuden nimissä on pakko muistuttaa, että kosmetiikkabloggaajan yllättäminen ja/tai valloittaminen on aika kova vaade. Peruskuluttajalle uskoisin tästä boksista löytyvän mukavasti kokeiltavaa.

Miltäs teidän boksinne näyttivät? Tärppäsikö meikkivoiteen kanssa? Onko Vaselinesta vastustajaksi syysviimalle? Osaatko ilmiantaa sitruunalta tuoksuvan suihkuöljyn?

*Boksi saatu blogin kautta*

14 Comments Lisää omasi

 1. Päivi sanoo:

  Tästä mä olisin tykännyt! Pitkästä aikaa harmittaa, etten tilaa enää boksia! Lumenen meikkivoide on loistava veto.

  1. No mutta, mä taisin just löytää kodin tälle mun toiselle nollalle! :)

   1. Päivi sanoo:

    Ooh. :) Mikäli ajattelit uutta kotia minun luotani, niin kyllä kiitos! Olisikohan mulla antaa vaihtariksi jotain sua miellyttävää.. Täytyy tuumia. En todellakaan _tarvitse_ tuota meikkivoidetta, mutta olen toki vapaaehtoinen sen ottamaan. :D

    1. Kaupat tuli. :)

 2. Mohn sanoo:

  Minä karvaasti koin tuon afta-asian muutama vuosi sitten kun otin yhteen reissuun mukaan jostain saadun Colgaten minituubin ajatellen, että se on niin mahdottoman näppärä reissussa, onneksi on tullut saatua jostain. Harmillisesti reissu meni osittain vähän pieleen useamman kipeän aftan johdosta joihin selitys löytyi tuosta Colgatesta. Selvitin syyllisen tuolloin mutta enhän mä enää muista mikä se oli ja nyt huuli pyöreänä ihmettelen koska olen kyllä mielestäni huljutellut hampaitani iloisesti Pepsodentin tahnoilla mennen tullen ja ilman aftoja. Tämähän meni nyt jännäksi!

  Mun lootassa oli Lumenelta sävy 1, joka on siis vaaleusasteeltaan varmaan aika ok mutta harmillisesti keltapohjainen. No, aina ei voi voittaa. Kiva kuitenkin, että periaatteessa oli vähän niin kuin sinne päin. ;-)

  1. Sehän voi hyvin olla, että sun suu reagoi johonkin muuhun aineeseen? Mulla se on ihan kirkkaasti ja kiistämättä SLS, parilla kokeilulla olen tämän päässyt todistamaan oikeaksi.

   Mä olen niin poikkeuksellisen vaalea, että pidän tätä sävyä ihan lottovoittona. :D

 3. Kata sanoo:

  Mulla tuli meikkivoiteesta sävy 3 ja menin kipin kopin säätämään kauneusprofiilista ihon sävyn astetta vaaleammaksi… Kakkonen olisi sopinut paremmin itselleni nyt. Toisaalta tuo 3 meni aika nappiin, koska meikkivoide on kuivalle iholle takoitettu. Mun iho pintakuivuu talvisin ja tänä talvena olen normaalia ruskeampi, sillä vietämme joulun etelän lämmössä :)

  Mulla tulee myös aftoja suuhun tuosta hammastahnasta, joten saas nähdä pystynkö käyttämään tätä. Kokeilen, mutta ensimmäinen afta jos ja kun tulee, lopetan käytön siihen paikkaan. En edes ole selvittänyt, mikä ainesosa ne aftat tekee :D

  1. Hah, noniin, eli nappisävy lopulta! :) Mun suussa pahin aftamörkö on SLS ja aftojen tulo on hammastahnan vaihdon myötä loppunut kuin seinään. Suosittelen hipsimään apteekkiin jutustelemaan aiheesta. :)

 4. Paula sanoo:

  Mä olen jos useammassa kommentissa hehkuttanut tätä boksia! Jotenkin osui oikein hienosti! Kaikkein paras oli tuo Lumenen meikkivoide täydellisessä sävyssäkin! Olin jo ajatellut, että se pitää ostaa! Tuota vaseline spraytä ja suihkuöljyä kokeilin jo eilen ja molemmat ovat ihania! Eipä ole ennen ollut näin vaivatonta rasvaaminen suihkun jälkeen. Boksin idea tuli tässä hyvin esiin, sillä itse en ikinä olisi ostanut tuollaista purkkia =)

  1. Jee, täydellistä! Boksi-iloa parhaimmillaan! :)

 5. Mia sanoo:

  Loistava boxi oli kyllä! Mulla tuli meikkivoiteen sävy 1 joten taitaa olla liian tumma.. Profiilissa on kyllä kaikista vaalein vaihtoehto valittuna. Snif.

  1. No voihan niisk. Voithan silti kokeilla, josko se menisi – tää on kuitenkin huomattavan läpikuultava. :)

 6. Myy sanoo:

  Vaselinen suihke on kerrankin mahdollista tähdätä juuri sinne minne pitääkin :)

  1. Okei, hyvä tietää! Tokihan se on varmaan kaikkien edun mukaista. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.