Parisuhteen kulmakivi

Kyllä se on luottamus.

Tapahtuu kerrostaloasunnon keittiössä. Paikalla koirankarvoja paidasta nyppivä mies ja kahden ison koiran välissä lattialla puhelinta tuijottava vaimo. Mies nyppii yksittäisiä karvoja ja puhaltelee niitä sormien välistä liioitellun voimakkaasti. 

Mies:
Seuraavaks otetaan sitte semmonen karvaton koira.

Vaimo: (katsoo edelleen puhelinta)
Ai jaa? Näiden lisäksi vai?

Mies:
No ei ku sitte ku nää tästä haihtuu. Ja maksimissaan tän kokoinen. (Näyttää käsillä.)

Vaimo:
Kiinanharjakoira. Semmonen kalju?

Mies:
Nosemmone, mikäse nyt.

Vaimo:
Ymmärräthän sä kulta että se pitää pukea. Se tarvii pakkasella takin.

Mies:
No kyllä mä nyt yhden koiran puen jos se siitä on kiinni.

Vaimo katsoo miestä silmälasien yli eleettömästi. 

Mies:
No joo joo! Jos niitä on vaan yks ja se on korkeintaan näin iso, niin minä puen sen talvella.

Vaimo:
Aha. Saisko saman kirjallisena?

Mies kävelee hakemaan paperia ja kynän. Kirjoittaa. 

Vaimo:
Allekirjoitus. Ja päivämäärä.

Mies jättää paperin pöydälle ja viheltää. Kumartuu nuljuttamaan lattialla makaavaa koiraa päälaelta. Silittää vaimoa sormella poskesta ja menee.

31 vastausta artikkeliin “Parisuhteen kulmakivi

 1. Sait kirjallisena, että Mies haluaa tulevaisuudessa lisää koiria. Mahtavaa!!

 2. Ikävä tuottaa siipalle pettymys näin kirjallisen sopimuksen jälkeen, mutta sillä karvattomalla koiralla on harja, josta lähtee karvaa. <:)

 3. Hei! Bloglovin ei oo pysynyt sun kyydissä! :O Olin jo huolissani, mutta onneks on facebook ^_^

  1. No mitta se on kuvainnollinenkin mitta! :D Tarvittaessa löydän kyllä jostain talouskeittiöön suunnitellun mikron, mikäli mustinhankinta joskus etenee siihen pisteeseen että tämä sopimus nostetaan notaarin pöydälle. :)

 4. KIINIKSET ON PARHAITA! Ja takin pukeminenkin sujuu oikein näppärästi nahkiaisille. Ainakin näin 12 vuoden treenaamisen jälkeen! :D<3

 5. :D ! Kuuluuko tuohon myös töppösten pukeminen jos mikrokoira tarvii sellaisetkin?

 6. Ei tainnut mies hoksata mitä meni juuri lupaamaan! :’D Mikroja on vaikka minkä kokoisia, ja karvattomuuskin saattaa olla vain hetkellistä ;D

  1. Pukemista se on aurinkosuojakin, ei kahta kysymystäkään. :) Mä olen enemmän molossikoiratyyppiä, mutta ihan näiden tässä esiin nousseiden speksien vuoksi olisin valmis harkitsemaan seuraavaksi jotain pientä ja karvatonta. Näen elävästi mielessäni eteisessä koiran oman vaatenaulakon ja kerhorepun, jossa on oma aurinkorasva ja reissuvihko. :D

   1. Hahaha ihana mielikuva! Me ollaan saatu välillä vähän kummeksuvia kysymyksiä pinkistä lasten hammasharjasta vessassa, meillä kun ei ole lapsia.
    Sehän on koiran tietenkin! Sillä on oma kanan makuinen hammastahnakin :D Ja oma kynsiviila (vihaa leikkureista lähteväää naps-ääntä).

    1. Ha ha! Ihanaa viitseliäisyyttä, mä en ole koskaan harjannut koirien hampaita. :) Meilläkin inhotaan jokaista sekuntia siitä eteenpäin kun otan leikkurit esiin kaapista, mutta tässä talossa ei tunneta armoa. :D

 7. Perulaisetkin lienee karvattomia ja aavistuksen isompia kuin mikro. Meinasin kans tulla vinkkaamaan aurinkosuojasta, että raukat tarvii semmosenkin <3

  Mähän oon halunnu harjista jo pitkään, mutta nyt saa toi vanutuppo-karvapallo-nomparelli riittää. Sitä ei sentään tarvi pukea kuin -15 asteessa!

  1. Nähtiin tänään kaupungilla harjis ja tyyppi oli ihan et ei, sillä on karvaa, EI sovittu tästä, EI! :D

   Pitääkö koirillekin käyttää fysikaalista suojaa vai saako elää reunalla ja kerryttää kemikaalikuormaa tavallisella aurinkosuojalla?

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.